Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Фактори, стимулиращи скорошния скок на Dogecoin

Фактори, стимулиращи...
Фактори, стимулиращи скорошния скок на Dogecoin

Прогноза за цената на Dogecoin: Биковете тласкат DOGE към нови висоти

Инвеститорите в Dogecoin (DOGE) се носят на вълна от оптимизъм, тъй като най-големият мемекойн в света регистрира забележително рали в класациите. Последният ръст на цените тласна DOGE до критично ниво, което показва потенциал за по-нататъшно увеличение на цените през следващите дни. Тази статия разглежда факторите, допринасящи за скорошния скок на Dogecoin, техническите индикатори и бъдещите ценови цели.

Dogecoin биковете настояват силно

Според CoinMarketCap, цената на Dogecoin е поскъпнала с повече от 5% през последните седем дни. Впечатляващо е, че само през последните 24 часа стойността на memecoin се увеличи с над 7%, търгувайки се на $0,1562 към момента на писане. Този скок повиши пазарната капитализация на Dogecoin до над $22,5 милиарда.

Възходящи модели и пазарни настроения

World of Charts, популярен крипто анализатор, наскоро подчерта модел на бичи падащ клин в дневната графика на Dogecoin чрез туит. Този модел, съчетан с последното покачване на цените, предполага, че Dogecoin е на ръба да пробие над този модел, което потенциално води до по-нататъшен растеж. Според туита, успешен пробив може да тласне DOGE да достигне $0,3 през следващите седмици.

Данните на Santiment допълнително подкрепят тази възходяща перспектива. Съотношението MVRV (пазарна стойност към реализирана стойност) на DOGE се подобри, което показва повишена доходност за притежателите на DOGE. Освен това пазарните настроения около Dogecoin станаха положителни, като претеглените настроения показват, че възходящите настроения доминират на пазара.

Отворен лихвен процент и технически индикатори

Друг обнадеждаващ знак за Dogecoin е увеличаването на отворения интерес заедно с цената му. Покачването на отворения интерес обикновено предполага, че преобладаващата ценова тенденция вероятно ще продължи.

Предстоящите цели на Dogecoin

Анализиране на скорошния скок на XRP: Фактори, движещи ралито

Анализът на дневната графика на Dogecoin разкрива, че няколко технически индикатора са в полза на продължаваща възходяща тенденция. Индикаторът MACD (Moving Average Convergence Divergence) показва ясен бичи кросоувър. RSI (Индекс на относителна сила) е над неутралната марка от 50, в момента на 52,7, което показва, че активът все още не е свръхкупен. Паричният поток на Chaikin (CMF) също регистрира повишение, което допълнително сигнализира за положителни пазарни настроения.

Тези индикатори заедно предполагат голяма вероятност DOGE да излезе от бичия модел, потенциално достигайки $0,3. Има обаче ключови нива на съпротива, които да наблюдавате.

Ключови нива на съпротива

Ако ралито на бика продължи, цената на Dogecoin трябва първо да се насочи към $0,16. Това ниво е значително, тъй като предишните ликвидации се увеличиха близо до този диапазон, което често води до корекции на цените. Преодоляването на тази съпротива е от решаващо значение за поддържане на възходящ импулс.

По-на север DOGE може да навлезе в диапазона $0,166–$0,17. Успешен пробив над този диапазон може да изчисти пътя към целта от $0,3.

Заключение

Неотдавнашното рали на Dogecoin, подкрепено от положителни пазарни настроения и възходящи технически индикатори, предполага потенциал за допълнителни печалби. Ключовите нива на съпротива при $0,16 и $0,166–$0,17 трябва да бъдат надминати, за да се поддържа тази възходяща траектория. Инвеститорите трябва да наблюдават внимателно тези нива, докато Dogecoin се опитва да пробие и вероятно да достигне $0,3 през следващите седмици.

Източник: Santiment, CoinMarketCap, World of Charts, Hyblock Capital

Публикацията на Георги Шопов: "Фактори, стимулиращи скорошния скок на Dogecoin" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Инвестиционна стр...
Инвестиционна стратегия на Dogecoin и Shiba Inu: Навигиране в неутрални настроения с DCA

Анализ на пазарните настроения и инвестиционната стратегия на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) Преглед на пазарните настроения Dogecoin...

Анализ на Топ 10 ...
Анализ на Топ 10 алткойни: BNB, SOL и XRP

Най-добрите алткойни BNB, SOL, XRP показват ключови движения на фона на фокуса на пазара върху Bitcoin и Ethereum Анализ на цените на БНБ...

Биткойнът доближа...
Биткойнът доближава най-високата си стойност за всички времена

Цената на Биткойн доближава най-високото си ниво за всички времена: Изложени са на риск къси позиции на стойност 1,45 милиарда долара...

Очаква се одобрен...
Очаква се одобрението на Ethereum ETF: Ще скочи ли ETH над $4000?

Ethereum (ETH) скочи на фона на спекулации за спот одобрение на Ethereum ETF: Задълбочен анализ Ethereum (ETH) скочи до двумесечен връх от...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!