Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Мемовете на Уолстрийт скочиха над 10 милиона долара

Мемовете на Уолстрийт скочиха над 10 милиона долара, тъй като инвеститорите бързаха да купят най-новата мем монета, преди да бъде листвана на борсите – как да купите по-рано?

Иновативната мем монета, Wall Street Memes ($WSM), постигна впечатляващ крайъгълен камък, като надхвърли границата от 10 милиона долара инвестиции в предварителна продажба.

Тази процъфтяваща криптовалута бързо набира популярност сред инвеститорите на ранен етап, позиционирайки се като следващия крал на мем монетите.

Мемовете на Wall Street достигнаха 10 милиона долара за месец

Мем монетите изиграха решаваща роля в неотдавнашното възраждане на пазара на криптовалута. Промяната на парадигмата започна с проекта за мем монета Pepe-the-frog и оттогава се разпространи.

Мемите на Уолстрийт са в челните редици на тази лудост с мем монети, която взе факела и издигна лудостта до нови висоти. Въпреки че стартира само преди месец, този пародиен проект постигна удивителен крайъгълен камък, като надхвърли 10 милиона долара в предварителната си продажба.

Забележителният успех на проекта се крие в неговата силна обществена база. С над 1 милион членове на общността, включително високопоставени поддръжници като Илон Мъск, проектът създаде силна основа.

Това, което отличава Wall Street Memes, е участието му в лудостта с мем монети и вдъхновяващата предистория зад създаването му. Проектът е разклонение на подредита на WallStreetBets, който доведе до революцията на GameStop от 2021 г.

Събитието, при което инвеститорите на дребно се сблъскаха с институционалните инвеститори чрез изкупуване на акции на затруднени компании, беше токенизирано от проекта Wall Street Memes. Сега Wall Street Memes има за цел да предостави възможност за печалба на всеки да печели от привидно безполезни монети.

С над 400 милиона импресии Wall Street Memes предлага безкрайна колекция от финансови мемета, които крипто инвеститорите могат да използват. Още по-впечатляващо е, че проектът служи като цялостна компилация от интернет мемета, включващи популярни такива като Pepe, Wojak и различни други меме монети.

Това позволява на по-голямата интернет общност да се докосне до разнообразно съдържание, свързано с мемове. Мемовете на Уолстрийт са в крак с NFT тенденцията

Екипът на Wall Street Memes вижда проекта като трансформираща промяна в света на финансите, предизвикваща преобладаващото влияние на необуздания капитализъм, който причини хаос на финансовите пазари.

В съответствие с тази визия, проектът наскоро разкри нова посока, като стартира NFT колекция, фокусирана върху Биткойн мрежата, наречена Wall Street Биковете Ordinals цифрови колекционерски предмети.

Мемовете на Wall Street достигнаха 10 милиона долара за месец

Въпреки че някои инвеститори може да поставят под съмнение този стратегически ход, заслужава да се отбележи, че екипът на проекта има похвален опит в това отношение. Преди стартирането му тази година разработчиците стояха зад изключително успешната колекция Wall Street Биковете NFT в мрежата Ethereum, която разпродаден за 32 минути.

Със силна общностна база и про-крипто предприемачи като Илон Мъск, много хора определят мемовете на Wall Street като крипто актив, за който трябва да внимават. Много експерти по крипто дори смело предположиха, че потенциално може да се издигне до статута на следващата доминираща сила сред мем монетите.

Как да закупите $WSM токени

И така, как инвеститорите могат да се възползват от проекта за предварителна продажба?

Следвайте стъпките по-долу:

Създайте крипто портфейл

Инвеститорите трябва първо да създадат крипто портфейл, за да съхраняват своите закупени $WSM токени.

Някои от най-популярните крипто портфейли са Metamask, Coinbase Wallet, Trust Wallet, WalletConnect и други.

Изтеглете и инсталирайте приложението и докоснете бутона „Създаване на нов портфейл“ на екрана.

Копирайте и запазете резервната фраза, генерирана за портфейла, и следвайте подканите на екрана, за да започнете.

Свържете Wallet

След като портфейлът е създаден, отидете на уебсайта за предпродажба на Wall Street Memes. След това докоснете бутона „Купете сега“ под обратното броене на сумата за предварителна продажба.

Изберете една от списъка с опции за портфейлите и щракнете върху бутона „Продължи“ в приложението за портфейл. След като двете платформи се синхронизират, инвеститорите могат да продължат към следващата стъпка.

Разменете ETH, USDT, BNB или карта за $WSM

Токенът $WSM поддържа множество методи за закупуване, включително използване на Ethereum на ETH, USDT, BNB на Binance или дори обикновена дебитна/кредитна карта. За да продължите, изберете една от наличните опции между ETH, USDT или карта от обратното отброяване на сумата за предпродажба и въведете сумата, която възнамерявате да купите.

След като сте готови, щракнете върху бутона „Купете сега“ и следвайте подканите на екрана, за да приключите покупката. Транзакцията ще бъде надлежно отбелязана в блокчейн мрежата и след това потребителите могат да поискат токените, след като прозорецът за предварителна продажба затворя.

Публикацията на Милчо Атанасов: "Мемовете на Уолстрийт скочиха над 10 милиона долара" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Милчо Атанасов

Топ крипто новини

Халвинга на Битко...
Халвинга на Биткойн се очаква на 20 април: обратното броене е в ход

Биткойн халвинга е определен за 20 април: Обратното броене започва, докато миньорите се подготвят за намаляване на възнаграждението...

Биткойн се кориги...
Биткойн се коригира: ETH и SOL следват примера

Пазарът на Биткойн и криптовалута преживява корекция на фона на геополитическа несигурност След забележителен скок в цената си през...

Крипто пазарът е ...
Крипто пазарът е мечи, цените на XRP, TON и DOT падат рязко

Мечи тенденции превземат пазара на криптовалути: XRP, TON и DOT усещат въздействието През последните 12 часа крипто-пазарът пое мечи обрат,...

Съоснователят на ...
Съоснователят на Dogecoin Били Маркъс саркастично отбелязва спада на крипто пазара

Били Маркъс, съосновател на Dogecoin, споделя саркастично мнение на фона на спада на крипто пазара Били Маркъс, известен също като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!