Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Купуват ли китовете SHIB на това ниво?

Прогноза за цените на Shiba Inu при обем от търговия от $100 милиона – Купуват ли китовете SHIB на това ниво?

Цената на Shiba Inu спадна с 4% през последните 24 часа, падайки до $0,00000656, тъй като пазарът на криптовалути продължава да устоява на бурята, причинена от неотдавнашните действия на SEC срещу Binance и Coinbase.

Текущата цена на SHIB означава, че тя е намаляла със 17% през последната седмица и с 25% през последните 30 дни, като мем токенът също е намалял с 19% от началото на годината. Днешният спад обаче е свидетел на 24-часовия SHIB обемът на търговия се покачва обратно до $100 милиона, осигурявайки вид дейност, която може да му помогне да се възстанови през следващите дни.

И със знаци, които подсказват, че китовете може да са започнали да купуват SHIB с отстъпка, може да не мине много време, преди да се върне към растеж, особено с мрежата от втори слой Shibarium, която продължава да напредва към стартиране.

Прогноза за цените на Shiba Inu като обем на търговията в момента е $100 милиона – Купуват ли китовете SHIB на това ниво?

Индикаторите на SHIB продължават да показват слабост, което може би не е толкова изненадващо за монета, която току-що е паднала с 4% за ден и със 17% за седмица.

Shiba Inu изпомпва 15% за 24 часа! Китовете купуват ли Shib?

Въпреки това, тези индикатори също предполагат, че SHIB може да е достигнал дъното и може да е на ръба на възстановяването. Например, неговият индекс на относителна сила отново започна да пълзи нагоре, след като прекара уикенда и по-ранната част от седмицата близо до 30 (или по-долу), сигнализирайки за леко възстановяване на инерцията.

В същото време 30-дневната плъзгаща се средна на SHIB се стабилизира след последователен спад през последната седмица, нещо, което отново може да означава, че е много близо до възстановяване. Подобна прогноза е подкрепена от увеличението на обема днес, с увеличения на търговия, често предхождаща повишения на цената.

Също така е интересно да се отбележи, че през последните няколко дни станахме свидетели на няколко големи прехвърляния на китове, включващи SHIB, като едно прехвърляне в понеделник стана свидетел на преместването на над 1 милиард SHIB от Jump Trading в частен портфейл. Това изглежда предполага, че китовете са възобновили натрупването SHIB отново след скорошните спадове на мем токена.

Тази възможност е посочена и от данни от кит Stats, които продължават да показват, че SHIB е запазил статута си на най-популярния токен сред китовете ERC-20. Като такъв, не е трудно да си представим, че алткойнът ще види възстановяване рано или късно , може би когато пазарът се успокои след настоящия период на регулаторна турбуленция.

И тъй като тестовата мрежа за Shibarium продължава да отчита растеж по отношение на използването, изглежда също така, че пълното публично стартиране на мрежата от слой-2 ще осигури на SHIB истински тласък. В седмиците след стартирането на Shibarium, SHIB може лесно да се издигне обратно до $0,00001, преди вероятно да изкараме годината някъде близо до $0,00002.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Купуват ли китовете SHIB на това ниво?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!