Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Най-доброто крипто за закупуване сега – Conflux, Render, Litecoin

Най-доброто крипто за...
Най-доброто крипто за закупуване сега – Conflux, Render, Litecoin

Най-доброто крипто за закупуване сега през май – Conflux, Render, Litecoin

Tether, най-големият емитент на стабилни монети и една от най-противоречивите компании в крипто, обяви днес нова инвестиционна стратегия: компанията ще разпредели до 15% от своите резерви за закупуване и задържане на Биткойни. Стратегията се отдалечава от дългогодишната консервативна стратегия на Tether инвестиционен подход и показва, че компанията вярва, че Биткойнът е бъдещето и предлага повече предимства от всички други криптовалути.

В светлината на това ново развитие, кои са най-добрите криптовалути за закупуване сега?

Новият подход на Tether за диверсифициране на своите резерви не е лишен от дълбоко внимание изглежда. Главният технологичен директор на компанията, Паоло Ардоино, цитира здравината на Биткойн, децентрализираната природа и нарастващата популярност както сред институционалните, така и сред инвеститорите на дребно като мотивиращи фактори зад това решение.

Размишлявайки върху присъщите на Биткойн ограничения в предлагането, той признава централната роля на цифровите активи на текущия финансов пазар. Тъй като краят на март влезе във фокуса на вниманието, резервите на Tether възлизаха на приблизително 82 милиарда долара. Той също така разкри, в скорошна атестация от първото тримесечие, че притежава Биткойни на стойност 1,5 милиарда долара и 3,4 милиарда долара в злато.

Въпреки това, лъвският дял от резервите на Tether, възлизащи на 69,3 милиарда долара, се държат в ликвидни активи като краткосрочни съкровищни бонове на САЩ, които носят значителна възвръщаемост през последните дванадесет месеца. Компанията изясни, че новозакупеният Биткойн токените ще се управляват и съхраняват от самия Tether. Тези токени ще бъдат допълнение към основните, основни активи, съхранявани в резерв, за да поддържат USDT.

Притежанията на фирмата в Биткойн също се очаква да останат в границите на нейния буфер на акционерния капитал, който Ardoino разкри възлиза на над $2,5 милиарда.

Най-доброто крипто за закупуване сега

Пазарът на криптовалута наистина се променя и променената инвестиционна стратегия на Tether изглежда е отражение на това. Въз основа на комбинация от солидни основи и/или технически анализ AI, CFX, ECOTERRA, RNDR, YPRED, LTC и DLANCE са едни от най-добрите криптовалути за закупуване сега.

Лайткойн (LTC) Лайткойн (LTC) показва силна възходяща инерция през последните дни, като цената в момента се търгува на $93,84, което е повишение с 4,19% досега днес. След отскачане от нивото Fib 0,382 при $80,59 на 14 май, LTC е сега на четвъртата си поредна зелена свещ. Непосредственото предизвикателство за криптовалутата е да затвори над нивото Fib 0,618 при $90,21, което съвпада с хоризонталния диапазон на съпротива от $90,18 до $91,57. Техническите индикатори рисуват възходяща картина за LTC. 20-те -дневната EMA при $86,121 сега е над 50-дневната EMA при $87,623 и 100-дневната EMA при $87,039.

Това предполага нарастващо възходящо настроение сред търговците и инвеститорите, тъй като по-краткосрочните пълзящи средни, покачващи се над дългосрочните, обикновено показват положителна тенденция. RSI се повиши до 62,89 от вчерашните 57,54, което показва увеличаване на натиска за купуване и изместване към територията на свръхкупуване.

Хистограмата на MACD показва бичи кросоувър със стойност 1,22, нагоре от вчерашните 0,68. Това пресичане сигнализира за потенциално продължение на текущия възходящ тренд. Обемът на търговията също се покачва, като днешният обем е 1,612 милиона, увеличение спрямо 1,212 милиона от предишния ден.

Пълзящата средна стойност на обема от 684,387 хиляди допълнително подкрепя идеята за нарастващ интерес в LTC. Имайки предвид тези технически индикатори, LTC е изправен пред незабавна съпротива на ниво Fib 0,786 при $97,06. Ако цената може да пробие над това ниво, това може да сигнализира за допълнителен възходящ потенциал.

От друга страна, незабавна подкрепа може да бъде намерена на ниво Fib 0,618 при $90,21, което съвпада с хоризонталния диапазон на подкрепа от $90,18 до $91,57. Ако цената се провали за да запазят сегашния си бичи импулс и да паднат под тази зона на подкрепа, търговците трябва да внимават за потенциално обръщане на тенденцията.

Техническите индикатори за Litecoin (LTC) предполагат продължаващо възходящо движение в близко бъдеще. Търговците и инвеститорите трябва да следят отблизо споменатите нива на съпротива и подкрепа, както и индикаторите RSI и MACD, за вземане на информирани решения в отговор на променящите се пазарни условия.

Публикацията на Наталия Иванова: "Най-доброто крипто за закупуване сега – Conflux, Render, Litecoin" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Наталия Иванова

Топ крипто новини

Cardano се срина ...
Cardano се срина : ADA падна със 17% за 24 часа – анализ на факторите за срива

Cardano падна рязко: ADA се понижи със 17% - разгадаване на срива на Cardano В бурен обрат на събитията Cardano, често смятан за последовател...

Халвинга на Битко...
Халвинга на Биткойн се очаква на 20 април: обратното броене е в ход

Биткойн халвинга е определен за 20 април: Обратното броене започва, докато миньорите се подготвят за намаляване на възнаграждението...

Биткойн се кориги...
Биткойн се коригира: ETH и SOL следват примера

Пазарът на Биткойн и криптовалута преживява корекция на фона на геополитическа несигурност След забележителен скок в цената си през...

Крипто пазарът е ...
Крипто пазарът е мечи, цените на XRP, TON и DOT падат рязко

Мечи тенденции превземат пазара на криптовалути: XRP, TON и DOT усещат въздействието През последните 12 часа крипто-пазарът пое мечи обрат,...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!