Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

FTX Exchange възразява срещу преговори с Genesis

FTX Exchange възразява...
FTX Exchange възразява срещу преговори с Genesis

FTX Exchange възразява срещу продължителни посреднически преговори с фалиралия Genesis – Ето най-новото

FTX и нейните филиали се противопоставиха на удължаването на преговорите за споразумение с посредничеството на съда за фалиралия крипто кредитор Genesis. В скорошна съдебна декларация FTX заяви, че не е била поканена на назначена от съда медиация през май, която включва Genesis, нейната компания майка Digital Currency Group и кредитора Gemini Trust Co, въпреки че е основен кредитор на Genesis.

Банкрутиралата крипто борса също възрази срещу искане, подадено от Genesis Global, което се опитва да оцени вземанията на длъжниците на FTX на $0,00, твърдейки, че е най-големият кредитор в производството по Глава 11 на Genesis с искове на стойност колосалните $3,9 милиарда.

От друга страна, Genesis твърди, че отхвърлянето на исковете на FTX „е от решаващо значение за избягване на неоправдано забавяне във времето и размера на разпределенията на кредиторите и за експедитивно преследване на потвърждение на план по глава 11“.

Заявлението на FTX добавя повече от дузина други индивидуални кредитори на Genesis, които са подали възражения за удължаване на медиацията. Изслушване относно удължаването е насрочено за понеделник, но тези възражения забавят опитите на Genesis и неговите кредитори за споразумение.

FTX Exchange възразява срещу продължителни посреднически преговори с Bankrupt Genesis – Ето най-новото

Genesis, фирма, която преди предлагаше на клиентите доходност за заемане на техните цифрови монети, подаде молба за банкрут през януари след кредитната криза, която удари крипто индустрията. Неспособността на крипто кредитора да постигне окончателно споразумение с кредиторите си през февруари доведе до месеци -дълги забавяния и натиск от отделни кредитори за разрешаване на финансови въпроси възможно най-скоро.

„Като кредитор, който внимателно следи процедурата, аз, заедно с много други, забелязах тревожна липса на съществен напредък в разрешаването на разглежданите финансови въпроси“, пише кредиторът Йосиф Шариф.

„Без конкретни действия или истински ангажимент за постигане на справедливо решение е трудно да възприемем това удължаване като нещо повече от тактика на забавяне.“

Производството беше допълнително усложнено от съдебни дела и действия от Комисията по ценните книжа и борсите, която съди компанията за нейната програма за кредитиране на клиенти, Earn, която включваше стотици хиляди клиенти на Gemini, търсещи връщане на около 900 милиона долара. Докато се водеха разговори за посредничество през май се пазят в тайна, Gemini каза, че борсата и два ключови комитета на кредиторите работят върху „променен план за реорганизация, който може да бъде придвижен без консенсусното участие на DCG, ако посредничеството се провали“.

Сам Банкман-Фрид се стреми да обвини адвокатска кантора за срива на FTX Сам Банкман-Фрид, опозореният основател на борсата за криптовалути FTX, се готви да твърди, че е разчитал на съвета на адвокатската кантора от Силиконовата долина Fenwick & West в защитата си срещу обвинения в измама.

Миналата седмица адвокатите му поискаха от прокурорите да предадат документи, предоставени на правителството от базираната в Калифорния фирма между 2017 г. и 2022 г. Съобщава се, че защитният екип на Bankman-Fried твърди, че правният съвет на Fenwick & West е „съществен за подготовката на защита. “

Твърди се, че той планира да използва така наречената защита с съвети на адвоката, която може да се използва за опровергаване на предположенията, че Bankman-Fried е възнамерявал да наруши закона. Преди това опозореният крипто бос поиска от федерален съдия в Ню Йорк да отхвърли повечето от наказателните обвинения, повдигнати срещу него от федералните прокурори.

Публикацията на Николай Кръстев: "FTX Exchange възразява срещу преговори с Genesis" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Халвинга на Битко...
Халвинга на Биткойн се очаква на 20 април: обратното броене е в ход

Биткойн халвинга е определен за 20 април: Обратното броене започва, докато миньорите се подготвят за намаляване на възнаграждението...

Биткойн се кориги...
Биткойн се коригира: ETH и SOL следват примера

Пазарът на Биткойн и криптовалута преживява корекция на фона на геополитическа несигурност След забележителен скок в цената си през...

Крипто пазарът е ...
Крипто пазарът е мечи, цените на XRP, TON и DOT падат рязко

Мечи тенденции превземат пазара на криптовалути: XRP, TON и DOT усещат въздействието През последните 12 часа крипто-пазарът пое мечи обрат,...

Спекулациите за о...
Спекулациите за одобрение на Ethereum ETF се засилват на фона на мълчанието на SEC

Спекулациите за одобрение на Ethereum ETF нарастват на фона на мълчанието на SEC: перспективи и опасения Общността на Ethereum с нетърпение...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!