Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

FLOKI привлича $54,4 милиона в заключени средства

FLOKI привлича $54,4...
FLOKI привлича $54,4 милиона в заключени средства

Платформата за залагане FLOKI привлича $54,4 милиона в заключени средства

Програмата за залагане на Floki Inu достига важен момент: $54,4 милиона TVL и 460 000 притежатели

В непрекъснато разрастващия се свят на мем монети, Floki Inu (FLOKI) направи вълни със своите забележителни постижения през последните 24 часа. Според прозрения, споделени от анализатора и търговец Crypto Tony, Total Value Locked (TVL) на Floki Inu скочи до впечатляващите $54,4 милиона. Този важен етап бележи силен старт на стартирането на програмата за залагане на Floki Inu, демонстрирайки силното търсене на тази популярна мем монета.

Освен това, Floki Inu отпразнува скок в базата на притежателите си, надминавайки забележителните 460 000 индивида . Маркетинговите усилия на проекта също постигнаха забележителен обхват, докосвайки живота на над 3 милиарда души по света. Тези етапи подчертават широко разпространената привлекателност и нарастващата общност около Floki Inu.

В публикация, публикувана на официалната платформа на Floki Inu, беше разкрито, че заложените токени FLOKI представляват 17% от общото предлагане на мем монета и почти 18% от своите оборотни доставки. Трябва да се отбележи, че значителна част от тези токени са заложени за впечатляващата продължителност от 4 години, което показва силен ангажимент от страна на общността.

DeFi екосистемата на Cardano достига нов крайъгълен камък със заключени над 600 милиона $ADA

Една убедителна причина, стимулираща скока на залагането на Floki Inu, е привлекателната възможност, която предоставя за държачи. С над 50% от доставката на сестринския токен на FLOKI, TokenFi (TOKEN), разпределен на залагащите на FLOKI, участниците в програмата за залагане могат да спечелят годишна процентна доходност (APY), достигаща до 160%. Тази привлекателна доходност предоставя убедителен стимул за притежателите да се ангажират с инициативата за залагане.

От ценова гледна точка, Floki Inu изпита положителен импулс през последните 24 часа, регистрирайки печалба от 1,59%. По време на докладването Floki Inu се търгуваше на $0,00003139, отразявайки това възходящо движение. Седмичното представяне на монетата обаче показа спад, с намаление от повече от 11% през последните 7 дни.

Заслужава да се отбележи, че положителното движение на Floki Inu съвпадна с общата пазарна тенденция за мем монети през същото Период. Според данните на CoinMarketCap мем монетите колективно са преживели 3,05% увеличение на пазарната капитализация. Общата пазарна капитализация за мем монети се оценява на $16,468,978,746 по време на докладването.

Последните постижения на Floki Inu, особено в залагането, подчертават нарастващата известност на монетата и ентусиазираната ангажираност на нейната общност. Тъй като пазарът на мем монети продължава да се развива, Floki Inu се откроява като лидер, привличайки вниманието както на инвеститори, така и на ентусиасти със своите иновативни инициативи и активно участие на общността.

Публикацията на Олег Димитров: "FLOKI привлича $54,4 милиона в заключени средства" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Олег Димитров

Топ крипто новини

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!