Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Нов уебсайт класира 600 крипто валути по активност

Нов уебсайт класира...
Нов уебсайт класира 600 крипто валути по активност

От пазарна капитализация до обем на търговия, има много начини за оценка и количествено определяне на криптовалутите. Търговците, оценяващи нови крипто проекти, са склонни да се гмуркат дълбоко в стремежа си да открият необработени диаманти. Активността на Github – честотата, с която се актуализира кодът, управляващ криптовалутите – предоставя добър индикатор за кои проекти все още се грижат и на кои е разрешено да преминат към семена. Cryptomiso е нов уебсайт, който регистрира и прави графики на Github за над 600 криптовалути, а топ 10 съдържа няколко изненади.

Класация и оценки на криптопроекти

Понастоящем Cryptomiso изброява историята на ангажиментите на 611 криптовалути и показва честотата, с която тяхната кодова база се актуализира. Първите пет най-добри изпълнители, въз основа на дейността на разработчиците, предвидимо са обвързани с нови или тепърва стартиращи проекти, където все още има много работа за вършене. На върха на купчината е Cardano с над 6500 ангажимента от 51 участници, следван от Lisk, Waves, 0x и EOS. Биткойн е на седмо място, точно след Globaltoken, неясна монета, която е достъпна само на Coinexchange. Цялата му пазарна капитализация е само $350 000.

Честотата на ангажиране на Github показва, че основният код се поддържа, но не показва качеството на тези актуализации. Например, малка корекция на грешка ще бъде оценена по същия начин като добавянето на поддръжка на Lightning Network. Като широк индикатор за подкрепата на разработчиците на криптовалута обаче, Cryptomiso е полезен инструмент.

Списък с криптопроекти

LOOM се класира високо в Upbit на Корея

Докато монетите, които са на върха на списъка, могат безопасно да се считат за действащи проекти, тези които са на дъното на класацията, трябва да се активизират. Такива като Bigup (609-ти) и Tittiecoin (608-ми) не са особена изненада. Нито пък Fedoracoin (586-то място), което заслужава споменаване дори само за да се отбележи, че неговият тикер е TIPS. Редица по-известни монети и токени обаче се класират изненадващо ниско в списъка. Red Pulse (567-и) стартира едва през октомври и оттогава има само един ангажимент на Github. Substratum също има само един ангажимент от стартирането миналата година.

Понастоящем няма средства за филтриране на резултатите, показани в Cryptomiso, но ето как се класират 10-те най-добри криптовалути по пазарна капитализация въз основа на тяхната активност в Github:

Биткойн (7-ми) Ethereum (41-ви) Ripple (104-ти) Bitcoin Cash (94-ти) Кардано (1-ви) Stellar (71-ва) Нео (162-ро) Litecoin (27-ми) EOS (5-ти) NEM (238-мо)

Като самостоятелно инвестиционно ръководство, дейността на Github е с ограничена употреба. Но като част от по-широк набор от инструменти, Cryptomiso е полезен ресурс за търговци, които желаят да направят собствено проучване в опит да направят по-проницателни инвестиции.

Публикацията на Георги Шопов: "Нов уебсайт класира 600 крипто валути по активност" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Cardano се срина ...
Cardano се срина : ADA падна със 17% за 24 часа – анализ на факторите за срива

Cardano падна рязко: ADA се понижи със 17% - разгадаване на срива на Cardano В бурен обрат на събитията Cardano, често смятан за последовател...

Халвинга на Битко...
Халвинга на Биткойн се очаква на 20 април: обратното броене е в ход

Биткойн халвинга е определен за 20 април: Обратното броене започва, докато миньорите се подготвят за намаляване на възнаграждението...

Биткойн се кориги...
Биткойн се коригира: ETH и SOL следват примера

Пазарът на Биткойн и криптовалута преживява корекция на фона на геополитическа несигурност След забележителен скок в цената си през...

Крипто пазарът е ...
Крипто пазарът е мечи, цените на XRP, TON и DOT падат рязко

Мечи тенденции превземат пазара на криптовалути: XRP, TON и DOT усещат въздействието През последните 12 часа крипто-пазарът пое мечи обрат,...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!