Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Над 30 000 Биткойна напускат борсите

Над 30 000 Биткойна...
Над 30 000 Биткойна напускат борсите

Над 30 000 BTC напускат борсите, докато инвеститорите се подготвят за следващия Биткойн бул рън

Биткойн борсите преживяват значителни изходящи потоци на фона на пазарна турбуленция

В период на глобална несигурност пазарите на криптовалути стават свидетели на значителни промени в движенията на активите. През последните пет дни приблизително 33 000 Биткойна, оценени на около 924 милиона долара, са били изтеглени от известни борсови портфейли, според данни от Cryptoquant, подчертавайки нарастваща тенденция на изходящи потоци от платформи за криптовалута.

Забележителен отлив на Bitstamp и намалено предлагане на течности

Борсата Bitstamp регистрира най-значителния си отлив за повече от година, с приблизително 5000 Биткойна, еквивалентни на около 140 милиона долара, напуснали платформата. Общите притежания на Bitstamp са намалели до приблизително 40 000 Биткойна, достигайки нива, невиждани от 2013 г. насам. Това движение към хладилно съхранение предполага, че дългосрочните притежатели очакват възходящо бъдеще за Биткойн. Намаляването на ликвидното предлагане на Биткойни на борсите има потенциала да доведе до по-високи цени, което показва стратегически ход от страна на инвеститорите.

Над $10 милиона в Solana (SOL) напускат портфейла на FTX

Контрастиращи тенденции: Входящите потоци на OKX Exchange

Обратно, OKX Exchange изпита най-големия си Биткойн приток от близо три години, като получи приблизително 8000 Биткойна, оценени на около 224 милиона долара. OKX сега държи приблизително 143 000 Биткойна, отбелязвайки връх, ненаблюдаван от януари 2021 г. Тези различни тенденции в моделите на потока на борсите подчертават непредсказуемия характер на пазара на криптовалута, отразявайки различни стратегии на фона на продължаващата пазарна нестабилност.

Възходящи настроения и потенциално одобрение на ETF от SEC

Пазарните анализатори изразиха възходящи настроения, спекулирайки, че Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) може да одобри спот Биткойн ETF по-рано от очакваното. Неотдавнашният доклад, че SEC е избрала да не оспорва отмяната на своето отхвърляне на предложението на Grayscale Investments за Биткойн борсово търгуван фонд, предполага потенциална готовност за одобряване на множество ETF, включващи Биткойн. Ако бъде реализирано, одобрението на Биткойн ETF може да инжектира приблизително $1 трилион в пазарната капитализация на криптовалутата, потенциално да доведе цената на Биткойн до $73 000, както е посочено от CryptoQuant.

На фона на тези развития Биткойнът демонстрира устойчивост, поддържайки позицията си над нивото на психологическа подкрепа от $28 000. Към момента на писане Биткойнът се търгуваше на $28 788, което отразява увеличение от 2% през последните 24 часа и скок от малко над 7% през последната седмица. Тези движения означават динамичния характер на пазара на криптовалутите, демонстрирайки адаптивността на пазара в отговор на променящите се условия.

Публикацията на Олег Димитров: "Над 30 000 Биткойна напускат борсите" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Олег Димитров

Топ крипто новини

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!