Крипто Новини
Последни новини
Новини по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са направени с

Канадска компания ще представи нов XRP ETP в Европа

Канадска компания ще...
Канадска компания ще представи нов XRP ETP в Европа

Valor на DeFi Technologies пуска XRP борсово търгуван продукт (ETP) в Европа

Сближаване на традиционните финанси и цифровите активи

DeFi Technologies Inc., чрез своето дъщерно дружество Valor Inc., е готова да пусне XRP борсово търгуван продукт (ETP) в Европа, отбелязвайки значителна стъпка в сближаването на традиционните финанси и цифровите активи. Инициативата, планирана за началото на декември 2023 г., отразява ангажимента на Valour да отговори на нарастващото търсене на разнообразни инвестиции в цифрови активи на европейските пазари.

Задоволяване на европейското търсене на разнообразни инвестиции в цифрови активи

Въвеждането на Ripple XRP ETP е в съответствие с мисията на Valour за демократизиране на достъпа до цифрови активи и предоставяне на опростени инвестиционни решения чрез традиционни банкови и брокерски канали. Valor има за цел да се справи с нарастващия интерес към разнообразни инвестиции в дигитални активи на европейските пазари, като предлага на инвеститорите излагане на XRP, петата по големина криптовалута в световен мащаб с пазарна капитализация от $31,6 милиарда.

Ролята на XRP в международните отношения Парични преводи и RippleNet

Как ще се представи биткойнът през юни?

Официалното съобщение за пресата подчертава значението на XRP в пространството на дигиталните валути, подчертавайки ролята му в бързите, евтини международни парични преводи и позицията му като мостова валута в плащанията на RippleNet мрежа. Функционалността на XRP го направи предпочитан избор за финансови институции, търсещи ефективни алтернативи на традиционните трансгранични методи на плащане.

Подходът на DeFi Technologies в пресечната точка на традиционните капиталови пазари и DeFi

DeFi Technologies, компанията майка на Valour, работи в пресечната точка на традиционните капиталови пазари и децентрализираните финанси (DeFi). Компанията се фокусира върху предоставянето на новаторски Web3 технологии на по-широка инвеститорска общност, използвайки обширния опит на своя екип във финансовите пазари и дигиталните активи.

Разширяване на продуктовата гама на Valour и продължаващи иновации

Съществуващата продуктова гама на Valour включва ETP за цифрови активи като Valor Uniswap (UNI), Cardano (ADA), Polkadot (DOT), Solana (SOL), Avalanche (AVAX), Cosmos (ATOM), Binance (BNB), Enjin (ENJ), Bitcoin Carbon Neutral (BTCN) и Valor Digital Asset Basket 10 (VDAB10). Водещите предложения на компанията, Bitcoin Zero и Ethereum Zero, подчертават нейния ангажимент за предоставяне на достъпни и иновативни инвестиционни опции в европейското пространство на цифрови активи.

Корпоративно развитие: Частно пласиране и бъдещи планове

Наред с обявяването на XRP ETP, DeFi Technologies успешно затвори частно пласиране със свръхзаписване, набирайки 1 890 000 C$ чрез продажбата на 11 812 500 единици. Средствата от частното пласиране са предназначени за корпоративни цели, включително за разширяване на предлагането на цифрови активи. Valor планира да въведе по-традиционни и физически подкрепени ETP в близко бъдеще, сигнализирайки за продължаващ фокус върху продуктовите иновации.


Свързани новини

Още новини с автор : Наталия Иванова

Топ крипто новини

VanEck Bitcoin ET...
VanEck Bitcoin ETF рязко намалява предварителните такси, поставя началото на крипто достъпността

VanEck Bitcoin ETF преживява скок преди намаляване на таксите Спот биткойн ETF на VanEck стана свидетел на безпрецедентен скок в търговската...

Cardano (ADA) ско...
Cardano (ADA) скочи с 20% за 30 дни на фона на стабилност на биткойн

Cardano (ADA) скочи с 20% за 30 дни, яхвайки стабилността на биткойн: Анализаторите прогнозират продължителен бул рън с предстоящо ниво от $1...

Shibarium Blockch...
Shibarium Blockchain постига 360 милиона транзакции: екосистемата на Shiba Inu с растеж и иновации

Shibarium Blockchain достига 360 милиона транзакции: Скок в растежа на екосистемата Shiba Inu В една забележителна крачка напред, блокчейн...

Декодиране на бит...
Декодиране на биткойн китове: Али Мартинез разкрива прозрения сред динамиката на пазара

Отключване на поведението на биткойн китовете: Прозрения от анализатора Али Мартинез В динамичния свят на криптовалутите, разбирането на...

Последни новини


Популярни криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто прогнози


Крипто сайтове