Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Кратък анализ на 10 популярни разказа в областта на криптирането и съответните потенциални проекти през 2023 г.

Търсенето и откриването на проекти с 10Х потенциал на мечи пазар е едно от нещата, които много хора обичат да проучват, тъй като такива проекти често носят прекомерна възвръщаемост на бичи пазар. След десетки часове подреждане, ние подредихме някои по-забележителни проекти от многобройните списъци с проекти. След това нека да разгледаме какви проекти ще видите днес!

Първият проект е Realio (RIO)

Realio е проект в областта на RWA (Real Asset Tokenization).Това е многоверижна Layer1 Web3 екосистема, която се фокусира върху издаването и управлението на дигитални естествени активи и активи от реалния свят. Текущата пазарна капитализация е 16,8 милиона долара.

Вторият проект е SmarDex (SDEX)

SmarDex, проект в областта на DEX, е автоматичен маркет мейкър, който може да реши проблема с постоянните загуби и да ги превърне в постоянни печалби в някои случаи. Текущата пазарна капитализация е 107 милиона долара.

Третият проект е bittensor (TAO)

Bittensor е проект в областта на изкуствения интелект, чиято същност е използването на допълнителни изчислителни ресурси за разработване и обучение на модели за машинно обучение и изкуствен интелект. Текущата пазарна капитализация е 297 милиона долара.

Четвъртият проект е Rollbit (RLB)

Rollbit е проект в областта на хазарта, който позволява на потребителите да търгуват с ливъридж до 1000 пъти, а сега средният дневен обем на търговия надхвърли 1 милиард щатски долара. Текущата пазарна капитализация е 305 милиона долара.

Петият проект е Arbitrum (ARB)

Arbitrum е проект в областта Layer2 и също така е най-големият L2 в областта на криптирането сега, с TVL от $2,13 милиарда и дневен обем на транзакциите от $27,157 милиона. Текущата пазарна капитализация е 1,6 милиарда долара. Освен това Arbitrum е в състояние да привлече голям брой нови проекти поради широкото си приемане и неговият TVL със сигурност ще се увеличи експоненциално в бъдеще.

Шестият проект е Nakamoto Games (NAKA)

Кратък анализ на 10 популярни разказа в областта на криптирането и съответните потенциални проекти през 2023 г.

Nakamoto е проект в областта на Gaming (верижни игри). Можем да го разбираме като център за игри, който вече има 180 игри и 500 000 регистрирани потребители в Polygon Network. Текущата пазарна капитализация е 31 милиона долара.

Седмият проект е Gains Network (GNS)

Gains е проект в полето Real Yield и е Perp Dex, внедрен в мрежата Arbitrum & Polygon. GNS на Gains сега се търгува при много ниско съотношение цена/печалба от само 7,07, с печалба от $10,6 милиона за годината. Текущата пазарна капитализация е 135 милиона долара.

Осмият проект е ATOR Protocol (ATOR)

ATOR е проект в областта на неприкосновеността на личния живот, който поддържа децентрализирани интернет реле оператори чрез награди за разпознаване във веригата и улеснява предоставянето на по-широк набор от отворени и анонимни протоколи чрез своя хардуер. Текущата пазарна капитализация е 26 милиона долара.

Деветият проект е Morpheus Network (MNW)

Morpheus е проект в областта на веригата за доставки (Supply Chain), който дигитализира, оптимизира и автоматизира глобалните вериги за доставки, с цел да направи глобалната търговия по-лесна чрез автоматизиране на плащанията по веригата за доставки. Текущата пазарна капитализация е 53,6 милиона долара.

Десетият проект е Unibot (UNIBOT)

Unibot е проект в пространството на ботове (роботи), това не е просто бот на Telegram, сега стартираха и Unibot X (интерфейс за търговия с уеб приложения), потребителите могат да търгуват на настолни и мобилни устройства. Този проект изглежда е водещ в тенденцията за разказване на истории от ботове. Текущата пазарна капитализация е 80 милиона долара.

Е, горното е цялото съдържание, споделено чрез „Hua Li Hua Wai“ днес. Нека да обобщим и прегледаме заедно в края. Тази статия е 70-та статия от поредицата за анализ на проекти на Hualihuawai. Тя основно сортира и обобщава накратко 10 популярни наративни проекта в областта на криптирането. Те са Realio, SmarDex, bittensor, Rollbit, Arbitrum, Nakamoto Games, Gains Network, ATOR протокол, Morpheus Network, Unibot. Надявам се днешното споделяне да е полезно за всички.

Специални благодарности на: Hercules_Defi, 0xTHades

Отказ от отговорност: Горното съдържание е само лична гледна точка и анализ. То е само за изучаване и комуникация на популяризиране на науката от фенове и не представлява инвестиционен съвет. Инвестицията е рискова, моля, отнасяйте се към нея рационално, повишете осведомеността за риска и спазвайте съответните закони и разпоредби на страната и региона, където се намирате!

Публикацията на Олег Димитров: "Кратък анализ на 10 популярни разказа в областта на криптирането и съответните потенциални проекти през 2023 г." е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Олег Димитров

Топ крипто новини

Спадове в цените ...
Спадове в цените на Биткойн: ще се задържи ли новата подкрепа? Експертен анализ и перспектива за бъдещето

Анализ на пазара на Биткойни: Навигация в скорошното нарушение на поддръжката и потенциални последици Биткойн (BTC) наскоро падна под...

Американски спот ...
Американски спот Ethereum ETF: бичи срещу мечи залози при търсене на инвеститори

Смесени пазарни настроения заобикалят американските спот Ethereum (ETH) ETF на фона на очакваното пускане Потенциалното стартиране на спот...

Ripple (XRP) Тран...
Ripple (XRP) Трансфер на кит от $25 милиона предизвиква възходящи спекулации

Трансферът на Ripple (XRP) кит предизвиква оптимизъм на фона на пазарната консолидация Значителна транзакция в екосистемата Ripple (XRP)...

Анализ на пазара ...
Анализ на пазара на Litecoin (LTC): бичи отскок или мечи пробив?

Пазарен анализ на Litecoin (LTC): Навигиране между бичи импулс и дългосрочни мечи настроения Litecoin (LTC) напоследък изпита значителна...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!