Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Mercante Technologies с платформа с изкуствен интелект.

Mercante Technologies...
Mercante Technologies с платформа с изкуствен интелект.

Mercante Technologies се подготвя да разкрие платформа за поддръжка на клиенти, подобрена с изкуствен интелект.

В момента Mercante Technologies полага основите на своята новаторска система за поддръжка на клиенти, управлявана от AI. Използвайки усъвършенствани AI алгоритми и авангардни технологии, Mercante изработва платформа, която ще революционизира конвенционалните практики в търговските комуникации.

Екипът на Mercante щателно усъвършенства всеки аспект на системата, за да осигури оптимална функционалност и потребител – приятелски преживявания при стартирането му. Минимално жизнеспособният продукт (MVP) трябва да направи своя дебют през четвъртото тримесечие на 2023 г., предлагайки на бизнеса възможност за промяна на правилата за значително подобряване на обслужването на клиентите.

Решения, инструменти и предимства

Платформата Mercante ще предостави широк набор от автоматизирани решения и инструменти, предлагащи значителни предимства на онлайн бизнеса, включително:

  1. Имейл Услуга за излъчване и отговор: Този инструмент може бързо да адресира запитвания и да отговаря на въпроси относно бизнес продукти, като ефективно превръща потенциални потенциални клиенти в клиенти.
  2. Управляван от AI Изживяване при обслужване на клиенти: С възможностите на AI на Mercante фирмите могат да осигурят бързи, точни и персонализирани взаимодействия, които възпроизвеждат дълбочината и нюанса на човешките взаимодействия.
  3. Безпроблемна интеграция: Излизайки отвъд традиционната електронна поща, Mercante безпроблемно се интегрира с модерни платформи, предлагайки функции като вградени онлайн чатове, съвместимост с Telegram и други в процес на подготовка.
  4. < p>Live AI Chatbot: Този инструмент опростява когнитивното натоварване за посетителите на уебсайта, превръщайки ги в потенциални клиенти и плащащи клиенти.
  5. Маркетингова кампания Анализ: Mercante може да се справи с по-сложни нужди, включително управление на маркетингови кампании по имейл и предоставяне на ценна статистическа информация чрез интуитивно табло за управление.

Основната цел на тези решения е за повишаване на процента на конверсия на потребителите. Mercante служи по-скоро като инструмент за растеж, отколкото просто да улеснява разговорите. Чрез подобряване на взаимодействието с потребителите, фирмите могат да предвидят увеличение на процента на реализация, безпроблемно превръщане на потенциални клиенти в лоялни клиенти и възможност никога повече да не пропуснат съобщение.

Виктор Розенко, ръководител на продуктите в Mercante Technologies, изрази :

Онлайн лагерите за обучение с изкуствен интелект процъфтяват, тъй като търсенето на умения за изкуствен интелект расте рязко

„Целим потребителите да се съсредоточат единствено върху управлението на своя бизнес, докато ние се грижим за кореспонденцията. Стартирането на нашето базирано на изкуствен интелект решение отправя отворена покана към бизнеси по целия свят да се концентрират върху основната си визия , поверявайки сложността на взаимодействието с клиентите на нашия екип от доверени експерти.“

Достъпна ценова структура

Mercante възприема прозрачен ценообразуващ подход, като гарантира, че бизнесът се възползва от силно конкурентни цени. Тези, които търсят подробна информация относно структурата на ценообразуването, могат да се обърнат към официалната страница за изчерпателни подробности и всякакви потенциални актуализации.

Партньорски маркетинг Кампания

В допълнение към основните си предложения, Mercante е развълнуван да представи своята партньорска маркетингова кампания. Посланиците на марката имат възможността да спечелят доходоносна комисионна от 8% за всеки успешно сключен договор, който улеснят.

За тези, които се интересуват от по-нататъшно проучване на бизнес решенията на Mercante, моля, посетете официалния им уебсайт или се свържете по имейл на business@mercante.ai.

Публикацията на Светлана Петкова: "Mercante Technologies с платформа с изкуствен интелект." е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Светлана Петкова

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!