Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Изясняване на липсата на XRP интеграция

Изясняване на липсата...
Изясняване на липсата на XRP интеграция

Платформа R3 Corda: Изясняване на липсата на XRP интеграция – подробности вътре

Яснота относно връзката на R3 Corda с XRP: Развенчаване на погрешни схващания

В скорошно развитие Moonchaser, виден член на XRP общността, разсея преобладаващото погрешно схващане около принадлежността на R3 Corda към XRP и XRP Ledger (XRPL). Отправяйки се към социалните медии, Moonchaser обърна внимание на дезинформацията, че R3 използва XRP или XRPL за своите процеси на сетълмент, хвърляйки светлина върху действителната ситуация.

Moonchaser твърдо заяви, че R3 Corda не използва XRP или XRPL в своите операции . Вместо това, R3 Corda избра мрежата XDC, където XDC служи като основен актив за сетълмент. Това пояснение има за цел да поправи неточния разказ, който циркулира в общността.

R3 Corda работи като разрешена мрежа, обслужваща финансови услуги и различни индустрии. За отбелязване е, че R3 Corda обяви своята интеграция с мрежата XDC през 2021 г., потвърждавайки XDC като основен токен за сетълмент.

Изясняване на 6 погрешни схващания за светкавичната мрежа на Биткойн

Отговаряйки на объркването от миналото, Moonchaser подчерта съобщение, направено от R3 Corda през декември 2018 г., което показва тяхното намерение да използват XRP като техен първоначален механизъм за сетълмент. Това обаче остана доказателство за концепцията (POC), което според наличните данни никога не се материализира напълно. Тази ситуация доведе до правен спор между R3 и Ripple. Подробностите на тази правна резолюция остават неразкрити поради поверително споразумение, в резултат на което R3 и Ripple се въздържат да се споменават публично.

Освен това, членът на общността Ери изясни развитието, обяснявайки, че Corda Settler е програма с отворен код, позволяваща на потребителите да внедряват различни токени, включително XRP. Това използване обаче не предполага официалното одобрение на XRP от платформата.

По-нататък подчертавайки въпроса, Moonchaser подчерта значителната роля, изиграна от SBI Group, най-големият акционер на R3 и партньор на Ripple, за насърчаване на растежа на двете компании и техните крипто екосистеми. Ангажиментът на SBI Group в предприятия като SBI R3 Japan, сътрудничество с R3, подчертава техния ангажимент да подкрепят лицензите и внедряването на Corda в Япония. Това е в съответствие с подобни инициативи на SBI Group с Ripple чрез SBI Ripple Asia, насочени към засилване на присъствието на Ripple в региона.

В заключение Moonchaser потвърди, че в момента R3 Corda не използва XRP или XRPL. Тя призова общността на XRP да се съсредоточи върху съществените разработки в рамките на XRP Ledger, като подчерта важността да бъдем информирани и ентусиазирани относно истинските, текущи инициативи. В отговор на изявлението на Moonchaser, WrathofKahneman (WOK) се позова на публикация от януари, където той изясни, че R3 Corda проучва нов подход за плащане, като в момента го тества в сътрудничество с партньора на Ripple Modulr, без пряко или непряко използване на XRP.

Публикацията на Наталия Иванова: "Изясняване на липсата на XRP интеграция" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Наталия Иванова

Топ крипто новини

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!