Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Ключови събития в Биткойн пространството тази седмица

Ключови събития в...
Ключови събития в Биткойн пространството тази седмица

Разликата в обменния поток на Биткойн достига 10K BTC: 5 ключови развития в Биткойн пространството тази седмица

Биткойн продължава да се задържа силно на фона на нестабилността на пазара: Какво следва за цената на BTC?

Биткойн (BTC) навлезе във втората седмица на ноември, запазвайки позицията си близо до 18-месечни върхове, демонстрирайки устойчивост срещу натиск за продажба. Това впечатляващо представяне е показателно за промяна в пазарните настроения, като и Биткойните, и алткойните отказват да проследят печалбите, постигнати през последния месец. Тъй като традиционните активи като акции са изправени пред натиск, крипто пазарът остава обнадежден, с потенциални задействания на нестабилност на хоризонта.

Ключови фактори, движещи движението на цените на BTC:

 1. Лектори на Фед и макроикономическа среда:
  • Федералният резерв на САЩ, воден от председателя Джеръм Пауъл, ще изнесе речи, предоставяйки ценна информация за пазара бъдеще.
  • Кратка търговска седмица на Уолстрийт може да доведе до продължителна търговия „извън работно време“, което потенциално да доведе до нестабилни движения на крипто пазара.
 2. Техническа устойчивост и пазарни нагласи:
  • Хешрейтът на Биткойн и трудността при копаене са най-високи за всички времена, което показва устойчивостта и сигурността на мрежата.
  • Търговците продължават да участват в дърпане на въже, като нивата на съпротива поставят предизвикателства както за купувачите, така и за продавачите.
  • Популярните търговци като Crypto Tony препоръчват предпазливост, като съветват да не се поставят агресивни дълги позиции в нива на съпротива.
 3. Пазарна волатилност и икономически показатели:
   • Турбуленция на пазарите на облигации и признаци на рядко срещано свиване на потребителския кредит в САЩ пораждат опасения относно голяма икономическа нестабилност.
   • Традиционните пазарни индикатори, като S&P 500, претърпяха значителни колебания, което повлия на настроенията на инвеститорите.
 4. Тенденции на обменните потоци и поведение на инвеститорите:
  • Ходлерите на Биткойни изтеглят активите си от борсите, което показва предпочитание за дълго -срочни притежания над незабавна ликвидност.
  • Анализите във веригата разкриват значителна промяна в настроенията на инвеститорите, като повече инвеститори избират извънборсово съхранение на активите си.
 5. Crypto Fear & Индекс на алчността:
  • The Crypto Fear & Индексът на алчността, индикатор за пазарни настроения, отразява нарастващата алчност сред инвеститорите, сигнализирайки за нагласи, фокусирани върху печалбите.
  • Докато индексът предполага повишена алчност, историческите екстремуми показват потенциал за по-нататъшен растеж, преди да достигнат екстремни нива.

Нестабилна цена на Биткойн преди халвинга: 5 ключови прозрения за тази седмица

Какво да очакваме след това:

Способността на Биткойн да поддържа силата си на фона на нестабилността на пазара демонстрира неговата устойчивост и пазар господство. Търговците следят отблизо забележките на говорителите на Фед, икономическите индикатори и пазарните настроения, за да преценят бъдещата траектория на пазара. Тъй като крипто пазарът продължава да се развива, инвеститорите остават предпазливи оптимисти, подготвени за потенциални колебания, като същевременно признават дългосрочния потенциал на Биткойн.

Забележка: Този анализ е само за информационни цели и не представлява финансов съвет или препоръки. Инвеститорите трябва да проведат свои собствени проучвания и анализи, преди да вземат инвестиционни решения.

Публикацията на Тодор Цонев: "Ключови събития в Биткойн пространството тази седмица" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

 • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
 • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
 • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
 • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
 • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!