Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Интегриране на Dogecoin в Twitter Близо ли е?

Интегриране на...
Интегриране на Dogecoin в Twitter Близо ли е?

Интегриране на Dogecoin в Twitter Близо ли е? Илон Мъск пуска криптични имена

Енигматичният свят от туитове на Илън Мъск отново накара доджкойн и крипто общността да гъмжи от спекулации. В скорошно загадъчно съобщение технологичният милиардер разкри амбициозна трансформация за Twitter, сега ребрандирана като „X“. Но скрити в мистиката, дразнещи улики предполагат, че Dogecoin, любимият memecoin, скоро може да намери дом на тази платформа.

„Twitter беше придобит от X Corp както за да гарантира свободата на словото, така и като ускорител за X, приложението за всичко. Това не е просто компания, която се преименува, а прави същото“, туитът на Мъск разкри голямата визия зад прераждането на Twitter. Той подчерта, че платформата ще се развие в много повече от сайт за микроблогинг и вместо това ще се превърне в цялостна комуникационна платформа със способността да революционизира финансовите транзакции на потребителите.

„През идните месеци ще добавим цялостни комуникации и способността да управлявате целия си финансов свят“, разкри Мъск, посочвайки предвидената роля на X като финансова сила. С това разкритие името на Twitter и неговото емблематично лого на птица трябваше да бъдат изхвърлени, тъй като вече не резонираха с новата финансова идентичност.

Dogecoin X Twitter

Умната игра на думи на Мъск остави крипто общността с въпроса: Може ли трансформацията на Twitter в „X“ да проправи пътя за интеграция на Dogecoin? Отговорът, изглежда, се крие в фините кимвания на Мъск към любимия мемекойн.

След ребрандирането Мъск промени местоположението си в Twitter на „Ð“, което предизвика спекулации. „“ ясно представя новата марка „X“, докато „Ð“ означава емблематичния символ на Dogecoin. Хитро намигване към общността или умишлен намек?

Илон Мъск вече има #Dogecoin символ в биографията след X ребрандиране #TwitterX $DOGE нагоре с 10% — Джейк Симънс (@realJakeSimmons)

Освен това, в закачлив разговор с един от своите инженери, Мъск си припомни времето, когато Twitter за кратко преименува кучето Shiba Inu във връзка с талисмана на Dogecoin. Мъск отговори на Джона Кац, който каза: „Туитър може да ребрандира на магаре и пак ще превъртам по 6 часа на ден.“ Шефът му Мъск отговори със смееща се усмивка и добави: „За известно време сменихме марката на куче Shiba Inu. Няма въздействие.“

Доклади: Twitter е по-близо до интегрирането на Crypto, Dogecoin и Digitoads, които вероятно ще се съберат

Въпреки че Мъск не предостави график за внедряването на финансовите услуги на X, неговият опит със смели и иновативни решения ясно показва, че той има за цел да поведе пътя в оформянето на бъдещето на финансите и комуникацията: Dogecoin, Bitcoin и крипто изглежда са опция.

Докато общността нетърпеливо анализираше всеки туит, Раул Пал се включи със собствените си прозрения. В туит от 25 юли той предположи, че Мъск може да използва Dogecoin за глобални плащания на платформата, което предполага привързаността на ексцентричния милиардер към мем монетата. Пал заяви: „Той ще използва крипто, за да може да прави глобални плащания за творци и т.н. Предполагам, че използва Doge.“

Освен това Пал спекулира, че потенциалният избор на Мъск на Dogecoin пред създаването на специфичен за платформата токен може да е стратегически. Той предположи, че DOGE може да помогне за заобикаляне на законите за ценните книжа и да смекчи рисковете при изпълнение. Известният анализатор @CryptoKaleo добави:

Ако трябваше да гадая, на Илон му трябват още няколко дни, може би дори още няколко седмици, за да каже всъщност как планира да интегрира DOGE в X. Мисля, че има солиден шанс този път наистина да направи нещо и включването му в биографията му едновременно с ребрандирането на X не е просто съвпадение.

С ребрандирането на Twitter на X не можем да не се зачудим дали се подготвя сцената за големия вход на Dogecoin. Възможно ли е това да е моментът, който общността на Dogecoin чака след придобиването през ноември 2022 г.?

По време на публикуване цената на Dogecoin се противопостави на по-широката пазарна тенденция, като се покачи с 8% през последните 24 часа. Цената на DOGE излезе от формацията на възходящ триъгълник, но сега намери първата си съпротива при нивото на корекция на Фибоначи от 23,6% при $0,0784. Преодоляването на тази съпротива е от решаващо значение за потвърждаване на обръщането на тенденцията.

Публикацията на Георги Шопов: "Интегриране на Dogecoin в Twitter Близо ли е?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!