Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Fetch.ai (FET) е на прага на още един Mega Bull Run?

Fetch.ai (FET) е на...
Fetch.ai (FET) е на прага на още един Mega Bull Run?

Възможно ли е Fetch.ai (FET) да е на прага на още един Mega Bull Run, приближавайки се до върхове от 2021 г.?

На 15 ноември крипто търговец изрази оптимизъм за родната валута на Fetch.ai, FET, което предполага потенциално продължение на нейния неотдавнашен възходящ тренд. Анализаторът, известен като @rektcapital, подчерта неотдавнашното ценово движение на седмичната графика като знак за сила. Възможността биковете на FET да си възвърнат контрола и да изтласкат цените над непосредственото ниво на съпротива, определено в началото на ноември, се смята за вероятна при текущите пазарни нива.

FET поддържа възходяща траектория, наблюдавайки забележително увеличение от 770% спрямо най-ниските си нива през 2022 г. Анализирайки моделите на свещниците на седмичната графика, купувачите на FET демонстрираха доминиране. Монетата скочи със 140% от най-ниските си стойности от юли 2023 г. и изглежда готова за още покачване, ако успее да пробие нивото от $0,46, регистрирано през първата седмица на ноември. Като цяло FET претърпя впечатляващ скок от над 770% от най-ниските си стойности през декември 2022 г., когато падна до $0,0570.

От техническа гледна точка, FET отскочи от около $0,17, представлявайки нивото на корекция на Фибоначи от 78,6% на търговския диапазон, установен през първата половина на 2023 г. Поглъщащите бичи ленти, наблюдавани в края на октомври и началото на ноември 2023 г., предполагат потенциално покачване на цените на FET, с цел да надмине нивото от $0,46. Това възходящо движение може да постави началото на следващия етап нагоре, с цел $0,60, отбелязвайки върховете от 2023 г.

Fetch.ai (FET) Анализ на цените: Потенциал за възстановяване

Въпреки че остава несигурно дали FET ще събере достатъчно импулс, за да тества отново върховете си от 2021 г. от $1,20, продължаващото рали показва значителна промяна в нивата на участие, особено в обема на търговия, между 2023 г. и 2021 г. Въпреки че цените са спаднали с 65% от върха през септември 2021 г. , свързаният обем на търговия е по-висок, което предполага по-силна подкрепа. Ако обемът на търговия служи като водещ индикатор, вероятността FET да се движи по положителна траектория, както е предвидено от @rektcapital, се увеличава, което потенциално води до повторно тестване както на върховете от 2023 г., така и от 2021 г., като възходящият тренд потенциално набира скорост.

Fetch.ai направи значителни крачки в своето развитие, особено с пускането на DeltaV през октомври. DeltaV е отворена платформа, която позволява на потребителите да взаимодействат с Fetch.ai агенти и услуги по естествен и интуитивен начин. Очаква се тази иновация да насърчи потребителите да изследват блокчейна и да използват неговите възможности.

Освен това Fetch.ai се очертава като водещ крипто AI проект по отношение на активността в социалните медии. Към 15 ноември той е генерирал над 1700 публикации и е събрал повече от 409 000 взаимодействия. Това ниво на популярност надминава други проекти като The Graph (GRT) и Ocean Protocol (OCEAN), което показва силна и ангажирана общност около Fetch.ai.

Публикацията на Олег Димитров: "Fetch.ai (FET) е на прага на още един Mega Bull Run?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Олег Димитров

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!