Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Как стартирането на X на Илон Мъск може да повлияе на вашия крипто портфейл

Междузвездно богатство: Стартирането на X на Илон Мъск може да повлияе на вашия крипто портфейл

Ребрандирането на Twitter от Илон Мъск на „X“, което се очаква да стане многофункционално супер приложение, предизвиква нов спекулативен интерес към криптовалутите, особено Dogecoin.

Експертите прогнозират, че плановете на Мъск за „X“ могат да бъдат променящ играта ход за крипто плащания, потенциално повлиявайки на цената на Биткойн, Етериум, XRP и доджкойн.

В поредица от действия, характеризирани като фино стратегически, Илон Мъск съживи интереса към пазара на криптовалута. Неотдавнашното му решение да трансформира Twitter в „X“, многостранно супер приложение, породи надежди за потенциалния му ход да включи Dogecoin, предизвиквайки скок в цената му.

Катализаторът Dogecoin

Сред няколкото взаимодействия с ентусиасти на Dogecoin, Мъск дискретно добави символа Dogecoin Ð към своя X акаунт, действие, наблюдавано от последователите на крипто пазара. Този ход доведе до прогнози, че „X“ на Мъск може да бъде ключова повратна точка в крипто екосистемата.

Илон Мъск се подиграва с нишките на Meta в деня на стартирането

Ралука Черчиу, съосновател и главен изпълнителен директор на Unpaired, онлайн общност, изследваща нововъзникващи технологии, вярва, че това може да бъде новаторско развитие. Според нея, включването на плащания в криптовалута в такова всеобхватно приложение е в съответствие с изключително активната крипто общност в Twitter и резонира с очевидното очарование на Мъск от крипто света.

Криптосферна революция?

Преобразуването на Twitter от Мъск в X озадачи няколко потребители на платформи и бизнес анализатори, които поставят под въпрос логиката зад изхвърлянето на световно призната марка за име от една буква. Това развитие обаче може да има значителни последици за крипто индустрията, както незабавно – по отношение на движението на пазара – така и в дългосрочен план, тъй като Мъск планира да създаде платежни мрежи, които могат да съперничат на съществуващите като Bitcoin или Ethereum.

Саймън Питърс, пазарен анализатор в eToro, предупреди инвеститорите да не се разсейват от краткосрочни събития и вместо това да държат очите си върху по-мащабните, по-широки тенденции.

Собствеността на Мъск върху X.com, която сега пренасочва към Twitter.com, датира от стартирането на онлайн банката му през 1999 г. Сайтът по-късно беше обединен с Confitity на Peter Thiel и Max Levchin и преименуван на PayPal.

По-широка платформа за крипто активи

Крипто ентусиастите и инвеститорите следят отблизо ходовете на Мъск, спекулирайки, че той може да разшири X като по-широка платформа за Bitcoin, Ethereum и други криптовалути, включително стабилни монети и XRP. Брайън Еванс, главен изпълнителен директор на инвеститора в блокчейн BDE Ventures, очаква Dogecoin, като се има предвид тясната му връзка с онлайн личността на Мъск, да бъде решаваща характеристика, ако системата за крипто плащане бъде инициирана в Twitter.

Публикацията: "Как стартирането на X на Илон Мъск може да повлияе на вашия крипто портфейл" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!