Крипто Новини
Последни новини
Новини по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са направени с

Неактивен Ethereum кит се пробужда

Неактивен Ethereum кит...
Неактивен Ethereum кит се пробужда

Ethereum кит се пробужда: прехвърля ETH на стойност $42,4 милиона след три години пасив

Значителен участник в ICO на Ethereum, неактивен повече от три години, наскоро направи забележителен ход, като прехвърли 20 000 ETH (оценени на приблизително $42,4 милиона) към различни дестинации, включително депозит от 10 ETH към борсата Kraken. Това пробуждане на крипто гигант, първоначално придобил 100 000 ETH по време на първоначалното предлагане на монети (ICO) на Ethereum на цена от $31 000, съответства на движенията на пазара на Ethereum, носейки потенциални по-широки последици.

Време и пазарни последици

Времето на това съществено движение е от решаващо значение, тъй като ценовата диаграма на Ethereum показва, че криптовалутата тества точка на съпротива и се опитва да поддържа инерция над границата от $2000. Появата на такъв важен играч, иницииращ транзакции от такъв мащаб, може да сигнализира за промяна в пазарните настроения или ликвидност, потенциално катализирайки по-нататъшно ценово действие.

ICO придобиване и текуща оценка

Ethereum кит се пробужда: $116 милиона предварително копаен ETH, преместен след 8 години

Китът, нежно наричан за големи притежатели на криптовалута, първоначално придоби 100 000 ETH по време на ICO на Ethereum на цена от $0,31. Първоначалната инвестиция беше $31 000, малка част от текущата оценка на тези активи, която сега възлиза на приблизително $42,4 милиона.

Въздействие върху пазара и потенциални сценарии

Въпреки че прехвърлянето на 20 000 ETH е значително, огромната пазарна капитализация на Ethereum предполага, че тази транзакция сама по себе си е малко вероятно да причини разрушителни вълни. Въпреки това, той обръща внимание на влиянието, което големите притежатели могат да упражняват върху пазарите. Ако китът реши да ликвидира значителна част от своите притежания, той може да въведе значително количество Ethereum на пазара, потенциално упражнявайки натиск надолу върху цената.

Обратно, ако китът избере да заключи или разпръсне холдингите по начин, който е показателен за дългосрочна стратегия, това може да засили доверието на пазара и евентуално да повиши цените. Депозитът в Kraken може да означава начална стъпка към ликвидност, но не предсказва непременно голяма разпродажба.

Събуждането на кита Ethereum, прехвърляне на ETH на стойност $42,4 милиона след три години пасив, въвежда интригуваща динамика на пазара на Ethereum. Времето на този ход и неговата корелация с теста за съпротива при $2000 повдигат въпроси относно потенциалното въздействие върху пазара и стратегическите намерения на кита. Докато крипто общността наблюдава тези развития, действията на значими играчи като този кит могат да играят роля в оформянето на краткосрочната траектория на Ethereum. Очаквайте още информация за развиващата се динамика на пазара на Ethereum.


Свързани новини

Още новини с автор : Тодор Цонев

Топ крипто новини

VanEck Bitcoin ET...
VanEck Bitcoin ETF рязко намалява предварителните такси, поставя началото на крипто достъпността

VanEck Bitcoin ETF преживява скок преди намаляване на таксите Спот биткойн ETF на VanEck стана свидетел на безпрецедентен скок в търговската...

Shibarium Blockch...
Shibarium Blockchain постига 360 милиона транзакции: екосистемата на Shiba Inu с растеж и иновации

Shibarium Blockchain достига 360 милиона транзакции: Скок в растежа на екосистемата Shiba Inu В една забележителна крачка напред, блокчейн...

Cardano (ADA) ско...
Cardano (ADA) скочи с 20% за 30 дни на фона на стабилност на биткойн

Cardano (ADA) скочи с 20% за 30 дни, яхвайки стабилността на биткойн: Анализаторите прогнозират продължителен бул рън с предстоящо ниво от $1...

Декодиране на бит...
Декодиране на биткойн китове: Али Мартинез разкрива прозрения сред динамиката на пазара

Отключване на поведението на биткойн китовете: Прозрения от анализатора Али Мартинез В динамичния свят на криптовалутите, разбирането на...

Последни новини


Популярни криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто прогнози


Крипто сайтове