Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Може ли Shiba Inu да се възстанови?

Може ли Shiba Inu да...
Може ли Shiba Inu да се възстанови?

Може ли Shiba Inu да се възстанови, след като завърши май с обезкуражаващ спад от 16%?

Shiba Inu (SHIB) е изправен пред турбулентен период, тъй като ценовата му графика рисува доста мрачна картина. С най-новата си месечна свещ Shiba Inu записа най-мрачното си представяне от ноември, разпалвайки вълна от спекулации и повдигайки важни въпроси за бъдещето на тази мем монета.

Докато пазарът на криптовалута наблюдава отблизо този безпрецедентен спад, съдбата на Shiba Inu виси на косъм, оставяйки инвеститорите и ентусиастите на мемовете да се замислят какво предстои за тази интригуваща монета.

Стойността на SHIB рязко пада, поставяйки под съмнение бъдещето му

Стойността на SHIB е свидетел на значителен спад, надхвърлящ 16% от началото на май, като по този начин обгръща бъдещето му в мрачна мъгла. Ако продължаващата тенденция се запази, май има потенциала да се окаже най-катастрофалният месец за SHIB от ноември 2022 г. През този период SHIB претърпя зашеметяващ спад от 25% след срива на крипто борсата FTX.

Според данни от CoinGecko текущата цена на SHIB е $0,00000849. Въпреки че беше изправен пред незначителен спад от 0,9% през последните 24 часа, той все пак успя да постигне много минимална печалба от 0,1% в продължение на седем дни.

Пазарната капитализация на SHIB все още е фиксирана на 5,06 милиарда долара.

Shiba Inu нарасна с 19%, може ли SHIB да нарасне със 719%, за да възстанови своя ATH от $0,00008845

На фона на несигурността около траекторията на SHIB, два важни фактора влизат в действие. Първо, слабостта, проявена от алткойните през пролетния сезон, засилва опасенията. Второ, ценовото действие има удивителна прилика с технически отскок от спада, преживян през 2022 г.

Комбинацията от тези фактори увеличава вероятността от продължаваща низходяща спирала за SHIB, въпреки че степента на спада остава несигурна.

Вечните фючърси на SHIB, листвани на Kraken Pro, увеличавайки експозицията

В така необходимия проблясък на позитивност, ентусиастите на SHIB могат да въздъхнат с облекчение, тъй като постоянните фючърси на SHIB са официално регистрирани на Kraken Pro, усъвършенстваната платформа за търговия с криптовалута, предлагана от Kraken.

Току-що: Kraken добави за постоянно $SHIB

Безсрочните фючърсни договори служат като производни финансови инструменти, които дават на търговците възможност да спекулират с колебанията на цените на различни активи, без реално да ги притежават. Подобно на традиционните фючърсни договори, безсрочните договори извличат стойността си от основния криптовалутен актив.

Този скорошен списък има потенциала значително да подобри експозицията на Shiba Inu. Kraken, известен като една от най-големите борси за криптовалута, която се гордее с милиони потребители, предоставя идеална платформа за SHIB да спечели по-голяма видимост сред търговците и инвеститорите.

Докато общността на SHIB се бори с притесненията около спада на цените, листването на постоянни фючърси на SHIB на Kraken Pro отваря врати за нови възможности за търговия и разширява обхвата на този дигитален актив, вдъхновен от мемове. Освен това ще предложи оптимизъм на фона на настоящата несигурност около бъдещето на SHIB.

Публикацията на Олег Димитров: "Може ли Shiba Inu да се възстанови?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Олег Димитров

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!