Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Двигатели на крипто пазара: ORDI, STX, KAS скачат, докато BEAM, TIA, LDO спадат

Двигатели на крипто...
Двигатели на крипто пазара: ORDI, STX, KAS скачат, докато BEAM,...

Седмичен обзор на пазара на криптовалута: ORDI, STX, KAS със скок, докато BEAM, TIA, LDO са изправени пред спадове

Пазарът на криптовалута претърпя значителни колебания тази седмица, като някои токени се очертаха като забележителни печалби, докато други бяха изправени пред значителни спадове. ORDI (ORDI), Stacks (STX) и Kaspa (KAS) поведоха заряда като най-добре представящи се за седмицата, докато Beam (BEAM), Celestia (TIA) и Lido DAO (LDO) се озоваха в противоположния край на спектъра . Този доклад се задълбочава в движенията на цените, обемите на търговия и пазарните настроения около тези криптовалути, като предлага изчерпателен анализ на тяхното седмично представяне.

Най-печелившите за седмицата

1. ПОРЪЧКА (ORDI)

Преглед:

ORDI (ORDI) се очерта като най-големият ръст за седмицата, показвайки забележителна възходяща тенденция въпреки нестабилния старт. Първоначално изправен пред спад, ORDI бързо се възстанови и скочи до впечатляващи върхове до края на седмицата.

Ценова ефективност:

ORDI започна седмицата със спад от 4,56% , спадайки от приблизително $47,50 до около $45,00 . Въпреки това токенът скоро обърна съдбата си, преживявайки два значителни скока на цените. На 3 юни цената на ORDI се повиши с над 6% , връщайки го обратно в диапазона от $47 . На следващия ден токенът отбеляза впечатляващ скок от 17% , тласкайки цената му над $55 . До края на седмицата ORDI се търгуваше на близо $59 .

Пазарни данни:

 • Седмична печалба: Над 25%
 • Текуща цена: над $61
 • Пазарна капитализация: Близо 1,3 милиарда долара
 • Обем на търговия: Приблизително $314 милиона (спад с ~30%)

Анализ:

Постоянният възходящ тренд на ORDI през цялата седмица подчертава силен бичи импулс. Въпреки първоначалния спад, бързото възстановяване на токена и последващите печалби отразяват нарастващото доверие на инвеститорите и пазарния интерес. Намаляването на обема на търговия предполага потенциална фаза на консолидация, но значителното увеличение на пазарната капитализация подчертава стабилното представяне на ORDI.


2. Стекове (STX)

Преглед:

Stacks (STX) беше вторият най-голям ръст за седмицата, демонстрирайки силно представяне след преодоляване на първоначална негативна тенденция. Постоянният възходящ тренд на токена през цялата седмица затвърди позицията му на най-добър изпълнител.

Ценова ефективност:

STX започна седмицата с отрицателна нотка, търгувайки се на около $1,80 . От 3 юни нататък STX набра скорост, достигайки връх от приблизително $2,48 . До края на седмицата се търгуваше на около $2,24 . Към момента на писане на тази статия STX леко се е увеличил до приблизително $2,27 .

Пазарни данни:

 • Седмична печалба: Над 22,5%
 • Текуща цена: Приблизително $2,27
 • Пазарна капитализация: Около $3,3 милиарда (спад през последните 24 часа)
 • Обем на търговия: Приблизително $145 милиона (спад с ~50% през последните 24 часа)

Анализ:

Впечатляващите печалби на STX отразяват силното възстановяване от спадовете в началото на седмицата, водени от положителното пазарно настроение и устойчивия инвеститорски интерес. Значителното увеличение на пазарната капитализация показва значителен приток на капитал, въпреки че резкият спад в обема на търговия предполага възможна фаза на стабилизиране.


3. Kaspa (CAS)

Преглед:

Kaspa (KAS) си осигури мястото като третият най-голям ръст за седмицата, демонстрирайки стабилен възходящ тренд, преди да изпита малък спад. Представянето на KAS подчертава неговата устойчивост и потенциал за бъдещ растеж.

Ценова ефективност:

KAS започна седмицата на приблизително $0,14 и започна своя възходящ тренд през първия ден. Токенът достигна диапазона от $0,19 през седмицата, но впоследствие се понижи. До края на седмицата KAS се търгуваше около $0,16 .

Пазарни данни:

 • Седмична печалба: Над 15%
 • Текуща цена: около $0,16
 • Пазарна капитализация: Приблизително $3,8 милиарда (спад с над 5%)
 • Обем на търговия: Приблизително $67 милиона (спад с над 40% през последните 24 часа)

Анализ:

Стабилният ръст на KAS в началото на седмицата подчертава неговия потенциал за растеж, въпреки незначителния спад към края. Представянето на токена отразява положителното настроение на инвеститорите и устойчивия интерес. Намаляването на пазарната капитализация и обема на търговия предполага фаза на консолидация, но KAS остава силен претендент за бъдещи печалби.

Най-големите губещи за седмицата

1. Beam (BEAM)

Биткойн китове: Двигатели на пазара или манипулатори?

Преглед:

Beam (BEAM) се изправи пред значителни спадове тази седмица, очертавайки се като най-големият губещ. Последователните спадове на токена през седмицата подчертават постоянните мечи настроения и липсата на положителен импулс.

Ценова ефективност:

BEAM започна седмицата на приблизително $0,27 и претърпя последователни спадове. До края на седмицата цената му падна до около $0,22 . Към момента на писане на тази статия BEAM се търгуваше на приблизително $0,23 .

