Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Крипто магнат е уверен в одобрението на спот Биткойн ETF

Крипто магнат е уверен...
Крипто магнат е уверен в одобрението на спот Биткойн ETF

Крипто магнатът Майк Новограц изразява увереност в одобрението на спот Биткойн ETF по-късно тази година

Одобрение за спот Биткойн ETF: почти сигурно, казва изпълнителният директор на Galaxy Digital

Пред лицето на скорошната дезинформация в крипто общността, очакванията около потенциалното одобрение на спот Биткойн, търгувани на борсата фондове (ETF) от Комисията за ценни книжа и борси на САЩ (SEC) остава ненамаляла.

Подхранвайки това вълнение, главният изпълнителен директор на Galaxy Digital, Майк Новограц, изрази непоклатима увереност в предстоящото одобрение на ETF на спот пазара в Съединените щати Щати.

Спот Биткойн ETF се очаква тази година

Според Майк Новограц от Galaxy Digital, вероятността спот Биткойн ETF да бъде листван на американския пазар до края на тази година вече е изключително висока. По думите му, „Ще бъде одобрено. Смятаме, че ще се случи тази година, през 2023 г.“, както беше заявено по време на появата му в CNBC в сряда.

Биткойн скочи над $49 000 на фона на спот одобрението на ETF

Убеждението на Новограц се основава на развиващия се дискурс с SEC , което, отбелязва той, е взело благоприятен обрат. Той подчерта важно развитие, при което Апелативният съд на САЩ критикува SEC за нейното пристрастно решение да отхвърли спот продукта на Grayscale, като същевременно одобри съществено подобни базирани на фючърси ETF. Този контрол, според Новограц, е засилил натиска върху SEC да одобри спот Биткойн ETF.

Освен това Новограц подчерта ескалиращото обществено търсене за регулиран спот базиран крипто ETF, подчертавайки стабилната подкрепа на BlackRock за Биткойн и неговите намерения да листне такъв инвестиционен продукт.

Промяна в подхода на SEC

Главният изпълнителен директор на Galaxy Digital също отбеляза значителна промяна в позицията на SEC , посочвайки специфични индикатори като подробни запитвания по време на публични подавания и периоди за коментари. Той отбеляза, че запитванията на SEC са станали особено фокусирани, което предполага по-конструктивни дискусии с потенциални доставчици на ETF.

Пазарните анализатори очакват SEC да даде зелена светлина на многобройните документи за ETF, които в момента чакат преглед. За ентусиастите на Биткойн, одобрението на SEC не само би валидирало тази водеща криптовалута, но също така би придало доверие на цялата крипто индустрия.

Ако очакваното спот одобрение на ETF се материализира през 2023 г., както прогнозира Новограц, неговата инвестиционна фирма — в партньорство с Invesco за приложение на спот Bitcoin ETF — е готов да извлече значителни ползи.

Публикацията на Наталия Иванова: "Крипто магнат е уверен в одобрението на спот Биткойн ETF" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Наталия Иванова

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!