Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Графиките на алткойн сигнализират за възходящи тенденции, предшестващи халвинга на Биткойн

Графиките на алткойн...
Графиките на алткойн сигнализират за възходящи тенденции,...

Графиките на алткойн показват възходящи тенденции, предшестващи халвинга на Биткойн и очаквания сезон на алткойн

Прозрения и експертни препоръки

В скорошни наблюдения, споделени от Дан Гамбардело, основател на Crypto Capital Venture, в социалната медийна платформа X, седмичните графики на избрани алткойни, включително Cardano (ADA), Gala (GALA), Avalanche (AVAX) и MultiversX (EGLD), изобразяват обещаващи траектории. Тези прозрения намекват за потенциален скок в цените на алткойн, съвпадащ с предстоящото халвинг на Биткойн и обичайния сезон на алткойн, който обикновено настъпва след това.

Единни траектории и положителна перспектива

Анализът на Гамбардело подчертава забележимо сходство в седмичните графики на тези „случайни“ алткойни, което предполага споделена траектория, съобразена с исторически модели, предшестващи значими пазарни събития. С очакването на преполовяването на Биткойните и последващия сезон на алткойните, Гамбардело изразява оптимизъм, сигнализирайки, че настоящата инерция в цените на алткойн може да е само началото на по-широко нарастване.

Прозрения за пазара и ангажираност на общността

В отговор на наблюденията на Гамбардело, крипто ентусиастът Джейсън Оуен предостави допълнителна информация за ценовото действие на ADA, отбелязвайки благоприятни модели както на седмичните, така и на дневните графики. Въпреки че признава наличието на модел глава и рамене на дневната времева рамка, Оуен подчертава потенциалните последици от този модел, като предупреждава срещу мечите му конотации и възможността за корекция на цената.

Тълкуване на модела глава и рамене

Алткойн китовете правят вълни: Забележителни транзакции сигнализират за потенциални промени на пазара

Моделът глава и рамене, идентифициран в дневната графика на ADA/USDT, обикновено сигнализира за обръщане на низходящ тренд, характеризиращ се с отличителна формация, включваща централен връх (глава), ограден от два по-малки пика (рамене). Традиционно този модел предполага низходяща ценова траектория, докато моделът не бъде анулиран или прекъснат, което показва промяна в пазарните настроения.

Непрекъснат възходящ импулс

Анализът на Gambardello на четирите алткойни от началото на 2024 г. разкрива последователна възходяща траектория, прекъсната от периодични корекции, последвани от подновен бичи импулс. Този устойчив положителен импулс предполага основната пазарна сила и доверието на инвеститорите, потенциално подготвяйки сцената за по-нататъшно поскъпване.

Експертни препоръки и избор на алткойн

В съответствие с тези възходящи настроения, известният Биткойн анализатор Михаел ван де Попе по-рано идентифицира десет алткойни, които се считат за благоприятни за инвестиране преди очаквания сезон на алткойни. Сред тези препоръки са забележителни алткойни като Chainlink (LINK), Celestia (TIA) и Polkadot (DOT), отразяващи по-широките пазарни настроения, благоприятстващи стратегическите придобивания на алткойни в очакване на пазарни движения.

Заключение

Тъй като крипто пазарът се подготвя за предстоящия халвинг на Биткойн и последващия сезон на алткойн, прозрения от пазарни анализатори и наблюдения на общността предоставят ценни перспективи за потенциалната динамика на пазара. Въпреки че техническите модели и експертните препоръки предлагат ценна информация, участниците на пазара трябва да бъдат внимателни и да проведат задълбочено проучване, преди да вземат инвестиционни решения в нестабилното пространство на криптовалутите.

Публикацията на Тодор Цонев: "Графиките на алткойн сигнализират за възходящи тенденции, предшестващи халвинга на Биткойн" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Цената на Dogecoi...
Цената на Dogecoin спира на $0,2: Да продадете или да задържите на фона на несигурността?

Навигиране в ценовия диапазон на Dogecoin: Да продадете или да задържите? Цената на Dogecoin се натъкна на огромна съпротива около марката от...

Готов ли е XRP да...
Готов ли е XRP да достигне $0,80 до уикенда?

Анализ на цената на XRP: Погледите са насочени към $0,80 на фона на възходящия импулс – експертни прозрения Назрява вълнение в сферата...

Впуснете се в при...
Впуснете се в приключение: Dogecoin и неговите безкрайни възможности!

Изследване на очарователното царство на Dogecoin От създаването си през 2013 г. Dogecoin завладя търговците по целия свят със своя закачлив...

Пазарната капитал...
Пазарната капитализация на Ethereum нараства с 9%: Прозрения за бъдещото движение на цените

Пазарната капитализация на Ethereum нараства с над 9%: Прозрения за потенциалното движение на цената Ethereum (ETH) се противопостави на...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!