Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Nike намеква за NFT интеграция

Nike намеква за NFT...
Nike намеква за NFT интеграция

Nike намеква за NFT интеграция с играта Fortnite

Популярната спортна марка Nike намекна за възможността за пускане на колекция от незаменими токени (NFT) на тема маратонки в рамките на популярната игра Fortnite.

В съобщение от Nike от 16 юни беше разкрито, че „върховният Sneakerhunt“ ще започне на 20 юни с видео, включващо логата на Air Max на Fortnite и платформата Web3 на Nike, .Swoosh.

Видеото също така показа думата „Airphoria“, която изглежда е името на свързаната с NFT игра „sneakerhunt“, която се очаква да бъде пусната. Видеото беше споделено от членове на крипто общността в Twitter, като членовете на общността също бяха сред първите, забелязали логото .Swoosh в края на видеото.

Въпреки че конкретните подробности са ограничени, има спекулации в общността, че Nike може да са използвали Fortnite Creative 2.0 за създаването на играта. Fortnite Creative 2.0 е инструмент, който позволява на потребителите да създават игрови карти на виртуални острови, техните активи от Fortnite.

Jiang Guofei от Ant Group: Развитието на блокчейн в бъдеще ще бъде интеграция на множество технологии, интеграция на данни и реалност, отвореност и печеливша

NFT отделът на Nike активно търси партньорства в игралното пространство, включително интегриране на NFT в игри, разработени от EA Sports. Навлизането на Nike в NFT игровото пространство чрез Fortnite и сътрудничеството с EA Sports има за цел да преодолее пропастта между модата, игрите и блокчейн, като същевременно насърчава по-нататъшното приемане на Web3.

Въпреки това конкретните игри за включване на Nike NFT все още не са потвърдени. Конвергенцията на NFT и игрите предоставя нови възможности за ангажираност и взаимодействие както за традиционните марки, така и за компаниите в сектора web3, тъй като геймърите са привлечени от уникални цифрови активи и завладяващи изживявания .

Платформата .Swoosh на Nike до голяма степен е успешна досега и само в рамките на два дни през май платформата генерира повече от $1 милион продажби от първата си NFT колекция с маратонки, въпреки първоначалните технически проблеми.

„Попаднахме на непредвидена грешка, която забави процеса на сечене. Това също така блокира допълнителни покупки“, написа екипът на .Swoosh в туит в първия ден на генералния NFT за маратонки, намеквайки, че продажбите са можели да бъдат още по-добри. Swoosh беше пуснат от Nike през ноември миналата година и компанията каза по това време, че ще го използва, за да пусне виртуално облекло като тениски и маратонки за аватари.

Публикацията на Милчо Атанасов: "Nike намеква за NFT интеграция" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Милчо Атанасов

Топ крипто новини

Халвинга на Битко...
Халвинга на Биткойн се очаква на 20 април: обратното броене е в ход

Биткойн халвинга е определен за 20 април: Обратното броене започва, докато миньорите се подготвят за намаляване на възнаграждението...

Биткойн се кориги...
Биткойн се коригира: ETH и SOL следват примера

Пазарът на Биткойн и криптовалута преживява корекция на фона на геополитическа несигурност След забележителен скок в цената си през...

Крипто пазарът е ...
Крипто пазарът е мечи, цените на XRP, TON и DOT падат рязко

Мечи тенденции превземат пазара на криптовалути: XRP, TON и DOT усещат въздействието През последните 12 часа крипто-пазарът пое мечи обрат,...

Съоснователят на ...
Съоснователят на Dogecoin Били Маркъс саркастично отбелязва спада на крипто пазара

Били Маркъс, съосновател на Dogecoin, споделя саркастично мнение на фона на спада на крипто пазара Били Маркъс, известен също като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!