Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Какво вдига цената на Injective (INJ)

Какво вдига цената на...
Какво вдига цената на Injective (INJ)

Какво вдига цената на Injective до едномесечен връх?

Injective (INJ) цената е нараснала с 13% през последните 24 часа. След регистриране на печалби в началото на май, дългосрочните инвеститори отново заемат възходящи позиции по отношение на цената на INJ. Каква е най-вероятната прогноза за цената на INJ за следващите седмици?

В петък, 26 май, Injective завърши най-новото си упражнение за изгаряне на токени. Планираното седмично дефлационно събитие доведе до унищожаване на още 5 689 124,96 INJ токена.

Освен това изгарянето на токени съвпадна с отскачането на крипто пазара, предизвикано от положителното настроение около кризата с дълга на САЩ. До понеделник сутринта цената на INJ вече беше нараснала с 13%, за да излезе на първо място в класацията на топ 100 на крипто.

Дългосрочните инвеститори се завръщат

Покачването на цените от 13% през уикенда в може да се отдаде на подновената възходяща търговска активност сред дългосрочните инвеститори в мрежата Injective.

Средната възраст на монетите в INJ спадна с 10% през първата седмица на май от 37,13 на 33,38 между 1 и 5 май. Но по-специално, тя се е възстановила с 30% до 43,17 към 29 май.

С прости думи, Mean Coin Age оценява колко дълго монетите в обращение са останали в предишните си адреси на портфейла.

Прогноза за инжектиране (INJ), май 2023 г. – Данни за средната възраст на монетата.

Когато средната възраст на монетата се повиши значително, това показва натрупване в цялата мрежа. Както се вижда по-горе, инвеститорите, дългосрочни притежатели на INJ, изглежда показват подновена увереност в дългосрочните перспективи за цените и жизнеспособността на екосистемата Injective.

Ако тенденцията продължи, тя може да разпространи възходящ импулс в мрежата Injective.

Прогнозата за цената на XRP: Цената Падна със 5% - Какво Доведе до Това и Какво Следва

Инжективната цена може да се покачи с един крак преди корекция Общите настроения в общността на INJ се движат нагоре, но данните във веригата показват, че все още е в отрицателната зона. Това показва, че поставянето му в списъка с най-печеливши крипто все още не е оценено.

Показателно, след като падна по-дълбоко в отрицателната зона на 26 май, INJ Weighted Sentiment наскоро се върна към неутралната зона, като към 29 май достигна -0,04.

(INJ) прогнозиране на цената – настроения. Май 2023 г.

Показателят Weighted Sentiment на Santiment сравнява съотношението на положителните споменавания на даден актив към отрицателните. Когато тенденцията е под нулата по време на ценови скок, това показва, че активът все още лети под радара на значителен брой инвеститори.

Докато стане най-печелившият му статус, други заинтересовани страни също ще го забележат и ще се настроят нагоре. Това потенциално може да доведе до повишаване на цената на INJ през следващите дни.

Ценова прогноза на INJ: Биковете напредват към $8,55

Като се има предвид възходящата активност сред дългосрочните Injective инвеститори, INJ може да нарасне над $8 през следващите дни.

Данните на IntoTheBlock In/Out of The Money Around Price (IOMAP) обаче показват, че INJ ще се сблъска с първоначалната си голяма съпротива от около $7,90.

Както се вижда по-долу, 343 инвеститори, които са закупили 5,06 милиона INJ на средна цена от $7,86, могат да монтират стена за продажба. Въпреки това, ако възходящият импулс надделее, както се очаква, цената може да нарасне допълнително към $8,50.

Injective (INJ) Ценова прогноза – IOMAP данни. Май 2023 г.

​​Освен това, мечките могат да обезсилят възходящата прогноза за Injective цена, ако INJ неочаквано падне под критичната зона на подкрепа от $7,0.

Но 285-те инвеститори, закупили 4,7 милиона INJ на средна цена от $6,95, вероятно ще предотвратят това. Макар и малко вероятно, INJ може да се върне още повече към $6,4, ако това ниво на подкрепа бъде пробито.

Публикацията на Милчо Атанасов: "Какво вдига цената на Injective (INJ)" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Милчо Атанасов

Топ крипто новини

Cardano се срина ...
Cardano се срина : ADA падна със 17% за 24 часа – анализ на факторите за срива

Cardano падна рязко: ADA се понижи със 17% - разгадаване на срива на Cardano В бурен обрат на събитията Cardano, често смятан за последовател...

Халвинга на Битко...
Халвинга на Биткойн се очаква на 20 април: обратното броене е в ход

Биткойн халвинга е определен за 20 април: Обратното броене започва, докато миньорите се подготвят за намаляване на възнаграждението...

Биткойн се кориги...
Биткойн се коригира: ETH и SOL следват примера

Пазарът на Биткойн и криптовалута преживява корекция на фона на геополитическа несигурност След забележителен скок в цената си през...

Крипто пазарът е ...
Крипто пазарът е мечи, цените на XRP, TON и DOT падат рязко

Мечи тенденции превземат пазара на криптовалути: XRP, TON и DOT усещат въздействието През последните 12 часа крипто-пазарът пое мечи обрат,...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!