Крипто Новини
Последни новини
Новини по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са направени с

Mollars ICO с +1000% потенциал за възвръщаемост

Mollars ICO с +1000%...
Mollars ICO с +1000% потенциал за възвръщаемост

Mollars ICO се гордее с невероятен +1000% потенциал за възвръщаемост на инвестициите, смесване на характеристиките на биткойн и доджкойн

Mollars се появява като хибриден токен, съчетаващ децентрализацията на биткойн и привлекателността на мемекойните

Mollars ICO стартиране – нов ERC-20 токен с децентрализиран подход

Mollars, нов токен ERC-20, инициира своето първоначално предлагане на монети (ICO), възприемайки децентрализираната концепция, подобна на биткойн. За разлика от други токени с видни собственици, Mollars се позиционира като децентрализиран магазин за стойност, напомнящ за успеха на биткойн в избягването на регулаторни предизвикателства. ICO, което в момента е отворено на официалния уебсайт, предлага токена $MOLLARS при курс от 0,30 щатски долара за монета.

Незабавно привличане и цели за финансиране

В рамките на първите 24 часа от стартирането на ICO, Mollars вече е продал 620 токена на обща стойност над 200 щатски долара. Токенът има за цел да направи общо предлагане на стойност 2 000 000 щатски долара достъпно за инвеститорите. Очаква се текущата цена от 0,30 щатски долара за токен да се повиши, тъй като целите на първия кръг на финансиране са изпълнени.

Хибриден токен с проект Web3 в процес на подготовка

Mollars се отличава като хибриден токен, съчетаващ аспекти на децентрализираната природа на биткойн и привлекателността на мемекойни като Dogecoin, Golden Inu, Floki Inu и Shiba Inu. Уникалността се крие в предстоящото стартиране на нов крипто продукт, очаквано през второто тримесечие на 2024 г. Въпреки че спекулациите сочат към метавселена или web3 проект, подробностите остават непотвърдени.

Сигурност на крипто – самоподдържан за нестопанска цел

Нестопанският характер на Mollars, както токена, така и предстоящия крипто продукт, го отличава от традиционните начинания с печалба. Това самоподдържане освобождава токена $MOLLARS от етикетирането му като крипто ценна книга.

Обвързано с Ethereum Blockchain – обозначено като топ инвестиция за 2024 г.

Рипъл(XRP): Анализатор прогнозира 1000% възвръщаемост

Жетоните Mollars ще бъдат прикрепени към блокчейна на Ethereum, привеждайки се в съответствие със стандарта ERC-20 за 2024 г. Проектът получи ранно признание, като един виден крипто сайт вече го определи като най-добрата инвестиция за годината.

Стратегически цели за набиране на средства за повишаване на ликвидността и токеномиката

Mollars си поставя амбициозни цели за набиране на средства, като се стреми да използва набраните 2 милиона долара за създаване на високопоставен ликвиден пул. Очаква се този стратегически ход да повиши дневния обем на транзакциите, информираността за марката и цялостната токеномика на Mollars.

Потенциален растеж – +1000% след ICO и по-нататъшен ръст с продукта Web3

След завършване на ICO и листване на децентрализирана борса за криптовалута (DEX), Mollars предвижда потенциално увеличение от +1000%. Въвеждането на продукта web3 само с 1000 потребители може да повиши стойността на токена ERC-20 с допълнителни +1000%, предлагайки значителна потенциална възвращаемост за първите инвеститори.

Вирусен потенциал и Предупредителна бележка

Марката Mollars, със своята разпознаваема прилика с широко известния термин „долар“, притежава потенциал за вирусност и хипермаркетинг, допринасяйки за значителен растеж на стойността. Въпреки това, както при всяка инвестиция, има предпазливо признаване на бизнес рисковете, въпреки текущата тенденция криптовалутите да бъдат рекламирани като най-добрата инвестиция през 2023 г.

Mollars ICO – смесица от децентрализация , идеали за нестопанска цел и потенциал за растеж

Mollars се очертава като отличителен играч в крипто пространството, възприемайки принципите на децентрализация, като същевременно въвежда хибриден модел с подход с нестопанска цел. ICO, което се провежда на официалния уебсайт, предоставя възможност на инвеститорите да участват в проект, който съчетава най-доброто от децентрализирания етос на биткойн и привлекателността на мемекойните. Докато крипто пътуването се развива, Mollars стои на пресечната точка на иновациите и потенциала, готов за растеж и въздействие в развиващия се пейзаж на цифровите активи.


Свързани новини

Още новини с автор : Милчо Атанасов

Топ крипто новини

VanEck Bitcoin ET...
VanEck Bitcoin ETF рязко намалява предварителните такси, поставя началото на крипто достъпността

VanEck Bitcoin ETF преживява скок преди намаляване на таксите Спот биткойн ETF на VanEck стана свидетел на безпрецедентен скок в търговската...

Shibarium Blockch...
Shibarium Blockchain постига 360 милиона транзакции: екосистемата на Shiba Inu с растеж и иновации

Shibarium Blockchain достига 360 милиона транзакции: Скок в растежа на екосистемата Shiba Inu В една забележителна крачка напред, блокчейн...

Cardano (ADA) ско...
Cardano (ADA) скочи с 20% за 30 дни на фона на стабилност на биткойн

Cardano (ADA) скочи с 20% за 30 дни, яхвайки стабилността на биткойн: Анализаторите прогнозират продължителен бул рън с предстоящо ниво от $1...

Декодиране на бит...
Декодиране на биткойн китове: Али Мартинез разкрива прозрения сред динамиката на пазара

Отключване на поведението на биткойн китовете: Прозрения от анализатора Али Мартинез В динамичния свят на криптовалутите, разбирането на...

Последни новини


Популярни криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто прогнози


Крипто сайтове