Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Everlodge, Polkadot, Dogecoin показват потенциал

Everlodge, Polkadot,...
Everlodge, Polkadot, Dogecoin показват потенциал

Everlodge, Polkadot, Dogecoin показва потенциал сред заслужаващи внимание перспективи

Най-добрите придобивания на криптовалута може да са скъпи. Вливането в криптовалути като Bitcoin и Ethereum е изключително скъпо. Все още обаче има определени криптовалути със силни положителни сигнали, които можете да натрупате за по-малко. Сред монетите, които можете да придобиете с по-малко от $5, са Everlodge (ELDG), Dogecoin (DOGE) и Polkadot (DOT).

Резюме

Предвижда се Polkadot да достигне $10 преди края на годината.

Нарастващата популярност на Dogecoin може да доведе до връщане на печалба от 20 пъти преди декември.

Everlodge улеснява инвестирането в недвижими имоти с по-малко от $100.

Прогнозирано възраждане на Polkadot (DOT).

Polkadot (DOT) е блокчейн мрежа с отворен код, създадена да поддържа други блокчейни. По същество това е мега блокова верига, предназначена да помогне на отделните блокови вериги да бъдат свързани помежду си.

Той се бори с мечия пазар и може да доведе до възраждане много скоро. Стойността на DOT е спаднала с 10% през последните 30 дни. Освен това през последните 24 часа стойността на монетата се обезцени с 1,76% и се търгува на $4,95. Обемът на търговия с Polkadot също е намалял с 8%, за да види пазарна възвръщаемост от $76 милиона през последните 24 часа.

Polkadot и Cosmos Falling, Everlodge Charting по-високо

Въпреки че Polkadot се представя под очакванията, крипто анализаторите са оптимисти за възраждане много скоро. Платформите за прогнозиране на крипто цените прогнозираха, че DOT ще търгува над $10 до декември. Графиката на цените показва, че шансовете за възраждане все още не са изключени. Ако възобновяване може да се случи, можем да видим огромен възход за Polkadot много скоро, което да доведе до възвръщаемост до 20 пъти печалба.

Dogecoin (DOGE) Bull Run може да започне до дни

Достъпността на Dogecoin (DOGE) го прави идеален избор. Токенът, създаден за първи път като шега с традиционните криптовалути, се превърна в една от най-добрите криптовалути, които правят вълни в крипто пространството. През последните 30 дни Dogecoin е повишил стойността си с 3%.

Въпреки че стойността на токена леко се понижи през последните 24 часа, това не попречи на крипто анализаторите да бъдат положителни; В момента DOGE се търгува за $0,073. 24-часовият обем на търговия е нараснал с 13% до 325 милиона долара.

Крипто анализаторите вече прогнозираха, че DOGE може да се върне 20 пъти преди края на годината. Изненадващо, Dogecoin е един от токените за инвестиране с по-малко от $5 и очакване на масивна възвръщаемост на инвестициите. Това означава, че привържениците не трябва да разбиват банката за проекта. С очакваното увеличение на стойността, притежателите на Dogecoin могат скоро да видят огромна доходност.

Everlodge (ELDG) сред токените с потенциал

Търговците, които се интересуват от пазара на недвижими имоти и крипто, вече могат да бъдат част от Everlodge – пазар на имоти, който дава възможност на обикновените хора да се насладят на ваканционни домове, курорти от висок клас и хотели в блокчейна само с $100.

Дигиталната платформа ще сече свойствата в платформите като NFT. Потребителите могат да получат фракциониран NFT в платформата. Така че, ако потребителят не може да си позволи цял имот, потребителят може да закупи частичен NFT. Потребителите могат да залагат своите токени на платформата и в замяна да получат дивидент. Те могат също така да получават бонуси, като предоставят ликвидност на разработчиците на собствеността Launchpad.

В момента Everlodge е в първата фаза на предварителната продажба, като токенът се продава на $0,01. Притежателите на токена ELDG ще имат достъп до отстъпки, когато закупят нещо от платформата. Друго предимство е, че Everlodge позволява на членовете да получават безплатни нощувки в избрани зони във всеки имот в екосистемата.

Крипто експерти прогнозират, че стойността на токена вероятно ще скочи до 20 пъти, когато проектът бъде официално стартиран. Напълно децентрализираната платформа ще заключи ликвидността на токена за осем години и токена на отбора за две години. По този начин, допълнително доказване на достоверността и надеждността на платформата.

Публикацията на Тодор Цонев: "Everlodge, Polkadot, Dogecoin показват потенциал" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!