Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Крипто общността приема NFT „Stand With Crypto“, след като SEC съди Binance и Coinbase

Крипто общността...
Крипто общността приема NFT „Stand With Crypto“, след като SEC съди...

Крипто общността приема NFT „Stand With Crypto“, след като SEC съди Binance и Coinbase

Крипто общността изсече над 140 830 незаменими токена (NFT) в колекция, стартирана преди това от борсовия гигант Coinbase с цел да накара американските регулатори да осигурят така необходимата „разумна крипто политика“.

Стартиран през април тази година, „Stand with Crypto“ е колекция от възпоменателни NFT без „без предвидена полезност или стойност“.

Колекцията е „символ на единство за крипто общността, търсеща разумна крипто политика“, се казва в уебсайта. Той показва син щит, който представлява индивидуална подкрепа и колективна позиция за защита и популяризиране на потенциала на криптовалутите. Заинтересованите хора могат да изсекат безплатно NFT „Stand with Crypto“ и да добавят емотикони на щита до показваното си име в Twitter.

След това те могат или да сканират QR кода на NFT, за да станат „застъпник на Stand with Crypto“, или да се регистрират на уебсайта на ConsenSys Quorum. Свързаният QR код се актуализира периодично, се казва в описанието, за да може притежателят на NFT да предприеме „различни действия, за да продължи да се застъпва за крипто“.

Цените на крипто се сриват, след като SEC съди Binance

Този уебсайт на Quorum заявява, че „Ако обичате крипто и вярвате в потенциала на web3, е по-важно от всякога да се застъпвате за про-крипто политика в САЩ.“ По-нататък се обяснява, че „Stand with Crypto“ е масов кампания за застъпничество за про-крипто политика и за „промяна на сърцата и умовете“ във всички 435 окръга на Конгреса на САЩ.

Те се надяват, че инициативата ще помогне да се повлияе на законите и политиките, ще събере хора в общност, за да натрупа сила, да насърчи иновациите, да защити работните места и да образова обикновените американци относно крипто. Към момента на писане имаше 140 830 изсечени бройки.

Сред тях беше един, изсечен от главния изпълнителен директор на Coinbase Браян Армстронг. Данните на OpenSea показват, че колекцията към момента на писане е имала общ обем от 5 ETH, минималната й цена е била 0,0002 ETH и е имало 53 155 собственици.

Всички такси за монетни дворове, свързани с тази колекция, ще бъдат дарени на проверени организации чрез кръг за крипто застъпничество с Gitcoin, каза Coinbase, добавяйки: „Изсечете неограничени NFT и съберете повече средства в подкрепа на застъпничеството за крипто“.

Трябва да се отбележи, че това нарастване на интереса към колекцията идва след като Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) започна съдебна битка с Coinbase и Binance, наред с други.

Публикацията на Тодор Цонев: "Крипто общността приема NFT „Stand With Crypto“, след като SEC съди Binance и Coinbase" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Cardano се срина ...
Cardano се срина : ADA падна със 17% за 24 часа – анализ на факторите за срива

Cardano падна рязко: ADA се понижи със 17% - разгадаване на срива на Cardano В бурен обрат на събитията Cardano, често смятан за последовател...

Халвинга на Битко...
Халвинга на Биткойн се очаква на 20 април: обратното броене е в ход

Биткойн халвинга е определен за 20 април: Обратното броене започва, докато миньорите се подготвят за намаляване на възнаграждението...

Биткойн се кориги...
Биткойн се коригира: ETH и SOL следват примера

Пазарът на Биткойн и криптовалута преживява корекция на фона на геополитическа несигурност След забележителен скок в цената си през...

Крипто пазарът е ...
Крипто пазарът е мечи, цените на XRP, TON и DOT падат рязко

Мечи тенденции превземат пазара на криптовалути: XRP, TON и DOT усещат въздействието През последните 12 часа крипто-пазарът пое мечи обрат,...

Последни новини


Новини по криптовалути


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!