Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Лудостта по шиба ину (SHIB) продължава

Лудостта по шиба ину...
Лудостта по шиба ину (SHIB) продължава

Лудостта по шиба ину (SHIB) продължава: Започва обратното броене на старта на Shibarium, очаква се 550% скок на цената

Предвижда се Shiba Inu (SHIB) да изпита значително покачване с 550% според групата от експерти на Finder, въпреки бавното възстановяване на цените.

Пускането на Shibarium, мрежа от слой 2 и други проекти на Shiba Inu се очаква да повлияят значително на приемането на SHIB и траекторията на цените.

През последните години пейзажът на криптовалутите стана свидетел на значително разпространение на нови активи. Сред това изобилие Shiba Inu (SHIB), мем монетата, успя да извади уникална ниша за себе си. Въпреки по-бавното от очакваното възстановяване на цената, пазарните анализатори поддържат обнадеждаваща перспектива за бъдещите перспективи на SHIB, прогнозирайки обещаваща среда за цифровия токен.

Експертите от панела на Finder прогнозират значително подобрение в десетичните знаци на SHIB до 2025 г. Те очакват стойността на токена да продължи да се покачва, потенциално достигайки обещаващи $0,00004930 до края на 2025 г.

Поглед към въздействието на Shibarium върху цената на SHIB

Потапянето на шиба ину продължава?

Беше извършен по-задълбочен анализ на бъдещото въздействие на Shibarium, който ще бъде пуснат следващия месец, върху цената на SHIB. Мрежата от слой 2 има за цел да предостави решения за мащабируемост и да намали таксите за транзакции. Интересното е, че проучването показа, че една четвърт от участниците в панела имат възходяща перспектива за способността на Shibarium да повлияе положително на цената на SHIB. 19% от експертите прогнозират умерен ефект, докато по-малък сегмент от 6% очаква значително увеличение.

Във въпрос, изследващ проектите на Shiba Inu, които биха могли да изиграят ключова роля за увеличаване на приемането на SHIB, мнозинството от респондентите (56%) признаха своята несигурност. Като се има предвид сложността на въпроса, предизвикателството да се определи най-влиятелният проект остава значително. Въпреки това, 19% от експертите разкриват скептицизъм, като твърдят, че нито един проект не може да стимулира приемането на SHIB ефективно.

Феноменът на изгаряне на SHIB

Друго значително развитие в общността на SHIB е увеличеният процент на изгаряния на SHIB, което води до значително намаляване на циркулацията му. Внушителните 80 милиона SHIB токена бяха прехвърлени от обръщение наскоро, което допълнително засили недостига на монетата. Вследствие на това скоростта на изгаряне на SHIB скочи с 546,18%, засилвайки очакването около потенциалната ценова траектория на SHIB.

Последици от скорошното хакване на Poly Network

В най-новата разработка DeFi протоколът Poly Network беше хакнат, което доведе до незаконното сечене на няколко токена, включително удивителните 999 трилиона Shiba Inu. Хакерите са манипулирали кръстосана функция на Poly Network, за да изсекат значително количество SHIB токени във веригата Huobi ECO (HECO), което поражда опасения относно потенциалното му въздействие върху пазарната динамика на SHIB.

Тъй като общността на криптовалутите очаква разгръщането на тези разработки и стартирането на Shibarium, последващото влияние върху приемането и ценовата траектория на Shiba Inu ще бъде от значителен интерес както за инвеститори, така и за ентусиасти.

Публикацията на Светлана Петкова: "Лудостта по шиба ину (SHIB) продължава" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Светлана Петкова

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!