Крипто Новини
Последни новини
Новини по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са направени с

Лайткойн биковете се насочват към $100

Лайткойн биковете се...
Лайткойн биковете се насочват към $100

Лайткойн (LTC) Биковете се насочват към $100 при скокове на цените

Анализ на цените на Litecoin (LTC): Скорошно нарастване предизвиква възходящи прогнози

В забележителен обрат на събитията цената на Litecoin (LTC) се покачва от 19 октомври, достигайки пик от $75,18 в четвъртък. Този скок постави LTC в обещаваща светлина, подтиквайки крипто общността да спекулира относно неговата потенциална траектория. Тъй като LTC продължава своята възходяща инерция, той се превърна в обект на задълбочени анализи и прогнози.

Продължителната търговия с ограничен диапазон на Litecoin

Изчерпателен анализ на седмичната времева рамка разкрива, че Litecoin се търгува в постоянен диапазон, вариращ между $60 и $100 от ноември 2022 г. Въпреки че имаше кратко отклонение над горната граница на този диапазон през юли 2023 г., маркирано с червен кръг, LTC бързо се оттегли, достигайки най-ниските $56 на следващия месец. Въпреки това, криптовалутата показа устойчивост, като отскочи, възвърна хоризонталното ниво на подкрепа от $60 и формира дълъг долен фитил, както е посочено от зелената икона. Понастоящем LTC търгува близо до средата на този диапазон.

Разбиране на пазарния импулс с индекс на относителна сила (RSI)

Търговците често разчитат на индикатори като Индекс на относителна сила (RSI) за измерване на пазарните условия. Отчитане на RSI над 50 на пазар с възходяща тенденция благоприятства биковете, докато отчитане под 50 предполага обратното. В момента седмичният RSI се движи около линията 50, което показва тенденция, която предстои да бъде определена.

Докладът за доказателство за резерви на Binance повишава доверието

Биковете на DOGE се насочват отново към $0,075 – ще успеят ли този път?

Последните развития вляха оптимизъм в пазара на Litecoin. Binance, известна борса за криптовалута, публикува своя доклад за доказателство за резерви, показващ, че резервите на Litecoin са фиксирани на 101,43%. Този излишък осигурява предпазна мрежа, гарантираща, че средствата на потребителите са напълно обезпечени, дори на фона на нестабилност на пазара. Екипът на Litecoin подчерта значението на поддържането на резерви над границата от 100%, потвърждавайки ангажимента си към сигурността и целостта на потребителските активи.

Прогноза за цените на LTC: Преобладават възходящите настроения

Анализирането на дневната времева рамка засилва положителното настроение около цената на LTC. Пробивът от низходяща тренд линия на съпротива на 29 септември отбеляза края на периода на корекция. След този пробив LTC изпита ускорен растеж, след като потвърди тренд линията като подкрепа. На 6 ноември LTC надмина зоната на съпротива от $70, ниво, което се запази от 17 август. Дневният RSI, позициониран над 50 и показващ възходяща траектория, допълнително подкрепя тази възходяща тенденция.

Крипто ентусиасти в социалните мрежи медийните платформи, включително X (бивш Twitter), отразяват този оптимизъм. Появиха се прогнози, че LTC ще достигне $80 в близко бъдеще, като търговците следят внимателно сценария за пробив. Ако възходящият тренд продължи, следващото значително ниво на съпротива е $93, което представлява значително увеличение от 25% спрямо текущата цена.

Потенциални предизвикателства: Поддържане на подкрепа и избягване на корекция на цената

Въпреки че перспективите изглеждат обещаващи, важно е да бъдете внимателни. Затваряне под хоризонталната зона от $70 може да направи невалиден пробивът, потенциално задействайки спад от 20% до нивото на подкрепа от $60. Търговците и инвеститорите трябва да останат бдителни, да наблюдават ключовите ценови нива и развитието на пазара, за да вземат информирани решения.

Отказ от отговорност: Този анализ служи само за информационни цели и не трябва да се счита за финансов съвет. Инвестициите в криптовалута носят рискове и читателите се насърчават да проведат своето проучване и да се консултират с финансови експерти, преди да вземат инвестиционни решения.


Свързани новини

Още новини с автор : Георги Минев

Топ крипто новини

VanEck Bitcoin ET...
VanEck Bitcoin ETF рязко намалява предварителните такси, поставя началото на крипто достъпността

VanEck Bitcoin ETF преживява скок преди намаляване на таксите Спот биткойн ETF на VanEck стана свидетел на безпрецедентен скок в търговската...

Shibarium Blockch...
Shibarium Blockchain постига 360 милиона транзакции: екосистемата на Shiba Inu с растеж и иновации

Shibarium Blockchain достига 360 милиона транзакции: Скок в растежа на екосистемата Shiba Inu В една забележителна крачка напред, блокчейн...

Cardano (ADA) ско...
Cardano (ADA) скочи с 20% за 30 дни на фона на стабилност на биткойн

Cardano (ADA) скочи с 20% за 30 дни, яхвайки стабилността на биткойн: Анализаторите прогнозират продължителен бул рън с предстоящо ниво от $1...

Декодиране на бит...
Декодиране на биткойн китове: Али Мартинез разкрива прозрения сред динамиката на пазара

Отключване на поведението на биткойн китовете: Прозрения от анализатора Али Мартинез В динамичния свят на криптовалутите, разбирането на...

Последни новини


Популярни криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто прогнози


Крипто сайтове