Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Ethereum е близо до бичи пробив на фона на ключови надстройки и решение на SEC за ETF

Ethereum е близо до...
Ethereum е близо до бичи пробив на фона на ключови надстройки и...

Цената на Ethereum е близо до възходящ пробив на фона на ключови развития

Ethereum (ETH) е на ръба на значителна възходяща консолидация, след като наскоро затвори зелена седмична свещ след период на корекция, при който той падна под $3000 няколко пъти. Тази фаза на консолидация натрупва импулс за потенциално рали до нов рекорд за всички времена (ATH).

Ключови технически индикатори и модели

 1. Модел на бичи флаг :
  • Формиране : Цената на Ethereum формира модел на бичи флаг през последните два месеца, техническа настройка, която обикновено предшества пробив към по-високи нива.
  • Задействане : Леко възходящо задействане може да инициира този пробив, тласкайки цената на Ethereum към нови върхове.
 2. Двойка ETH/BTC :
  • Индекс на относителна сила (RSI) : На седмичната времева рамка двойката ETH/BTC се доближава до решаваща точка на обръщане. RSI формира възходяща дивергенция, което предполага потенциален възходящ импулс за Ethereum спрямо Биткойн.
  • Доминиране на Биткойн : Обръщане в доминирането на Биткойн може да доведе до завъртане на капитала в алткойни, включително Ethereum, което допълнително подкрепя възходящия му случай.

Основни фактори

 1. Мрежови надстройки и децентрализация :
  • Ethereum претърпя няколко надстройки на мрежата, насочени към подобряване на децентрализацията и скалируемостта. Тези подобрения укрепват инфраструктурата на мрежата и се харесват на по-широк кръг потребители и разработчици.
 2. Регулаторна среда :
  • Регулаторна перспектива на САЩ : Екосистемата Ethereum с нетърпение очаква позицията на Съединените щати, най-голямата световна икономика, относно своята мрежа. Регулаторната яснота може значително да повлияе на настроенията на инвеститорите и динамиката на пазара.
  • Решение за спот Ether ETF : На 23 май US SEC ще гласува за заявлението на VanEck за спот Ether ETF. Отхвърлянето може първоначално да причини спад в цената на Ethereum, но по-широката тенденция остава възходяща.

Ценови цели и прогнози

 1. Нива на непосредствена съпротива и подкрепа :
  • Ниво $3,267 : Възстановяването на това ниво като поддръжка е от решаващо значение. Той представлява значителна съпротивителна точка, която, след като бъде преодоляна, може да проправи пътя за по-нататъшни печалби.
  • 50-дневна пълзяща средна (MA) : Ethereum се опитва да се повиши над този технически индикатор, което би сигнализирало за по-нататъшен възходящ импулс.
 2. Разширения на Фибоначи :
  • Цели за ликвидност : След пробив, Ethereum може да се стреми към зона на ликвидност между $3,527 и $3,921. Тези цели са в съответствие с дневните нива на разширение на Фибоначи 1,618 и 2,618, предоставяйки потенциални области на интерес за търговците.

Заключение

Ethereum близо до $4,000 на фона на бичи скок

Ethereum се намира в критичен момент, като техническите индикатори и предстоящите фундаментални разработки се привеждат в подкрепа на възходяща перспектива. Търговците и инвеститорите трябва да следят за способността на Ethereum да си върне и задържи нивото от $3,267, както и резултата от решението на SEC относно Ether ETF. Докато отхвърлянето може да причини краткосрочна нестабилност, дългосрочните перспективи остават силни, с потенциални цели в диапазона от $3,527 до $3,921.

Както винаги, инвеститорите трябва да останат предпазливи и да вземат предвид по-широкия пазарен контекст, особено предвид динамичната регулаторна среда и потенциала за внезапни промени в пазарните настроения.

Публикацията на Георги Шопов: "Ethereum е близо до бичи пробив на фона на ключови надстройки и решение на SEC за ETF" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Спадове в цените ...
Спадове в цените на Биткойн: ще се задържи ли новата подкрепа? Експертен анализ и перспектива за бъдещето

Анализ на пазара на Биткойни: Навигация в скорошното нарушение на поддръжката и потенциални последици Биткойн (BTC) наскоро падна под...

Американски спот ...
Американски спот Ethereum ETF: бичи срещу мечи залози при търсене на инвеститори

Смесени пазарни настроения заобикалят американските спот Ethereum (ETH) ETF на фона на очакваното пускане Потенциалното стартиране на спот...

Ripple (XRP) Тран...
Ripple (XRP) Трансфер на кит от $25 милиона предизвиква възходящи спекулации

Трансферът на Ripple (XRP) кит предизвиква оптимизъм на фона на пазарната консолидация Значителна транзакция в екосистемата Ripple (XRP)...

Анализ на пазара ...
Анализ на пазара на Litecoin (LTC): бичи отскок или мечи пробив?

Пазарен анализ на Litecoin (LTC): Навигиране между бичи импулс и дългосрочни мечи настроения Litecoin (LTC) напоследък изпита значителна...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

 • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
 • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
 • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
 • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
 • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!