Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Крипто пазарна капитализация: Най-губещите през март

Крипто пазарна...
Крипто пазарна капитализация: Най-губещите през март

Преглед на крипто пазара: Акценти от март

Топ 5 губещи:

 1. ORDI (ORDI) −29,80% : ORDI претърпя значителна загуба от близо 30% през март, което го маркира като най-зле представящата се криптовалута за месеца. Въпреки този спад, дългосрочните перспективи на ORDI все още може да са обещаващи, особено като се имат предвид предишните му върхове и потенциалът за възходящо движение в бъдеще.
 2. Kaspa (KAS) −27,13% : Kaspa, подобно на ORDI, се изправи пред предизвикателен месец със загуба от над 27% в пазарната стойност. Годишното му представяне от 225% обаче предполага, че този спад може да е временен и монетата може да се възстанови в дългосрочен план с развитието на пазарните условия.
 3. Celestia (TIA) −27,13% : Въпреки че беше сред най-печелившите през последните месеци, Celestia претърпя спад през март, губейки над 27% от пазарната си стойност. Въпреки че може да възникнат краткосрочни разпродажби, по-широкият пазарен консенсус предполага потенциал за дългосрочен растеж, което прави TIA привлекателна опция за инвеститорите.
 4. Arbitrum (ARB) −26,60% : Arbitrum, с по-дълга история на търговия, отбеляза спад от над 26% през март. Въпреки този неуспех, монетата показа устойчивост в миналото и се повиши значително в началото на 2024 г. Инвеститорите трябва да наблюдават ARB отблизо за потенциални възможности на фона на пазарни корекции.
 5. Cardano (ADA) −21,20% : Cardano, популярна криптовалута, известна с основното си приемане, се сблъска със загуба от над 20% през март. Въпреки че нестабилността на пазара повлия на представянето на ADA, нейните дългосрочни перспективи остават силни, подкрепени от променящите се пазарни тенденции и потенциални бъдещи попътни ветрове.

Основни наблюдения:

 • Въпреки загубите през март, много от най-губещите са имали значителни печалби през предходните месеци, което показва потенциал за възстановяване и дългосрочен растеж.
 • Краткосрочните пазарни корекции и разпродажбите са често срещани в крипто пространството, често водени от печалбата на инвеститорите и променящите се пазарни нагласи.
 • Проекти със силни основи и подкрепа от общността, като Celestia и Cardano, може да се възстановят от загубите и да продължат възходящата си траектория.
 • Инвеститорите трябва да бъдат внимателни и да проведат задълбочено проучване, преди да вземат инвестиционни решения, като имат предвид както краткосрочната волатилност, така и дългосрочния потенциал на пазара на криптовалута.

Крипто пазарът скочи през март: Топ печеливши, тенденции и съвети за инвестиране

Публикацията на Тодор Цонев: "Крипто пазарна капитализация: Най-губещите през март" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Цената на Dogecoi...
Цената на Dogecoin спира на $0,2: Да продадете или да задържите на фона на несигурността?

Навигиране в ценовия диапазон на Dogecoin: Да продадете или да задържите? Цената на Dogecoin се натъкна на огромна съпротива около марката от...

Впуснете се в при...
Впуснете се в приключение: Dogecoin и неговите безкрайни възможности!

Изследване на очарователното царство на Dogecoin От създаването си през 2013 г. Dogecoin завладя търговците по целия свят със своя закачлив...

Готов ли е XRP да...
Готов ли е XRP да достигне $0,80 до уикенда?

Анализ на цената на XRP: Погледите са насочени към $0,80 на фона на възходящия импулс – експертни прозрения Назрява вълнение в сферата...

Пазарната капитал...
Пазарната капитализация на Ethereum нараства с 9%: Прозрения за бъдещото движение на цените

Пазарната капитализация на Ethereum нараства с над 9%: Прозрения за потенциалното движение на цената Ethereum (ETH) се противопостави на...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

 • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
 • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
 • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
 • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
 • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!