Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Floki Inu (FLOKI): Устойчивост на фона на пазарните тенденции

Floki Inu (FLOKI):...
Floki Inu (FLOKI): Устойчивост на фона на пазарните тенденции

Floki Inu (FLOKI) показва устойчивост на фона на пазарните тенденции

В съответствие с преобладаващите пазарни настроения, Floki Inu (FLOKI) демонстрира значително изравняване през последните дни, показвайки последователна възходяща траектория и пробивайки краткосрочните нива на съпротива.

Положителен ценови импулс

Цената на Floki Inu показа устойчиво изкачване, демонстрирайки непрекъснат възходящ тренд през последните три дни. На 13 май монетата скочи с над 8%, достигайки приблизително $0,00018. На следващия ден ценовите нива се задържаха с още 3% увеличение. Към последната актуализация FLOKI се търгува с впечатляващото увеличение от 12%, достигайки приблизително $0,00021, успешно надминавайки първоначалните нива на съпротива при $0,00019 и $0,00020.

Индикатори за сила и потенциален растеж

Технически индикатори, като индекса на относителната сила (RSI), показват стабилен бичи тренд, близо до 65 и доближаващ зоната на свръхкупуване. Освен това, стохастичният индикатор предполага потенциал за по-нататъшно повишаване на цените, което сигнализира за положителна перспектива за FLOKI в близко бъдеще.

Ръст в търговската активност

Анализът на диаграмата на обема на Floki Inu разкрива скорошен скок в търговската активност. Въпреки едномесечния спад на обема, през последните дни се наблюдава значителен ръст, като обемите на търговия надхвърлиха 800 милиона долара на 14 май, отбелязвайки най-високите нива от март.

Arweave, Floki и BitBot показват устойчивост и потенциал за растеж

Този скок в обема отразява положителната динамика във веригата за FLOKI, което показва повишена търговска активност и повишен инвеститорски интерес.

Тенденции на натрупване и възходящи настроения

Анализът на данните предполага значителна тенденция активите да напускат борсите, вместо да бъдат депозирани в тях, което показва голямо натрупване на токени Floki Inu. Тази тенденция често се разглежда като възходяща от търговците, сигнализирайки за силна вяра в потенциално бъдещо поскъпване на цената.

Доходност за притежателите

Пазарните условия изглеждат благоприятни за притежателите на Floki Inu, особено за тези, които са придобили своите токени през последните 30 дни. Анализът на 30-дневното съотношение пазарна стойност към реализирана стойност (MVRV) показва положителна тенденция, като съотношението надхвърля нулата и достига над 22% към последните данни. Това означава потенциална печалба от повече от 22% за скорошните инвеститори на FLOKI, което показва силно пазарно настроение и благоприятни условия за притежателите.

Заключение

В заключение, устойчивостта на Floki Inu на фона на пазарните тенденции подчертава способността му да се справя с нестабилните пазарни условия и да се възползва от положителния импулс. С индикатори, сочещи към продължаващ растеж и възходящи настроения сред търговците, Floki Inu остава готов за по-нататъшно възходящо движение в близко бъдеще, предоставяйки възможности за инвеститорите, търсещи излагане на разрастващия се пазар на криптовалута.

Публикацията на Милчо Атанасов: "Floki Inu (FLOKI): Устойчивост на фона на пазарните тенденции" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Милчо Атанасов

Топ крипто новини

Инвестиционна стр...
Инвестиционна стратегия на Dogecoin и Shiba Inu: Навигиране в неутрални настроения с DCA

Анализ на пазарните настроения и инвестиционната стратегия на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) Преглед на пазарните настроения Dogecoin...

Анализ на Топ 10 ...
Анализ на Топ 10 алткойни: BNB, SOL и XRP

Най-добрите алткойни BNB, SOL, XRP показват ключови движения на фона на фокуса на пазара върху Bitcoin и Ethereum Анализ на цените на БНБ...

Биткойнът доближа...
Биткойнът доближава най-високата си стойност за всички времена

Цената на Биткойн доближава най-високото си ниво за всички времена: Изложени са на риск къси позиции на стойност 1,45 милиарда долара...

Очаква се одобрен...
Очаква се одобрението на Ethereum ETF: Ще скочи ли ETH над $4000?

Ethereum (ETH) скочи на фона на спекулации за спот одобрение на Ethereum ETF: Задълбочен анализ Ethereum (ETH) скочи до двумесечен връх от...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!