Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Най-добрите алткойни за закупуване сега по време на спада на криптовалутата (LINK, DOT, DYDX)

Най-добрите алткойни...
Най-добрите алткойни за закупуване сега по време на спада на...

Навигиране по време на спада на криптовалутата: Топ 10 алткойни, предлагащи възможности за закупуване

Тъй като пазарите на криптовалута преживяват спад, общата пазарна капитализация отбеляза значителен спад от 7% само за два дни, падайки до 2,62 трилиона долара. Тази низходяща тенденция не пощади Биткойн, най-голямата криптовалута, която отбеляза значителен спад от $71 300 до $66 000, като впоследствие се отрази на най-добрите алткойни, като мечките затвърдиха господство на пазара.

На фона на тази предизвикателна пазарна среда, известният крипто анализатор Михаел ван де Попе състави списък с Топ 10 алткойни, сигнализирайки за потенциални възможности за закупуване на фона на продължаващия спад на пазара.

Worldcoin е изправен пред 20% корекция на фона на спада на най-добрите AI токени

Ван де Попе подчертава: „Парите се правят през тези времена, а не когато всичко се излива през покрива“.

Топ 10 алткойни, предлагащи потенциална възвръщаемост

 1. Chainlink (LINK) – Пазарна капитализация $10,6 милиарда

  Въпреки че претърпя спад от 40% от скорошния си връх, Chainlink представлява значителна възможност за закупуване, тъй като се приближава до дъно на цикъла. В момента търгувайки се на $18, LINK е свидетел на забележителен скок от 31,6% в обема на търговия, достигайки $630 милиона.

 2. Celestia (TIA) – Пазарна капитализация $2,16 милиарда

  Със значителен спад от 61% от своя връх, Celestia се очертава като потенциално печеливш проект в текущия цикъл. TIA в момента се движи на $12,34, като през последните 24 часа се наблюдава лек спад.

 3. Arbitrum (ARB) – пазарна капитализация $3,9 милиарда

  Като Layer 2 Rollup система, Arbitrum претърпя значителен спад от 60% в стойността. Неотдавнашното отключване на 1,1 милиарда жетона обаче предизвика значителен натиск за продажба на монетата, което представлява възможност за закупуване, когато пазарът се стабилизира.

 4. Polkadot (DOT) – Пазарна капитализация $12,4 милиарда

  Ниската оценка на цикъла на Polkadot предлага привлекателна възможност след пускането на Polkadot 2.0 и прогресивния растеж на екосистемата. В момента на цена от $8,70, DOT показва устойчивост въпреки лекия спад през последните 24 часа.

 5. DYDX (DYDX) – Пазарна капитализация $1,4 милиарда

  DYDX, тясно свързан с DeFi и Ethereum, се консолидира на ниска стойност в сравнение с Биткойн, което предполага потенциален растеж в развитието на децентрализираната борса.

 6. WooNetwork (WOO) – Пазарна капитализация $814 милиона

  Очаквайки силен скок в сектора на DeFi, WooNetwork въвежда множество иновации. Освен това оценката на Биткойн остава сравнително ниска в сравнение с неговия потенциал, което допълнително повишава привлекателността на WOO.

 7. SEI (SEI) – Пазарна капитализация $1,9 милиарда

  Като нов протокол от ниво 1, SEI е готов да надмине в предстоящия цикъл, предлагайки атрактивна опция за инвеститорите. Понастоящем на цена от $0,72, SEI проявява устойчивост въпреки незначителния спад от 2,78% през последните 24 часа.

 8. SkaleNetwork (SKL) – пазарна капитализация $653 милиона

  SKL се откроява като един от най-силните проекти по отношение на оценката на Биткойн, със значителен потенциал за растеж. Следващото ниво на съпротива е само 240% над текущата цена от $0,12, което отразява завладяваща възможност за покупка за инвеститорите.

 9. Cosmos (ATOM) – Пазарна капитализация $4,3 милиарда

  Въпреки продължаващата пазарна корекция, Cosmos демонстрира потенциал за растеж, особено очевиден на седмичната графика, позиционирайки го като подценена монета в сравнение с други.

 10. Covalent (CQT) – Пазарна капитализация $192 милиона

  Като добър конкурент на Celestia (TIA), Covalent представлява алтернативна инвестиция със значителен потенциал. Търгувайки на $0,28, CQT предлага на инвеститорите възможност на фона на скорошния спад в стойността на Celestia.

В обобщение, подбраният от Van de Poppe списък на 10-те най-добри алткойни предоставя на инвеститорите ценна информация за потенциалните възможности на фона на пазарните колебания. Докато инвеститорите се ориентират в пазара на криптовалутата по време на този спад, внимателното разглеждане на тези алткойни може да донесе ползотворна възвръщаемост в дългосрочен план.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Най-добрите алткойни за закупуване сега по време на спада на криптовалутата (LINK, DOT, DYDX)" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Цената на Dogecoi...
Цената на Dogecoin спира на $0,2: Да продадете или да задържите на фона на несигурността?

Навигиране в ценовия диапазон на Dogecoin: Да продадете или да задържите? Цената на Dogecoin се натъкна на огромна съпротива около марката от...

Впуснете се в при...
Впуснете се в приключение: Dogecoin и неговите безкрайни възможности!

Изследване на очарователното царство на Dogecoin От създаването си през 2013 г. Dogecoin завладя търговците по целия свят със своя закачлив...

Готов ли е XRP да...
Готов ли е XRP да достигне $0,80 до уикенда?

Анализ на цената на XRP: Погледите са насочени към $0,80 на фона на възходящия импулс – експертни прозрения Назрява вълнение в сферата...

Пазарната капитал...
Пазарната капитализация на Ethereum нараства с 9%: Прозрения за бъдещото движение на цените

Пазарната капитализация на Ethereum нараства с над 9%: Прозрения за потенциалното движение на цената Ethereum (ETH) се противопостави на...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

 • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
 • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
 • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
 • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
 • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!