Крипто Новини
Последни новини
Новини по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са направени с

Ethereum с повторен тест на ниво на съпротива от $2128

Ethereum с повторен...
Ethereum с повторен тест на ниво на съпротива от $2128

Биковете на Ethereum поеха отговорността, повторен тест за насочване на ниво на съпротива от $2128

Актуализация на цените на Ethereum (ETH): Биковете тласкат ETH над $2,000, докато Виталик Бутерин обсъжда редизайна на залагане

Ethereum (ETH) претърпя възходящ скок, пробивайки критичната цена от $2000 и достигайки $2084. Инерцията следва интервю с Виталик Бутерин, съосновател на Ethereum, където той обсъди плановете за развитие на платформата, като се фокусира по-специално върху оптимистичните промени в „централизацията на залагането“.

Последно представяне на Ethereum

Към момента на писане ETH е нараснал с 0,57% през последните 24 часа, търгувайки се на $2084. Изкачването започна след намиране на подкрепа при $1934 на 22 ноември и текущата цена подготвя сцената за потенциално по-нататъшно движение.

Прозренията на Виталик Бутерин

По време на интервю с Defiant в Турция Виталик Бутерин сподели вникване в плановете за развитие на Ethereum. Той изрази по-оптимистичен възглед относно „централизацията на залагането“ и подчерта необходимостта от редизайн за подобряване на еволюцията на пуловете за копаене и залагане, като в крайна сметка засили децентрализацията.

Предизвикателства и цели на препроектирането

Биковете на ETH се стремят към $2K, но първо ли идва повторен тест от $1,8K? (Анализ на цената на Ethereum)

Бутерин подчерта предизвикателствата, свързани с изоставащите системи извън веригата, което засяга наличността на данни за непосредствени и междинни нужди. Предложеният редизайн има за цел да се справи с тези проблеми, като насърчава по-стабилна и децентрализирана екосистема за Ethereum.

Увеличаване на търсенето на ETH

Статистиката на Santiment разкрива връзка между скока в търсенето на ETH и пробиването на ценовата граница от $2000 на 23 ноември. Ежедневният брой на новите адреси, търгуващи с ETH, започна да нараства на 21 ноември, наблюдавайки 17% увеличение до 23 ноември.

Анализ на текущата цена

С ETH, търгуван на $2084, ръст от 0,57%, и 29,15% увеличение на обема на търговия, фокусът е върху тестването на нивото на съпротива от $2,128. Пробив над това ниво може да доведе до по-нататъшни ралита, потенциално тествайки съпротивата от $2,334. Обратно, спад под $2068 може да доведе до тест на нивото на подкрепа от $2000.

Неотдавнашният възходящ импулс на Ethereum, воден от положителни настроения и прозрения на Виталик Бутерин, позиционира платформата за потенциални възходящи движения. Продължаващите усилия за справяне с предизвикателствата на централизацията на залаганията чрез редизайн демонстрират ангажимента на Ethereum за укрепване на своята децентрализирана инфраструктура.

Отказ от отговорност: Информацията, предоставена в тази статия, е само за информационни цели и не представлява финансов съвет. Пазарите на криптовалути са силно нестабилни и читателите трябва да проведат собствено проучване, преди да вземат инвестиционни решения.


Свързани новини

Още новини с автор : Крипто Новини

Топ крипто новини

VanEck Bitcoin ET...
VanEck Bitcoin ETF рязко намалява предварителните такси, поставя началото на крипто достъпността

VanEck Bitcoin ETF преживява скок преди намаляване на таксите Спот биткойн ETF на VanEck стана свидетел на безпрецедентен скок в търговската...

Shibarium Blockch...
Shibarium Blockchain постига 360 милиона транзакции: екосистемата на Shiba Inu с растеж и иновации

Shibarium Blockchain достига 360 милиона транзакции: Скок в растежа на екосистемата Shiba Inu В една забележителна крачка напред, блокчейн...

Cardano (ADA) ско...
Cardano (ADA) скочи с 20% за 30 дни на фона на стабилност на биткойн

Cardano (ADA) скочи с 20% за 30 дни, яхвайки стабилността на биткойн: Анализаторите прогнозират продължителен бул рън с предстоящо ниво от $1...

Декодиране на бит...
Декодиране на биткойн китове: Али Мартинез разкрива прозрения сред динамиката на пазара

Отключване на поведението на биткойн китовете: Прозрения от анализатора Али Мартинез В динамичния свят на криптовалутите, разбирането на...

Последни новини


Популярни криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто прогнози


Крипто сайтове