Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Кросът на EMA на Dogecoin предизвиква волатилност: Cardano наближава ниво, разкрити са моделите на растеж на Solana

Кросът на EMA на...
Кросът на EMA на Dogecoin предизвиква волатилност: Cardano...

Техническите кръстосани сигнали на Dogecoin сигнализират за предстояща потенциална волатилност

Докато ентусиастите на Dogecoin с нетърпение очакват сближаването на 50-дневните и 100-дневните експоненциални пълзящи средни (EMA), пазарът на криптовалути кипи от очакване. Предстоящото пресичане на EMA, макар и често разглеждано като надежден технически индикатор за промени в тенденцията, идва с предупреждение: това не е безупречен предсказател и понякога може да доведе до погрешни тълкувания на пазара.

В момента Dogecoin се колебае на ръба на това значително кръстосване на EMA, което може да внесе доза волатилност в пазарните настроения. Ако 50-дневната EMA падне под 100-дневната EMA, известна като „кръст на смъртта“, това може да сигнализира за низходяща тенденция, потенциално предизвиквайки повишен натиск за продажба. Обратно, обръщане, при което 50-дневната EMA надвишава 100-дневната EMA, наречено „златен кръст“, може да се тълкува като бичи знак.

Разглеждайки ценовата диаграма, Dogecoin поддържа позицията си над критичното ниво на подкрепа при $0,080, което се оказа устойчива база в последните пазарни условия. Поддържането на това ниво е от основно значение за поддържане на текущата тенденция. В посока нагоре съпротивата се очертава около $0,0845, ниво, което е поставило огромни бариери пред предишни възходящи движения. Решителен пробив над тази съпротива може да проправи пътя за по-нататъшен растеж, потенциално кулминиращ в тест на психологическата бариера при $0,090.

Cardano наближава ниво Възстановяване на пика от 2023 г

Междувременно ентусиастите на Cardano са свидетели на стабилното изкачване на криптовалутата към възстановяване на пиковите си ценови нива от 2023 г. В момента гледайки диапазона от $0,65 до $0,70, който олицетворяваше върха на пазарната му стойност миналата година, възраждането на Cardano не само увеличава печалбите за ранните инвеститори, но също така укрепва позицията му като обещаващ актив в крипто пейзажа.

Неотдавнашният скок на цените на ADA отразява стабилен импулс, като стойността на токена постоянно нараства. Тази възходяща траектория се подчертава от подхода му към нивата на съпротива, установени през предходната година. Пробив отвъд този диапазон може да възвести нова ера на доверие и растеж за Cardano, потенциално привличайки скок на инвеститорски интерес и приток на капитал.

Потенциален скок на Dogecoin: Анализаторите виждат цел от $10, правейки паралели с моделите от 2020 г.

Катализаторите на растежа, задвижващи възхода на ADA, са разнообразни, произтичащи от продължаващото развитие на решения за децентрализирано финансиране (DeFi) в мрежата Cardano, съчетано с по-широко повишаване на пазарните настроения към алткойни.

Интригуващите модели на диаграмите на Solana сочат към скрит потенциал за растеж

Сред динамичния пазар на крипто пазара, Solana се очертава като фокусна точка на интриги, демонстрирайки завладяващи модели на диаграми, подсказващи латентен потенциал за растеж. По-внимателно изследване на движението на цените на SOL спрямо Ethereum разкрива формирането на обратен модел на двойното дъно, традиционно свързван с бичи обръщания. Този модел, сигнализиращ потенциален край на низходящ тренд и началото на възходяща траектория, загатва за перспективите на Солана за значително покачване.

Въпреки появата на локален двоен връх, обикновено тълкуван като мечи сигнал, по-широкото тълкуване на графиката подчертава бичия импулс, показан от обратното двойно дъно. Въпреки че двойният връх може да представлява краткосрочна съпротива, той не засенчва бичия потенциал, предложен от образуването на обратно двойно дъно.

Понастоящем разположен близо до критичен момент, динамиката на търговията на Solana зависи от конвергенцията на 50-дневната пълзяща средна със забележимо ниво на подкрепа. Поддържането над тази подкрепа, намираща се около марката 0,0038 ETH, би потвърдило възходящи настроения и потенциално ще стимулира допълнителни печалби. На фронта на съпротивлението е необходимо голямо внимание при ниво 0,0040 ETH, което съответства на скорошния двоен връх. Пробив над това съпротивление може да потвърди модела на обратното двойно дъно, подготвяйки основата за стабилна възходяща траектория, с последващо съпротивление, очаквано на ниво 0,0042 ETH.

В обобщение, докато Dogecoin се подготвя за значително кръстосване на EMA, Cardano се стреми да възвърне предишния си връх, а Solana разкрива скрит потенциал за растеж, крипто пазарът остава изпълнен с очакване, готов за вълна от активност и потенциални движения на цените.

Публикацията на Георги Минев: "Кросът на EMA на Dogecoin предизвиква волатилност: Cardano наближава ниво, разкрити са моделите на растеж на Solana" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Таксите за Биткой...
Таксите за Биткойн транзакции достигнаха исторически върхове

Таксите за Биткойн транзакции достигнаха рекордно високи стойности: Последици за потребителите и приемането Биткойн мрежата е свидетел на...

Ръстът на цената ...
Ръстът на цената на XRP стимулира очаквания за пробив

Ръстът на цените на XRP предизвиква очаквания за пробив на фона на правна битка с SEC Общността на XRP наскоро стана свидетел на значително...

Shiba Inu вижда н...
Shiba Inu вижда нарастване на активността на китовете

Активността на китовете Shiba Inu нараства: Прозрения за стратегическо позициониране на фона на пазарни колебания Последните данни от...

Краткосрочен възх...
Краткосрочен възходящ сигнал за Uniswap и потенциален отскок за Cardano

Крипто анализаторът прогнозира краткосрочен бичи сигнал за Uniswap (UNI) и потенциален отскок за Cardano (ADA) Известният крипто търговец Али...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!