Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Ethereum: Standard Chartered прогнозира цена от $8K до 2026 г.

Ethereum: Standard...
Ethereum: Standard Chartered прогнозира цена от $8K до 2026 г.

Прогноза за цената на Ethereum: Standard Chartered прогнозира цена от $8K до 2026 г. – Ще пробие ли Ether (ETH) под това ключово ниво на подкрепа?

Ethereum е изправен пред тест за подкрепа на фона на смелата ценова прогноза на Standard Chartered

Ethereum (ETH) в момента се движи около границата от $1550, след като срещна значителна съпротива при $1630 и беше свидетел на рязко обръщане. Това обръщане настъпи, след като ETH/USD се сблъска със силна съпротива при своите 21-дневни и 50-дневни пълзящи средни (DMA). Въпреки това Ethereum намира временна подкрепа над решаващото дългосрочно ниво от $1550. Въпреки възходящия изследователски доклад от Standard Chartered, който прогнозира потенциален скок до $8 000 до 2026 г., настроенията на пазара остават непроменени.

Ръководителят на отдела за изследване на цифровите активи на Standard Chartered Bank, Джеф Кендрик, подчерта доминирането на Ethereum в сферите на не- Заменяеми токени (NFT) и децентрализирани финанси (DeFi). Той очаква Ethereum да се превърне в доминиращия блокчейн за бързо развиващите се сектори на уеб3 игри и токенизация, което води до значително търсене. Кендрик заяви, че тези разработки могат да покажат индустрии от реалния свят, преминаващи към Ethereum, потвърждавайки неговите предимства пред съществуващите настройки, предвиждайки значителен напредък в тези области до 2025-26 г. Той също така предложи възможно възстановяване на Ethereum обратно до $4000 до края на 2024 г., водено отчасти от събитието за халвинга на Биткойн, стимулиращо целия пазар на криптовалута.

Standard Chartered прогнозира Ethereum да достигне $8,000

Близкото бъдеще на Ethereum обаче изглежда несигурно. Криптовалутата тества критично дългосрочно ниво на подкрепа при $1550. Ако тази подкрепа се счупи, това може да проправи пътя за бърз спад обратно към дъната от март 2023 г. под $1400, което показва потенциален краткосрочен спад до 12%. Настоящият макроикономически климат допринася за несигурността, като геополитическото напрежение и икономическите фактори потенциално оказват влияние върху пазара. Скорошните слаби пазарни условия на Ethereum, съчетани със слабото търсене на фючърсни ETF на Ethereum и продажбите на токени от Ethereum Foundation, допринасят за преобладаващите мечи настроения.

За инвеститорите, които търсят възможности сред тази несигурност, диверсификация на крипто холдинги и проучване опции с висок риск и висока възнаграждение като предварителни продажби на крипто са жизнеспособни стратегии. Участието в предварителни продажби включва инвестиране в токени на нововъзникващи крипто проекти за подпомагане на тяхното развитие. Тези токени обикновено се продават на по-ниски цени, предлагайки потенциал за значителни печалби, ако проектите успеят. Cryptonews редовно идентифицира обещаващи проекти за предварителна продажба, предоставяйки на инвеститорите възможности за потенциално осигуряване на инвестиции на ранен етап.

Отказ от отговорност: Инвестициите в криптовалута носят присъщи рискове и трябва да се подхожда предпазливо. Тази статия е предоставена само за информационни цели и не представлява финансов съвет. Инвеститорите трябва да проведат задълбочено проучване и да обмислят своята толерантност към риск, преди да вземат инвестиционни решения. Възможна е загуба на капитал на пазара на криптовалута.

Публикацията: "Ethereum: Standard Chartered прогнозира цена от $8K до 2026 г." се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Халвинга на Битко...
Халвинга на Биткойн се очаква на 20 април: обратното броене е в ход

Биткойн халвинга е определен за 20 април: Обратното броене започва, докато миньорите се подготвят за намаляване на възнаграждението...

Биткойн се кориги...
Биткойн се коригира: ETH и SOL следват примера

Пазарът на Биткойн и криптовалута преживява корекция на фона на геополитическа несигурност След забележителен скок в цената си през...

Крипто пазарът е ...
Крипто пазарът е мечи, цените на XRP, TON и DOT падат рязко

Мечи тенденции превземат пазара на криптовалути: XRP, TON и DOT усещат въздействието През последните 12 часа крипто-пазарът пое мечи обрат,...

Съоснователят на ...
Съоснователят на Dogecoin Били Маркъс саркастично отбелязва спада на крипто пазара

Били Маркъс, съосновател на Dogecoin, споделя саркастично мнение на фона на спада на крипто пазара Били Маркъс, известен също като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!