Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Крипто анализатор представя дългосрочна перспектива Cardano (ADA)

Крипто анализатор...
Крипто анализатор представя дългосрочна перспектива Cardano (ADA)

Според Дан Гамбардело, основател на Crypto Capital Venture, има нещо в магазина за Cardano (ADA). Той обаче отбелязва, че потребителите трябва да намалят диаграмата на Cardano и да помислят за заключената обща стойност (TVL), за да разкрият потенциала на ADA.

Ако намалите мащаба на #Cardano диаграма, тъй като Total Value Locked продължава да расте, е толкова очевидно какво се очаква за $ADA

Дан Гамбардело обясни мнението си, използвайки екранни снимки на седмичната графика на TradingView и TVL диаграмата на Крадано на DeFiLlama. Ценовата диаграма показва затихваща низходяща тенденция на корекцията на ADA от най-високата стойност за всички времена (ATH) от $3,09.

Cardano достигна ATH на 30 август 2021 г., в последния бик пробег на крипто пазара. Корекцията на цената на ADA съвпадна с мечия пазар след последния бик курс и цената спадна до $0,28 към момента на писане.

На седмичната графика, показана от Гамбардело, има разгръщащ се бичи кръстосване на две значими подвижни средни. Въпреки че цената на ADA остана под пълзящите средни, по-широк поглед предполага предстоящо обръщане на цената.

Ръководство за начинаещи за Cardano: Анализатор представя Cardano Starter Pack

Gambardello включи екранна снимка на графиката на TVL, за да подкрепи това мнение. Докато низходящото корекция изчезна, TVL на ADA поддържаше стабилно рали. Към момента на писане TVL на Cardano, както е показано на DeFiLlama, беше 141,48 милиона долара.

Това отразява добавянето на повече от $90 милиона към TVL на ADA от началото на 2023 г. От анализа на Гамбардело и предложението му за разглеждане на развитието на ADA от по-широка перспектива, инвеститорите могат да направят извод за няколко неща. Едната е, че мечият импулс вероятно е към своя край.

Друго заключение от неговия анализ е постоянният приток на средства в екосистемата Cardano, както е отразено в TVL. Обединяването на двата аналитични фактора предполага, че цената на Cardano в момента може да е подценена.

Това би означавало, че родният токен на платформата, ADA, е длъжен да обърне текущата низходяща тенденция. Ако това се случи, цената на ADA може да се изкачи над посочените пълзящи средни за първи път от началото на 2022 г.

Това би означавало началото на дългосрочно рали, което може да издигне цената до нови висоти.

Публикацията на Николай Кръстев: "Крипто анализатор представя дългосрочна перспектива Cardano (ADA)" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Халвинга на Битко...
Халвинга на Биткойн се очаква на 20 април: обратното броене е в ход

Биткойн халвинга е определен за 20 април: Обратното броене започва, докато миньорите се подготвят за намаляване на възнаграждението...

Биткойн се кориги...
Биткойн се коригира: ETH и SOL следват примера

Пазарът на Биткойн и криптовалута преживява корекция на фона на геополитическа несигурност След забележителен скок в цената си през...

Крипто пазарът е ...
Крипто пазарът е мечи, цените на XRP, TON и DOT падат рязко

Мечи тенденции превземат пазара на криптовалути: XRP, TON и DOT усещат въздействието През последните 12 часа крипто-пазарът пое мечи обрат,...

Съоснователят на ...
Съоснователят на Dogecoin Били Маркъс саркастично отбелязва спада на крипто пазара

Били Маркъс, съосновател на Dogecoin, споделя саркастично мнение на фона на спада на крипто пазара Били Маркъс, известен също като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!