Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Litecoin (LTC) се стреми към $250 на фона на положителни сигнали

Litecoin (LTC) се...
Litecoin (LTC) се стреми към $250 на фона на положителни сигнали

Отключване на потенциала: Лайткойн (LTC) се стреми към $250 на фона на положителни показатели

Ентусиастите на Litecoin (LTC) са се насочили към важен крайъгълен камък: достигане на $250, постижение, което би изисквало увеличение на цената с над 150% от текущата му стойност от $80,61. Докато скорошните корекции помрачиха краткосрочните перспективи, оценките на резервния риск на Litecoin предполагат, че предстоят по-добри дни.

Разбиране на риска от резерва и нивата на доверие

Резервният риск, често наричан „банка HODL“, предлага информация за нивата на доверие на дългосрочните притежатели. Когато доверието е високо въпреки относително ниската цена, това означава силно убеждение в дългосрочната стойност на монетата. Последните показатели показват точно този сценарий за Litecoin.

Показателят на Litecoin показва доверието на притежателя

Данните на Glassnode разкриват нарастващо доверие сред притежателите на LTC, което предполага потенциал за по-нататъшно поскъпване. Ако тази тенденция продължи, повторен тест на марката от $100 изглежда вероятен, с възможност за надхвърляне на $250 не много назад. Последният път, когато Litecoin достигна това ценово ниво беше през ноември 2021 г., което показва значителен потенциал за растеж.

Поддръжка от горния индикатор на цикъла Pi

Скок на цените на Kaspa: Положителни сигнали за инвеститорите и пазарни тенденции

Анализът на индикатора Pi Cycle Top, сравняващ 111-дневната проста подвижна средна (SMA) с 350-дневната SMA, предполага, че Litecoin все още има достатъчно място за растеж, преди да достигне своя връх за текущия пазарен цикъл. Въпреки че незабавните резултати може да не са очевидни, този показател подсилва прогнозата за потенциално достигане на LTC до $200 или $250 през следващите месеци.

Разминаването на коригираната цена-DAA поддържа сигнала за покупка

Коригираната дивергенция между цената и дневните активни адреси (DAA), която в момента е на -15,15%, допълнително засилва възходящите перспективи за Litecoin. Този показател предполага, че ръстът на цените на Litecoin е изпреварил активността на ежедневните активни адреси, сигнализирайки за потенциална възможност за покупка за търговците.

Заключение: Рядка възможност за натрупване за LTC

Потенциалът на Litecoin да достигне $250 е подкрепен от съвкупност от положителни показатели, включително Reserve Risk, индикатор Pi Cycle Top и коригирана дивергенция Price-DAA. Докато скорошните корекции може да са създали несигурност, тези индикатори предполагат благоприятна среда за поскъпване на LTC. Търговците трябва да бъдат внимателни и да наблюдават допълнителните показатели за потвърждение, преди да вземат важни инвестиционни решения.

От гледна точка на търговията, настоящият сценарий представя рядка възможност за натрупване на LTC, с потенциал за значителна възвръщаемост в близко бъдеще.

Публикацията на Георги Минев: "Litecoin (LTC) се стреми към $250 на фона на положителни сигнали" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Анализ на Топ 10 ...
Анализ на Топ 10 алткойни: BNB, SOL и XRP

Най-добрите алткойни BNB, SOL, XRP показват ключови движения на фона на фокуса на пазара върху Bitcoin и Ethereum Анализ на цените на БНБ...

Биткойнът доближа...
Биткойнът доближава най-високата си стойност за всички времена

Цената на Биткойн доближава най-високото си ниво за всички времена: Изложени са на риск къси позиции на стойност 1,45 милиарда долара...

Очаква се одобрен...
Очаква се одобрението на Ethereum ETF: Ще скочи ли ETH над $4000?

Ethereum (ETH) скочи на фона на спекулации за спот одобрение на Ethereum ETF: Задълбочен анализ Ethereum (ETH) скочи до двумесечен връх от...

SEC настоява за п...
SEC настоява за подаването на Ethereum ETF: Влиянието на BlackRock и пазарните последици

SEC призовава емитентите да ускорят подаването на документи за Ethereum ETF: BlackRock ли стои зад натиска? Общността на криптовалутите е...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!