Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

KuCoin обявява Airdrop за $10 милиона в токени: Ето какво трябва да знаете

KuCoin обявява Airdrop...
KuCoin обявява Airdrop за $10 милиона в токени: Ето какво трябва да...

Еърдроп на KuCoin за 10 милиона долара сред обвиненията на DOJ: Възстановяване на доверието и приоритизиране на компенсациите на потребителите

KuCoin, известна борса за криптовалута, разкри инициатива за еърдроп на токени на стойност 10 милиона долара, насочена към укрепване на доверието на потребителите след обвинения от Министерството на правосъдието на САЩ (DOJ) относно потенциални нарушения срещу прането на пари (AML). Въпреки неотдавнашните предизвикателства, KuCoin се ангажира да възстанови репутацията си и да насърчи доверието сред своите потребители чрез това щедро раздаване на токени.

Подробности за $10 милиона Token Airdrop на KuCoin

Обвиненията на Министерството на правосъдието срещу KuCoin и неговите основатели, Чун Ган и Ке Танг, относно предполагаеми незаконни операции и нарушения на AML, предизвикаха значителна загриженост в крипто общността. В отговор KuCoin предприема проактивни мерки за справяне с притесненията на потребителите, като инициира еърдроп за 10 милиона долара.

Инициативата за airdrop включва разпространение на Биткойн (BTC) на стойност 10 милиона долара и родния токен на KuCoin, KCS, на засегнатите потребители. Тази инициатива има за цел да компенсира лицата, които са имали забавяне на тегленето, и да изрази благодарност за тяхната постоянна подкрепа и търпение през това предизвикателно време.

Binance обявява мащабно преобразуване на алткойни: Какво трябва да знаят потребителите

Джони Лю, главен изпълнителен директор на KuCoin, изрази искрена благодарност за доверието и лоялността на потребителите през годините. Той подчерта ангажимента на компанията да даде приоритет на сигурността и спазването на нормативните изисквания, заявявайки, че KuCoin поема пълната отговорност за всяко неудобство, изпитано от потребителите по време на процеса на теглене.

Основни акценти на Airdrop:

  • 8,95 милиона долара се разпределят за лица, които са се сблъскали с претоварване при теглене между 26 март и 28 март, с различни количества USDT токени, разпределени в зависимост от продължителността на забавянето.
  • Получателите ще получат токен ваучери, конвертируеми 1:1 за BTC/KCS в рамките на една седмица, достъпни чрез приложението KuCoin под „Моите купони“.
  • KuCoin планира да разшири еърдропа до потребители със значителни притежания през посочения период от време, които се въздържат от иницииране на тегления, обещавайки по-всеобхватен еърдроп със специфични подробности, които да последват.

Последици от правните действия на DOJ

Съдебният иск на DOJ срещу KuCoin подчертава засиления контрол, пред който са изправени обмените на криптовалути в световен мащаб от регулаторните органи. Той служи като напомняне за важността на спазването на регулаторните изисквания за защита срещу злоупотреба с цифрови финансови системи.

Инициативата на KuCoin за 10 милиона долара за пускане на жетони демонстрира ангажимента си за справяне с проблемите на потребителите и възстановяване на доверието в общността. Чрез приоритизиране на възнагражденията на потребителите и спазването на регулаторните изисквания, KuCoin има за цел да запази своята почтеност и да възвърне доверието на фона на регулаторни предизвикателства.

Публикацията на Сребрин Петров: "KuCoin обявява Airdrop за $10 милиона в токени: Ето какво трябва да знаете" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Сребрин Петров

Топ крипто новини

Dogecoin прекъсва...
Dogecoin прекъсва съпротивата при $0,18, очаква допълнителен импулс: анализ на пазара

Dogecoin повишава предишната съпротива, готов за допълнителен импулс В значителен пробив Dogecoin (DOGE) преодоля бариерата на съпротивата...

Цената на Dogecoi...
Цената на Dogecoin спира на $0,2: Да продадете или да задържите на фона на несигурността?

Навигиране в ценовия диапазон на Dogecoin: Да продадете или да задържите? Цената на Dogecoin се натъкна на огромна съпротива около марката от...

Впуснете се в при...
Впуснете се в приключение: Dogecoin и неговите безкрайни възможности!

Изследване на очарователното царство на Dogecoin От създаването си през 2013 г. Dogecoin завладя търговците по целия свят със своя закачлив...

Готов ли е XRP да...
Готов ли е XRP да достигне $0,80 до уикенда?

Анализ на цената на XRP: Погледите са насочени към $0,80 на фона на възходящия импулс – експертни прозрения Назрява вълнение в сферата...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!