Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Мъск предлага въвеждане на абонаментни такси за всички X потребители

Мъск предлага...
Мъск предлага въвеждане на абонаментни такси за всички X потребители

Илон Мъск предлага въвеждане на абонаментни такси за всички X потребители, за да се противопостави на активността на ботове — Ролята на Dogecoin в стратегията?

Илон Мъск изненадва X потребители с предложение за месечни абонаментни такси за борба с ботове — потенциална роля за Dogecoin?

В изненадващ обрат на събитията, милиардерът Илон Мъск предложи въвеждането на платен абонаментен модел за емблематичното приложение за социални медии X (бивш Twitter) за борба с проблеми, свързани с ботове. Но може ли Dogecoin (DOGE), една от любимите криптовалути на Мъск, да играе значителна роля в тази нова платежна система?

Musk предлага месечни абонаментни такси за всички X потребители

Илон Мъск, собственикът на X, е решен да реализира печалба за платформа, която исторически се е борила с рентабилността, като същевременно се занимава с проблема с ботовете. В момента той разработва стратегия за прилагане на малка месечна такса за всички потребители за достъп до платформата.

Мъск разкри този план по време на предавано на живо интервю с израелския премиер Бенямин Нетаняху в понеделник, заявявайки: „Единствената най-важна причина да преминем към малко месечно плащане за използването на системата X е, че това е единственият начин, по който мога помислете за борба с огромни армии от ботове.“

Visa Eyes предлага плащане на такси за газ в блокчейн с Fiat

Мъск вярва, че ако от всички потребители се изисква да плащат абонаментна такса, за да използват платформата на социалните медии, това значително ще увеличи оперативните разходи за тези, които създават ботове, като ги разубеди да внедряват повече от тези автоматизирани акаунти.

Въпреки че Мъск не е уточнил точната сума, която ще бъде таксувана от потребителите, той спомена, че ще бъде на „по-ниска цена“ в сравнение с премиум абонамента на X, който струва приблизително $8 на месец.

Интегриране на Dogecoin в новата абонаментна услуга на X?

Добре документираното застъпничество на Илон Мъск за Dogecoin повдигна спекулации относно потенциалното въздействие върху цената на криптовалутата с кучешка тематика с въвеждането на неговата система за плащане за игра.

Крипто общността с нетърпение очаква новини относно възможното добавяне на функция за плащане с Dogecoin на X, както намекна Мъск в миналото. Въпреки това не са официално обявени конкретни планове и вероятността изглежда намалена на фона на правен спор относно предполагаемото популяризиране на токена от Мъск.

Независимо от това, като се има предвид пригодността на DOGE за микротранзакции, което би било от решаващо значение, ако X премине към платформа само за абонамент, Dogecoin лесно може да играе роля в подобни планове. Привързаността на Мъск към Dogecoin е добре известна и няма да е изненадващо, ако той реши да активира DOGE плащания на X в бъдеще.

Публикацията на Тодор Цонев: "Мъск предлага въвеждане на абонаментни такси за всички X потребители" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!