Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Крипто анализатор с убедителни причини да бъдете „мега бичи“ на XRP

Крипто анализатор с...
Крипто анализатор с убедителни причини да бъдете „мега бичи“ на XRP

Крипто анализатор предоставя 20 убедителни причини да бъдете „мега бичи“ на XRP

Биткойн получи официално признание, че не е ценна книга от Комисията за ценни книжа и борси на САЩ (SEC) и Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC). За разлика от това, статусът на XRP се извлича от съкратеното решение на съдия Analisa Torres в съдебния спор Ripple срещу SEC. Важно е да се отбележи, че съдия Торес поясни, че нейното решение е специфично за Ripple и не трябва да се обобщава за по-широкия пазар на криптовалута.

Анализаторът, известен като thewallstreetbull, очерта няколко убедителни причини да бъде оптимистичен за XRP. Първо, той подчерта технологичното превъзходство на XRP, подчертавайки неговата ефективност в сравнение с BTC и ETH. Със сетълмент на транзакции за 3–5 секунди и скорост на TPS от 1500, XRP се откроява като достоен за отбелязване съперник на водещите криптовалути. Освен това XRP е удобен за потребителя, лишен от такси за газ и забавяния.

Що се отнася до сигурността, анализаторът подчерта, че XRP книгата никога не е била хакната, което я прави най-сигурната блокчейн. Той похвали портфейла XUMM за неговата лекота на използване, сравнявайки го благосклонно с аналози като Metamask.

Беше подчертана полезността на XRP при международни транзакции, особено за трансгранични плащания. Обширните партньорства на Ripple, включително забележителни субекти като Banco Santander, Bank Of America и HSBC, затвърдиха възходящата позиция на анализатора.

Следващият Биткойн бичи пазар се очаква: 3 убедителни причини

Освен това, уникалността на случая на използване на XRP, съчетана с прозрачния подход на Ripple, беше възхвалявана. Анализаторът твърди, че XRP е напълно децентрализиран, въпреки че темата продължава да се обсъжда в крипто общността. Той също така намекна за неизползвания потенциал на XRP, като посочи, че все още не е достигнал предишния си рекорд за всички времена от $3,70.

По отношение на динамиката на пазара, анализаторът прогнозира приток на ликвидност, със значителни играчи, готови да инвестират. Имаше споменавания на слухове, като че Bank of America обмисля технологиите на Ripple след приключването на случая с SEC.

Бъдещето на по-широкия крипто пазар беше посочено като друга причина да бъдем оптимисти, особено като се има предвид предстоящото намаляване на BTC наполовина на 25 април 2024 г. Беше отбелязана и динамиката на изместване между фондовите пазари и криптовалутите, като хората преминават от акции към крипто като сигурно убежище.

Освен това, очакването за одобрение на спот ETF и потенциалното разрешаване на случая Ripple-SEC преди 19 април 2024 г. бяха подчертани като възходящи фактори. И накрая, анализаторът похвали общността на XRP за нейната лоялност, сила и вокална подкрепа.

Към момента на писане XRP се търгуваше на $0,4961.

Публикацията на Светлана Петкова: "Крипто анализатор с убедителни причини да бъдете „мега бичи“ на XRP" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Светлана Петкова

Топ крипто новини

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!