Крипто Новини
Последни новини
Новини по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са направени с

Майкъл Новограц прогнозира, че биткойнът е готов да скочи

Майкъл Новограц очаква скок на биткойн до предишни върхове за всички времена след одобрение от SEC на спот BTC ETF

Майкъл Новограц прогнозира, че биткойнът е готов да скочи отвъд историческите върхове с одобрение на спот BTC ETF

Майкъл Новограц, главен изпълнителен директор на Galaxy Digital и виден защитник на биткойн, предвижда значително покачване на цената на биткойн, надминавайки най-високата й стойност за всички времена през 2021 г., след като Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) даде одобрение за спот биткойн борсово търгувани фондове ( ETF). Оптимистичната перспектива на Новограц се основава на убеждението, че подобно регулаторно одобрение ще предизвика значителен приток на нов капитал, прекроявайки пазарната психология и привличайки интерес както от инвеститори на дребно, така и от институционални инвеститори.

Въздействието на спот одобренията на BTC ETF

Новограц подчертава, че цените на крипто пазара са силно повлияни от незначителни промени и одобрението на спот BTC ETF от SEC ще въведе изцяло нов капитал в пространството. Той очаква забележителна промяна в пазарната психология, като одобрението на правителството ефективно дава зелена светлина на инвеститорите да приемат биткойн. Това от своя страна се очаква да накара цената на биткойн да се преразгледа и потенциално да надмине предишния си връх за всички времена от $69 000.

Виждания на Новограц и ценова проекция

Крипто пазарът е готов за Bull Run, прогнозира главният изпълнителен директор на Galaxy Digital Майкъл Новограц

Главният изпълнителен директор на Galaxy Digital предвижда този бичи сценарий да се развие в рамките на една година след като SEC даде одобрения за спот BTC ETF, поставяйки потенциалната възвръщаемост до нивото от $69 000 на хоризонта. Новограц подчертава по-широкото въздействие на регулаторното одобрение, предполагайки, че то ще резонира положително както сред инвеститорите на дребно, така и сред институционалните инвеститори, насърчавайки подновеното доверие в биткойн като инвестиционен актив.

Устойчивостта на биткойн на фона на минали предизвикателства

Новограц признава устойчивостта на биткойн, като се позовава на способността на дигиталния актив да се възстанови от значителен спад на цената до $16 000 по-малко от две години след достигане на най-високото си ниво за всички времена. Той приписва това възстановяване на увеличеното търсене в резултат на забележителни развития, като например подаването на BlackRock за спот Bitcoin ETF. Подаването подейства като катализатор, подтиквайки други емитенти, включително ARK Invest, Bitwise, Valkyrie и WisdomTree, да последват примера. По-специално, Grayscale, основен играч в пространството, също се опита да трансформира своя биткойн тръст в спот ETF.

Текущо представяне на биткойн и пазарен интерес

Към септември биткойнът претърпя забележителен скок от 45 процента в цената си, като в момента се търгува около $37 000 според данни на TradingView. Заявките за спот биткойн ETF не само повлияха на биткойн, но и предизвикаха интерес към Ethereum, втората по големина криптовалута по пазарна капитализация. Мениджърите на активи, включително Fidelity, търсят одобрение за ETF, които се фокусират върху инвестиране в Ethereum, подчертавайки по-широкото въздействие на регулаторните развития върху крипто пазара.

В заключение, оптимистичната прогноза на Майкъл Новограц за бъдещето на Биткойн зависи от одобрението на спот BTC ETF от SEC, сигнализирайки за трансформиращ момент за криптовалутата. Докато индустрията очаква регулаторна яснота, инвеститорите наблюдават отблизо как тези развития ще променят крипто пазара и потенциално ще издигнат биткойн до нови висоти. Прозренията на Новограц подчертават взаимосвързаността на регулаторните решения, пазарната психология и продължаващата еволюция на пазара на криптовалути.


Свързани новини

Още новини с автор : Роберт Петров

Топ крипто новини

VanEck Bitcoin ET...
VanEck Bitcoin ETF рязко намалява предварителните такси, поставя началото на крипто достъпността

VanEck Bitcoin ETF преживява скок преди намаляване на таксите Спот биткойн ETF на VanEck стана свидетел на безпрецедентен скок в търговската...

Shibarium Blockch...
Shibarium Blockchain постига 360 милиона транзакции: екосистемата на Shiba Inu с растеж и иновации

Shibarium Blockchain достига 360 милиона транзакции: Скок в растежа на екосистемата Shiba Inu В една забележителна крачка напред, блокчейн...

Cardano (ADA) ско...
Cardano (ADA) скочи с 20% за 30 дни на фона на стабилност на биткойн

Cardano (ADA) скочи с 20% за 30 дни, яхвайки стабилността на биткойн: Анализаторите прогнозират продължителен бул рън с предстоящо ниво от $1...

Декодиране на бит...
Декодиране на биткойн китове: Али Мартинез разкрива прозрения сред динамиката на пазара

Отключване на поведението на биткойн китовете: Прозрения от анализатора Али Мартинез В динамичния свят на криптовалутите, разбирането на...

Последни новини


Популярни криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто прогнози


Крипто сайтове