Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Халвинга на Биткойн 2024г. може да доведе до „голям мечи пазар“

Халвинга на Биткойн...
Халвинга на Биткойн 2024г. може да доведе до „голям мечи пазар“

Халвинга на Биткойн след 2024 г. може да доведе до „голям мечи пазар“, предупреждава експерт

Инвеститорите и ентусиастите на Биткойн (BTC) се подготвят за потенциална сеизмична промяна в пазара на криптовалутите, тъй като виден анализатор предупреждава, че халвингът на Биткойн след 2024 г. може да доведе до „голям мечи пазар“.

CrediBULL Crypto раздвижи крипто общността с неотдавнашния си анализ, предполагайки, че предстоящото събитие за халвинг може да не е катализатор за възход, както мнозина очакват.

Събитията за халвинга на Биткойни, които се случват приблизително на всеки четири години, отдавна са наблюдавани отблизо от инвеститорите поради историческото им въздействие върху траекторията на цените на криптовалутата. Механизмът за халвинга е вграден в кода на криптовалутата и намалява наполовина получената от миньорите награда за блок.

Това предизвикано от недостига събитие често води до сътресения в предлагането и в исторически план е предизвикало значително покачване на цените. Предишните халвинги наистина бяха последвани от забележителни бикове. CrediBULL Crypto обаче предполага, че на хоризонта може да има промяна на парадигмата.

Пик на бичия пазар на Биткойн

Анализът на CrediBULL Crypto оспорва конвенционалния разказ около циклите на халвинга на BTC. Въпреки че мнозина считат събитията за халвинга като отправна точка на нови бичи цикли, CrediBULL твърди, че халвинга след 2024 г. може да отбележи пика на продължаващия цикъл на бичия пазар, който според него е започнал през 2018 г., когато Биткойнът беше на цена от $3000.

Защо следващото намаляване на $BTC наполовина през април/май 2024 г. вероятно ще отбележи нашия бичи цикъл ТОП, а не „началото“, както мнозина очакват, и защо вероятно ще бъдем в дълбините на ОСНОВЕН мечи пазар до 2025 г.:

По-рано обясних, че времето, което прекарваме… — CrediBULL Crypto (@CredibleCrypto)

Тази алтернативна времева линия предполага, че криптовалутата все още е в рамките на продължителен бичи пазар и той очаква по-висок ценови пик от предишния рекорд от $69 000 през ноември 2021 г.

Разказ за халвинга и рефлексивност: LTC не се покачва, а пада, може ли халвинга на BTC да доведе до бичи пазар?

Твърдението на CrediBULL се основава на неговата интерпретация на исторически данни, повдигайки интригуващи въпроси относно цикличния характер на движението на цените на Биткойн и по-широките фактори, влияещи върху неговата траектория.

#Bitcoin $BTC Количеството HODLed или загубени монети току-що достигна 5-годишен връх от 7,803,692.388 BTC — предупреждения на glassnode (@glassnodealerts)

HODLers невъзмутими сред несигурност

Тъй като дебатът за бъдещето на Биткойн се засилва, последните данни от Glassnode предоставят нюансирана перспектива. Количеството „HODLed“ или загубени Биткойни, тези монети, държани здраво от дългосрочни инвеститори, скочи до нов петгодишен връх, достигайки 7,8 милиона Биткойна.

Това явление предполага, че значителна част от притежателите на Биткойн остават необезпокоявани от пазарните колебания, избирайки да запазят инвестициите си, вместо да капитулират на фона на потенциална несигурност.

Биткойн (BTC) запазва позиция от $29k.

Устойчиво пазарно настроение

Биткойнът възлиза на $29 415,22 чрез CoinGecko, с малък спад от 0,3% през последните 24 часа и скромно покачване от 0,9% през последните седем дни. Независимо от това, издръжливостта, показана от ангажираните HODLers, може да намекне за по-сложни и трайни пазарни настроения.

Докато крипто общността размишлява върху потенциалните последици от халвинга след 2024 г., противоположната перспектива на CrediBULL Crypto оспорва преобладаващата мъдрост и подчертава необходимостта от непрекъснат контрол на развиващия се пазар на криптовалутите.

Инвеститорите са оставени да обмислят дали този прогнозиран мечи пазар ще се материализира или устойчивостта на крипто пазара отново ще се противопостави на очакванията.

Публикацията на Олег Димитров: "Халвинга на Биткойн 2024г. може да доведе до „голям мечи пазар“" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Олег Димитров

Топ крипто новини

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!