Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Джак Дорси реагира на лудостта на Worldcoin

Джак Дорси реагира на...
Джак Дорси реагира на лудостта на Worldcoin

Джак Дорси реагира на лудостта на Worldcoin за сканиране на ириса, търсенето на DigiToads (TOADS) достига нов импулс

Джак Дорси, бившият главен изпълнителен директор на Twitter и Square, реагира на лудостта за сканиране на ириса от Worldcoin, нов проект за криптовалута. Дорси изрази загриженост относно последиците за поверителността на проекта, който изисква потребителите да сканират ирисите си, за да създадат акаунт. Worldcoin каза, че ще използва сканирането на ириса, за да предотврати измами и да гарантира, че всеки потребител има само един акаунт. Дорси обаче твърди, че проектът може да се използва за проследяване на движенията и дейностите на хората.

Сред тази лудост търсенето на DigiToads (TOADS) достигна нови висоти, привличайки вниманието като виден играч на пазара. Със своя уникален подход и помощни програми в реалния свят, DigiToads успешно си направи своя отпечатък като най-добрата DeFi криптовалута за 2023 г. Тъй като инерцията около DigiToads се засилва, става все по-очевидно, че този memecoin не е просто поредната мимолетна тенденция, а претендент с реални потенциал и издръжливост.

Реакцията на Джак Дорси на сканирането на ириса на Worldcoin

Докато светът става свидетел на лудостта на Worldcoin относно сканирането на ириса, реакцията на технологичния магнат Джак Дорси привлече вниманието. Амбициозният проект има за цел да осигури универсален основен доход чрез биометрична идентификация, предизвиквайки както вълнение, така и загриженост.

„Това е тревожно“, туитна Дорси. „Биометричните данни не трябва да се използват като форма на идентификация без ясно съгласие и силна защита на поверителността.“ Притесненията на Дорси бяха повторени от други защитници на поверителността. Electronic Frontier Foundation (EFF) призова Worldcoin да се откаже от плановете си да използва сканиране на ириса, като твърди, че проектът е „кошмар за поверителността“.

Не е ясно дали Worldcoin ще се вслуша в опасенията на защитниците на поверителността. Проектът вече е събрал над 23 милиона долара финансиране и в момента е в процес на внедряване на технологията за сканиране на ириса. Само времето ще покаже дали Worldcoin ще успее да преодолее опасенията за поверителността, повдигнати относно неговия проект. Въпреки това, реакцията на Дорси към проекта е напомняне, че използването на биометрични данни за акаунти в криптовалута поражда сериозни опасения за поверителността.

Историческият туит на Джак Дорси, превърнал се в NFT: Кое е най-новото?

Нарастващото търсене на DigiToads предизвиква нов импулс на пазара на криптовалута

DigiToads (TOADS) преживява изключителен скок в търсенето, което го извежда в челните редици на пазара на криптовалута. Представянето на предварителната продажба беше наистина забележително, като събра изумителните $6,6 милиона инвестиции. С нарастването на вълнението всички погледи са насочени към DigiToads, очаквайки потенциала му да предизвика значителни вълни в крипто света.

Основна движеща сила зад метеоричния възход на DigiToads е неговата стабилна токеномика. С общо 585 милиона токена в обращение, стратегията за разпределение е щателно планирана, за да осигури балансирано разпределение. 69,29% от общото предлагане на токени (405,35 милиона) е изключително запазено за фазата на предварителна продажба, което гарантира, че ранните инвеститори ще получат значителен дял. Освен това 76,99 милиона токена (13,16%) са разпределени за растеж и ликвидност на общността, насърчавайки процъфтяваща екосистема, която привлича повече участници. Освен това 42,66 милиона жетона (7,29%) са предназначени за състезания и награди, стимулирайки ангажираността в общността.

Датите за стартиране на DigiToads се очакват с нетърпение, като предварителната продажба в момента е в етап 10. Към момента текущата цена за 1 TOADS е $0,05, а общото увеличение на цената е достигнало впечатляващите 400%. При стартиране цената се очаква да бъде $0,055, което означава увеличение от 450%, което предлага на инвеститорите значителен потенциал за растеж.

Заключение

Тъй като светът на криптовалутите се развива, забележителни фигури като реакцията на Джак Дорси на иновативния подход на Worldcoin създава ефект на вълни от любопитство и вълнение. На фона на тази лудост търсенето на DigiToads (TOADS) продължава да расте, което сигнализира за потенциала му за значителен растеж. Тъй като DigiToads печели повече внимание и признание, тя си осигури място сред топ 5 на криптовалутите, които инвеститорите трябва да следят отблизо.

Неговите уникални функции, включително игра Play-to-Earn (P2E) и залагане на NFT, допринесоха за неговата популярност. Вълнуващите перспективи за печелене на награди чрез игра и залагане на NFT привлякоха широк интерес, превръщайки DigiToads в завладяваща инвестиционна опция както за опитни търговци, така и за начинаещи, изследващи пазара на криптовалута.

Публикацията на Милчо Атанасов: "Джак Дорси реагира на лудостта на Worldcoin" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Милчо Атанасов

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!