Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Криптоборсата OKX е партньор на Манчестър Сити

Криптоборсата OKX е обявена за официален партньор на Манчестър Сити в ново многогодишно споразумение

Един от най-добрите футболни клубове в английската Висша лига, Манчестър Сити, обяви разширяване на партньорството си с OKX, водеща компания за крипто обмен и Web3 технология.

Представлявайки значителен крайъгълен камък в сближаването на спорта и криптовалутата, Манчестър Сити и OKX продължиха партньорството си, като включиха компанията web3 като официален партньор на клуба.

OKX става официален партньор на Манчестър Сити

Според съобщението, новото споразумение за партньорство ги видя да подписват многогодишно споразумение, което определя OKX като официален партньор на ръкава както за мъжките, така и за женските екипи на първия отбор.

Преди разширяването на партньорството, OKX и Манчестър Сити първоначално през март 2022 г., когато OKX стана официален партньор на клуба за тренировъчен комплект за сезон 2022/23. По време на партньорството OKX използва иновативни Web3 преживявания, като OKX Collective, за да представи своята марка на милиони футболни фенове по целия свят. OKX Collective позволи на феновете да се ангажират тясно с играчи на Манчестър Сити и посланици на OKX, включително популярни фигури като Джак Грийлиш и Алекс Грийнууд.

В допълнение към изобразяването на левия ръкав на екипите за игра, марката OKX ще продължи да се показва на левия ръкав на екипите за тренировки на първия отбор. Освен това OKX ще получи видимост в различни цифрови и физически активи, свързани с клуба.

Работи се по „Биткойн сити летище“ в Ел Салвадор

Разширяването на партньорството беше официално разкрито на ексклузивно събитие, проведено на стадион Етихад. Главният изпълнителен директор на City Football Group Феран Сориано и главният маркетинг директор на OKX Global Хайдер Рафик присъстваха на откриването. Събитието показа „виртуално разкриване“ на ръкава, включващо аватари на играчи, а легендата на Манчестър Сити Гаел Клиши също присъства на медийна сесия с въпроси и отговори.

По време на събитието, модерирано от водещата на Манчестър Сити Натали Пайк, Сориано и Рафик подчертаха визията на OKX за свързване с феновете на Сити по целия свят чрез партньорството. Те също така подчертаха ролята на технологията Web3 за повишаване на ангажираността на феновете и създаване на завладяващи изживявания за поддръжниците.

Феран Сориано, главен изпълнителен директор на City Football Group, изрази гордост, че OKX е представен на фланелката на Манчестър Сити. Той подчерта споделената страст към иновациите между двете компании и похвали Web3 преживяванията, създадени от OKX за глобалната фен база на клуба. Сориано намекна за по-вълнуващи Web3 инициативи, които предстоят, описвайки партньорството като „много вълнуващо“.

Освен това, Хайдер Рафике, CMO в OKX, описа пътуването с Манчестър Сити като невероятно, подчертавайки бързия напредък, постигнат след първоначалното партньорство. OKX прегърна интеграцията със спорта и представи различни проекти, включително метавселена и NFT инициатива, насочена към използване на технологията Web3. Рафик изрази ентусиазъм за партньорството, като подчерта възможността да си сътрудничи с клуба в създаването на уникални и иновативни ангажименти чрез технологията Web3. Той увери феновете, че OKX ще продължи да предоставя невероятни изживявания, когато взаимодействат с марката.

Независимо от това, партньорите насърчиха потребителите да разберат работата на криптовалутата, тъй като стойността на активите, включително стабилните монети, може да варира, а печалбите може да подлежат на данък върху капиталовите печалби, преди да продължат да се осмеляват с тях. Отбелязва се, че OKX не се регулира от Органа за финансово поведение (FCA) и следователно защити като Службата на финансовия омбудсман или Схемата за компенсация на финансовите услуги не се прилагат. Освен това те подчертаха, че резултатите от миналото не гарантират бъдещи резултати.

Публикацията на Георги Шопов: "Криптоборсата OKX е партньор на Манчестър Сити" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Халвинга на Битко...
Халвинга на Биткойн се очаква на 20 април: обратното броене е в ход

Биткойн халвинга е определен за 20 април: Обратното броене започва, докато миньорите се подготвят за намаляване на възнаграждението...

Биткойн се кориги...
Биткойн се коригира: ETH и SOL следват примера

Пазарът на Биткойн и криптовалута преживява корекция на фона на геополитическа несигурност След забележителен скок в цената си през...

Крипто пазарът е ...
Крипто пазарът е мечи, цените на XRP, TON и DOT падат рязко

Мечи тенденции превземат пазара на криптовалути: XRP, TON и DOT усещат въздействието През последните 12 часа крипто-пазарът пое мечи обрат,...

Спекулациите за о...
Спекулациите за одобрение на Ethereum ETF се засилват на фона на мълчанието на SEC

Спекулациите за одобрение на Ethereum ETF нарастват на фона на мълчанието на SEC: перспективи и опасения Общността на Ethereum с нетърпение...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!