Пазарни данни:

 • Седмичен спад: около 20,8%
 • Текуща цена: около $0,23
 • Пазарна капитализация: Приблизително $1,1 милиарда (спад с над 3%)
 • Обем на търговия: Приблизително $13,8 милиона (намален с над 40%)

Анализ:

Непрекъснатият спад на цените на BEAM отразява липсата на положителни пазарни катализатори и силни мечи настроения. Значителният спад на пазарната капитализация и обема на търговия на токена показва намалено доверие на инвеститорите и потенциал за по-нататъшни спадове.


2. Celestia (TIA)

Преглед:

Celestia (TIA) също се сблъска със значителни загуби, класирайки се като втория най-губещ за седмицата. Въпреки че започна с положителна нотка, TIA претърпя значителни спадове, подчертавайки нестабилността и пазарните предизвикателства.

Ценова ефективност:

TIA започна седмицата да се търгува на около $11,46, но претърпя последващи спадове, падайки до около $9,10 до края на седмицата. Към момента на писане на тази статия TIA все още се търгуваше в диапазона от $9,10 .

Пазарни данни:

 • Седмичен спад: Над 20%
 • Текуща цена: около $9,10
 • Пазарна капитализация: Приблизително $1,7 милиарда (намаляване с над 6% през последните 24 часа)
 • Обем на търговия: Приблизително $75 милиона (спад с около 50%)

Анализ:

Значителните спадове на TIA отразяват нестабилната пазарна среда и променящите се настроения на инвеститорите. Спадът на пазарната капитализация и обема на търговия на токена подчертава опасенията относно неговата стабилност и бъдещо представяне. Продължаващото наблюдение на пазарните тенденции и настроения е от съществено значение за разбирането на потенциалното възстановяване на TIA.


3. Lido DAO (LDO)

Преглед:

Lido DAO (LDO) също претърпя значителни спадове, класирайки се като третия най-губещ за седмицата. Постоянният низходящ тренд на токена и пробивът му под нивото на подкрепа подчертават продължаващите мечи настроения и пазарния натиск.

Ценова ефективност:

LDO започна седмицата на около $2,30 и отбеляза спад от 3,56% , който продължи през цялата седмица. До 7 юни LDO падна до около $2,00 , пробивайки линията на поддръжка. В края на седмицата той се търгуваше на около $1,90 след спад от 4,8% .

Пазарни данни:

 • Седмичен спад: Над 19%
 • Текуща цена: около $1,90
 • Пазарна капитализация: Приблизително $1,7 милиарда (намаляване с над 5% през последните 24 часа)
 • Обем на търговия: Приблизително $143 милиона (спад с над 20%)

Анализ:

Постоянният низходящ тренд на LDO и пробивът му под нивото на подкрепа отразяват силни мечи настроения и значителни пазарни предизвикателства. Спадът на пазарната капитализация и обема на търговия на токена предполага намалено доверие на инвеститорите и потенциал за по-нататъшни спадове. Мониторингът на ключови нива на поддръжка и пазарни тенденции е от решаващо значение за оценка на бъдещото представяне на LDO.

Заключение

Активността на пазара на криптовалута тази седмица подчертава присъщата волатилност и бързите колебания на цените, характерни за сектора. ORDI (ORDI), Stacks (STX) и Kaspa (KAS) демонстрираха впечатляващи печалби, отразяващи силен пазарен интерес и положителна инерция. Обратно, Beam (BEAM), Celestia (TIA) и Lido DAO (LDO) се сблъскаха със значителни спадове, което подчертава мечи настроения и пазарни предизвикателства.

Ключови изводи:

 • Волатилност: Пазарът на криптовалути остава силно нестабилен, със значителни колебания в цените и бързи промени в пазарните настроения.
 • Проучване: Провеждането на задълбочено проучване и информираността за пазарните тенденции, техническите индикатори и по-широките икономически фактори е от съществено значение за вземането на информирани инвестиционни решения.
 • Управление на риска: Ефективните стратегии за управление на риска, включително диверсификация и мониторинг на ключови нива на подкрепа и съпротива, са от решаващо значение за навигиране в динамичния пазар на криптовалутата.

Тъй като пазарът продължава да се развива, оставането на бдителност и адаптирането към променящите се условия ще бъде от решаващо значение за инвеститорите, които искат да се възползват от възможностите и да намалят рисковете в пространството на криптовалутите.

Публикацията на Сребрин Петров: "Двигатели на крипто пазара: ORDI, STX, KAS скачат, докато BEAM, TIA, LDO спадат" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Сребрин Петров

Топ крипто новини

Спадове в цените ...
Спадове в цените на Биткойн: ще се задържи ли новата подкрепа? Експертен анализ и перспектива за бъдещето

Анализ на пазара на Биткойни: Навигация в скорошното нарушение на поддръжката и потенциални последици Биткойн (BTC) наскоро падна под...

Американски спот ...
Американски спот Ethereum ETF: бичи срещу мечи залози при търсене на инвеститори

Смесени пазарни настроения заобикалят американските спот Ethereum (ETH) ETF на фона на очакваното пускане Потенциалното стартиране на спот...

Ripple (XRP) Тран...
Ripple (XRP) Трансфер на кит от $25 милиона предизвиква възходящи спекулации

Трансферът на Ripple (XRP) кит предизвиква оптимизъм на фона на пазарната консолидация Значителна транзакция в екосистемата Ripple (XRP)...

Анализ на пазара ...
Анализ на пазара на Litecoin (LTC): бичи отскок или мечи пробив?

Пазарен анализ на Litecoin (LTC): Навигиране между бичи импулс и дългосрочни мечи настроения Litecoin (LTC) напоследък изпита значителна...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

 • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
 • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
 • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
 • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
 • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!