Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Новини за Shiba Inu: Най-големият кит Shiba Inu премества $4 трилиона в SHIB токени

Новини за Shiba: Гигантският кит Shiba (SHIB) „0x1406“ се събужда след 157 дни хибернация, за да раздаде 4 трилиона SHIB токена на стойност 8 нови портфейла. Твърди се, че китът е най-големият притежател на SHIB токени, ход вероятно в отговор на съобщението на водещия разработчик на Shiba Inu Shytoshi Kusama в основната мрежа Shibarium и изданието на Worldpaper през август.

Shiba Inu кит прехвърля 4 трилиона SHIB токена

Lookonchain разкри на 13 юли, че кит със 101,47 трилиона SHIB токена на стойност $756 милиона е преместил 4 трилиона SHIB токена на стойност $29,8 милиона на осем нови адреса. Китовете притежават 10,15% от общото предлагане на SHIB и също така са най-големите притежатели на Shiba Inu.

Китовете не са правили големи трансфери от 610 дни, натрупвайки SHIB токени и ги разпространявайки на други адреси. Известно е с това, че купува SHIB при спадове.

През 2020 г. китовете са закупили 103,33 трилиона SHIB токена с 38 ETH 14k USD. След това 603 милиарда SHIB на стойност 9,6 милиона долара бяха продадени през 2021 г. за 2411 ETH, а 1,25 трилиона SHIB на стойност 8,77 милиона долара бяха продадени през 2021 г. на борсата за криптовалута Coinbase. В момента китовете все още държат 101,47 трилиона SHIB на стойност 756 милиона долара, разпределени в 23 портфейла.

Най-големият притежател на Shiba Inu токени наскоро премести 4 трилиона $SHIB токена

Spot on Chain отбеляза, че последният път, когато китът е търгувал, е бил преди 157 дни, когато е закупил 7049 SHIB токена. Основният портфейл „0x1406“ все още държи 6,20 трилиона SHIB на стойност 46 милиона долара.

Новината идва, след като водещият разработчик на Shiba Inu Shytoshi Kusama потвърди пред Worldpaper, че дългоочакваният L2 Shibarium може да бъде пуснат по време на конференцията Blockchain Futurists в Торонто, Канада, 13-17 август 2023 г. .

Освен това екосистемата Shiba Inu ще има Doggy DAO и SHIB DOGGY DAO Foundation, която изпълнява решенията на DAO и държи активите на DAO.

Увеличение на цената на SHIB и BONE

Цената на SHIB се понижи с повече от 1% от своя 24-часов връх и в момента се търгува на $0,00000746. 24-часовият минимум и максимум бяха съответно $0,00000737 и $0,00000759.

Междувременно токенът за природен газ на Shibarium, Bone ShibaSwap (BONE), е нараснал с 82% за месец. В момента BONE се търгува за $1,29, което е ръст от 1% през последните 24 часа. 24-часовият минимум и максимум бяха съответно $1,27 и $1,31.

Публикацията на Олег Димитров: "Новини за Shiba Inu: Най-големият кит Shiba Inu премества $4 трилиона в SHIB токени" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Олег Димитров

Топ крипто новини

Спадове в цените ...
Спадове в цените на Биткойн: ще се задържи ли новата подкрепа? Експертен анализ и перспектива за бъдещето

Анализ на пазара на Биткойни: Навигация в скорошното нарушение на поддръжката и потенциални последици Биткойн (BTC) наскоро падна под...

Американски спот ...
Американски спот Ethereum ETF: бичи срещу мечи залози при търсене на инвеститори

Смесени пазарни настроения заобикалят американските спот Ethereum (ETH) ETF на фона на очакваното пускане Потенциалното стартиране на спот...

Ripple (XRP) Тран...
Ripple (XRP) Трансфер на кит от $25 милиона предизвиква възходящи спекулации

Трансферът на Ripple (XRP) кит предизвиква оптимизъм на фона на пазарната консолидация Значителна транзакция в екосистемата Ripple (XRP)...

Анализ на пазара ...
Анализ на пазара на Litecoin (LTC): бичи отскок или мечи пробив?

Пазарен анализ на Litecoin (LTC): Навигиране между бичи импулс и дългосрочни мечи настроения Litecoin (LTC) напоследък изпита значителна...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!