Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Ethereum готов за нов ATH след 30 дни?

Ethereum готов за нов...
Ethereum готов за нов ATH след 30 дни?

Трейдър очаква Ethereum да скочи до нови върхове за всички времена в рамките на 30 дни, идентифицира Memecoin за потенциално параболично движение

Известен крипто търговец, известен с псевдонима Criptopaul, буди очакване сред крипто общността, като прогнозира, че Ethereum (ETH) е на ръба да достигне нови върхове за всички времена (ATH) в рамките на няколко дни.

Обръщайки се към своите обширни последователи от 135 400 в социалната медийна платформа X, Criptopaul твърди, че Ethereum в исторически план има тенденция да превъзхожда Биткойн (ETH/BTC) през месеца на халвинг събитието – ключово събитие, при което наградите на Биткойн миньорите са наполовина. Със следващото преполовяване, очаквано около 19 април, Criptopaul уверено заявява: „Месецът на преполовяване [пристигна] и исторически винаги е бил кръстопът за експлозия на алткойн и обръщане на ETH/BTC. Готови ли сте? Очаквам също нов ETH ATH в 30 дни."

В момента ETH/BTC се търгува на 0,05017 BTC ($3495), отбелязвайки спад от над 2% през последните 24 часа. Преди това Ethereum скочи до рекорден връх от близо $4900 през 2021 г.

Ethereum (ETH) е готов за +82% скок след халвинга на Биткойн през 2024 г.: Ключови фактори и експертни прогнози

Освен това, Criptopaul предвижда вълна от нови ралита сред другите алткойни този месец, което показва, че „Някои алткойни отново имат малко дъх, това беше преди втория етап, третият етап идва скоро за новия ATH навсякъде. Просто чакам. "

От особен интерес за търговеца е Dogecoin (DOGE), водещият мем токен. Criptopaul разпознава познат ценови модел, появяващ се около марката от $0,20, напомнящ на модела, наблюдаван около $0,01 преди значително рали. Подкрепен от диаграма, търговецът предполага, че DOGE потенциално може да се впусне в параболичен скок, ако историята се повтори.

В смело твърдение, Criptopaul се забавлява с възможността Dogecoin да надмине пазарната капитализация на Ethereum по време на този пазарен цикъл, като подчертава: „Няма да се изненадам да видя Dogecoin да обърне Ethereum по време на този бич. Със сигурност ще се смеете и тук, както при публикацията ми за Солана на $9 на 30 декември 2022 г., но не се шегувам - отново."

Докато крипто пазарът се подготвя за потенциална волатилност и вълнуващи движения на цените, търговците и ентусиастите с нетърпение очакват разгръщането на тези очаквани важни етапи.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Ethereum готов за нов ATH след 30 дни?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Цената на Dogecoi...
Цената на Dogecoin спира на $0,2: Да продадете или да задържите на фона на несигурността?

Навигиране в ценовия диапазон на Dogecoin: Да продадете или да задържите? Цената на Dogecoin се натъкна на огромна съпротива около марката от...

Готов ли е XRP да...
Готов ли е XRP да достигне $0,80 до уикенда?

Анализ на цената на XRP: Погледите са насочени към $0,80 на фона на възходящия импулс – експертни прозрения Назрява вълнение в сферата...

Впуснете се в при...
Впуснете се в приключение: Dogecoin и неговите безкрайни възможности!

Изследване на очарователното царство на Dogecoin От създаването си през 2013 г. Dogecoin завладя търговците по целия свят със своя закачлив...

Пазарната капитал...
Пазарната капитализация на Ethereum нараства с 9%: Прозрения за бъдещото движение на цените

Пазарната капитализация на Ethereum нараства с над 9%: Прозрения за потенциалното движение на цената Ethereum (ETH) се противопостави на...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!