Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Крипто реферал на Signuptoken.com, най-добър от най-добрите

Крипто реферал на...
Крипто реферал на Signuptoken.com, най-добър от най-добрите

Крипто реферал на Signuptoken.com, най-добър от най-добрите крипто предварителни продажби

15 май бележи важен ден за света на криптовалутите, като се случват значителни развития за Bitcoin Cash (BCH) и Gala Games (GALA). Тези проекти ще претърпят надстройки и листвания на платформата Binance и крипто общността с нетърпение очаква потенциалното въздействие. Междувременно Signuptoken.com (SUT) въвежда уникална програма за препоръки, за да ускори растежа си и е на път да достигне 6000 регистрирани потребители. Тази програма обаче е оценена по-добре от популярните крипто предварителни продажби, наблюдавани от крипто индустрията.

Промяна на парадигмата на Bitcoin Cash към Binance

Bitcoin Cash, видна криптовалута, родена от хард форк на мрежата Bitcoin, ще претърпи голямо надграждане на 15 май. Това надграждане въвежда механизма за издаване на CashTokens, предоставяйки възможности за интелигентни договори, сравними със стандарта ERC-20 на Ethereum (ETH). С повишена ефективност и мащабируемост, Bitcoin Cash има за цел да привлече потребители, търсещи усъвършенствани приложения във веригата и създаване на токени на ниво UTXO.

Въвеждането на P2SH32 адреси също подобрява мрежовата сигурност. Тъй като Binance обещава подкрепа за надграждането, листването на Bitcoin Cash на борсата затвърждава позицията му на крипто пазара, което потенциално оказва влияние върху неговата цена и приемане. Текущата пазарна капитализация за BCH е $2,313 милиарда с 24-часов обем на търговия от $85 милиона и текуща пазарна цена от $119,74. В момента токенът се движи на 7-дневен връх с ръст от 4,6% и е класиран #30 на различни децентрализирани борси.

GALA Gaming Revolution: Отприщване на V2 токени с Binance Listing

Gala Games, популярна платформа за игри Web3, се очаква да пусне v2 на GALA токени на всички притежатели на GALA на 15 май. Този airdrop има за цел да улесни безпроблемния преход към надградения интелигентен договор ETH, предлагайки подобрени механизми за записване, функции за сигурност и възможност за бъдещо надграждане.

Най-добрите алткойни, които да гледате през август, сега е добър момент да обмислите инвестиране в потенциални монети!

Потребителите се съветват да съхраняват своите GALA токени в лични портфейли, за да осигурят директна доставка на airdropped токени, тъй като Coinbase няма да изброява v2 на токена. Binance обаче потвърди поддръжката и списъка за суапа на договора GALA v2, осигуряващ надеждна платформа за търговия и съхранение. Текущата оценка за токена е $0,0309 с обем на търговия от $105 милиона през последните 24 часа. В момента GALA има пазарен ранг #137 с обща пазарна капитализация от $215,59 милиона.

Отключване на силата на общността: Signuptoken.com революционизира крипто

В разгара на тези значителни развития, Signuptoken.com предлага освежаващ подход към приемането на криптовалута. Чрез приоритизиране на ангажираността на общността, платформата има за цел да има крайъгълен камък от 1 милион потребители, преди нейният блокчейн да стане активен. За да постигне това, Signuptoken.com прилага програма за препоръки с класиране в класация, стимулирайки потребителите да препоръчат други и да печелят приоритетни известия.

Този подход без риск, без никакви изисквания за предварителна продажба и потребителите, които се нуждаят само от имейл адрес, за да участват, отличава Signuptoken.com от традиционните пускания на криптовалута. Потенциалът за превръщане на имейл адрес в цяло състояние добавя уникален обрат към участието на потребителите, привличайки вниманието и любопитството в крипто общността.

15 май служи като основен ден за Bitcoin Cash, Gala Games и иновативния подход на Signuptoken.com. Тези развития означават растеж, трансформация и ангажираност на общността в рамките на криптовалутата. С напредването на тези проекти въздействието върху техните цени, приемане и цялостно пазарно настроение остава интерес за крипто ентусиастите по целия свят.

Публикацията на Роберт Петров: "Крипто реферал на Signuptoken.com, най-добър от най-добрите" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Роберт Петров

Топ крипто новини

Халвинга на Битко...
Халвинга на Биткойн се очаква на 20 април: обратното броене е в ход

Биткойн халвинга е определен за 20 април: Обратното броене започва, докато миньорите се подготвят за намаляване на възнаграждението...

Биткойн се кориги...
Биткойн се коригира: ETH и SOL следват примера

Пазарът на Биткойн и криптовалута преживява корекция на фона на геополитическа несигурност След забележителен скок в цената си през...

Крипто пазарът е ...
Крипто пазарът е мечи, цените на XRP, TON и DOT падат рязко

Мечи тенденции превземат пазара на криптовалути: XRP, TON и DOT усещат въздействието През последните 12 часа крипто-пазарът пое мечи обрат,...

Спекулациите за о...
Спекулациите за одобрение на Ethereum ETF се засилват на фона на мълчанието на SEC

Спекулациите за одобрение на Ethereum ETF нарастват на фона на мълчанието на SEC: перспективи и опасения Общността на Ethereum с нетърпение...

Последни новини


Новини по криптовалути


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!