Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Hop Protocol награждава ловците на Сибил

Hop Protocol...
Hop Protocol награждава ловците на Сибил

Sybil Hunters с иновативен Airdrop Tool – как работи?

Тъй като отглеждането на Sybil преди очакваните airdrops става все по-популярно в криптосферата, Hop Protocol разкрива нова инициатива, според която ще възнагради ловците на Sybil за усърдието им в борбата с нападателите на Sybil, които се прицелват в такива airdrops.

Sybil атаките се извършват от лица, които създават множество акаунти в избрани блокчейн проекти, които се движат към пускане на токени, и впоследствие се опитват да съберат възможно най-много токени.

„Когато беше пуснат Hop DAO, ловците на Sybil представиха доклади, които в крайна сметка премахнаха нападателите на Sybil от HOP airdrop, в резултат на което DAO запази почти 3,5 милиона токена, които иначе биха били в ръцете на нападателите на Sybil“, се казва в публикация в Snapshot. org, платформа за гласуване извън веригата за общности, фокусирани върху блокчейн.

Имайки предвид това, общността на протокола гласува предложение, което има за цел да възнагради участващите ловци на Sybil с 25% от запазените токени сега, приблизително година след пускането на DAO.

Общността се съгласява да възнагради ловците на Сибил

Награждава до 100 000 LUNC за докладване на уязвимости в сигурността

Резултатите от последното гласуване показват, че огромното мнозинство от хоп общността е за възнаграждаване на ловците за техните усилия. Потребителите, представляващи около 7,4 милиона HOP, или 99,48% от общия брой, се съгласиха с предложението.

За разлика от това, потребителите, които притежават HOP 33 000, 0,45% от общия брой, гласуваха против, а тези, които притежават HOP 5 500, или 0,07%, се въздържаха от гласуването, както се посочва в данните, публикувани от платформата за гласуване извън веригата.

„Освен преките ползи от възстановяването на токени, ловците на Сибил също допринесоха за популяризирането на DAO по непреки начини. Както SAFE airdrop, така и Arbitrum airdrop възприеха елементи от дизайна на Hop за airdrop в резултат на усилията и иновациите на ловците, като по този начин потвърдиха и засилиха влиянието на DAO“, се казва в публикацията.

„Всеки от тези екипи изрично извика Хоп като вдъхновение по време на своя процес на airdrop.“

Иновативен инструмент за възнаграждение на ловците на Сибил В резултат на последното гласуване общо 869 566,51 жетона трябва да бъдат разпределени на около 35 получатели. Избраният метод за разпространение на токени ще види, че DAO изпраща целевите средства към договор на OpenZeppelin PaymentSplitter, който позволява на адресите да изискват дължимите токени, които са били изпратени към договора.

„Началният час на искането за договор ще бъде петък, 09 юни 2023 г. 10:48:36 GMT+0000, което е същото начално време като всички HOP договори за придобиване, създадени в началото на жизнения цикъл на DAO“, според публикацията.

Публикацията на Николай Кръстев: "Hop Protocol награждава ловците на Сибил" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Халвинга на Битко...
Халвинга на Биткойн се очаква на 20 април: обратното броене е в ход

Биткойн халвинга е определен за 20 април: Обратното броене започва, докато миньорите се подготвят за намаляване на възнаграждението...

Биткойн се кориги...
Биткойн се коригира: ETH и SOL следват примера

Пазарът на Биткойн и криптовалута преживява корекция на фона на геополитическа несигурност След забележителен скок в цената си през...

Крипто пазарът е ...
Крипто пазарът е мечи, цените на XRP, TON и DOT падат рязко

Мечи тенденции превземат пазара на криптовалути: XRP, TON и DOT усещат въздействието През последните 12 часа крипто-пазарът пое мечи обрат,...

Спекулациите за о...
Спекулациите за одобрение на Ethereum ETF се засилват на фона на мълчанието на SEC

Спекулациите за одобрение на Ethereum ETF нарастват на фона на мълчанието на SEC: перспективи и опасения Общността на Ethereum с нетърпение...

Последни новини


Новини по криптовалути


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!