Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Общността на XRP реагира на последните коментари на Bitcoiner Max Keiser относно Ripple

Общността на XRP...
Общността на XRP реагира на последните коментари на Bitcoiner Max...

Keizer отговори на последното придобиване на Metaco от Ripple, като каза, че бизнес моделът на Ripple е продажба на нерегистрирани ценни книжа и че SEC е права да ги затвори.

Вчера Ripple обяви голямата новина, че се впуска в пазара на крипто попечителство с придобиването на Metaco, базиран в Швейцария доставчик на технология за попечителство на цифрови активи и токенизация.

Г-н Хубер, вокален член на общността на XRP, коментира в Twitter, докато маркира Макс Кайзър, че Ripple е малко вероятен кандидат за затваряне, цитирайки скорошното решение на съдията.

„Съдия, призоваващ да защити продажбите на Ripple на XRP, защото това е техният основен бизнес, не звучи ни най-малко като съдия, който ще го затвори“, туитна той.

Съдия, призоваващ да защити продажбите на Ripples на xrp, защото това е основната им дейност, също не звучи като съдия, който ще я затвори.

Потребител на Twitter сподели екранна снимка на скорошното решение на съдия Торес относно имейлите на Хинман, което подчертава факта, че „ODL е една от основните направления на дейност на Ripple“.

Най-добрите правни коментари на Ripple относно наскоро разкритата реч на Хинман

Ентусиастът на XRP и австралийският адвокат Бил Морган смята, че последното решение относно имейлите на Хинман може да предполага, че съдия Торес се е информирала значително за миналото и текущия бизнес на Ripple.

Съдията, продължава той, изглежда е напълно наясно, че бизнесът на Ripple в момента се върти около продажби на ODL клиенти, а не институционални и програмни продажби на XRP, както правеше в миналото.

Морган продължава, че „материалите, свързани с ODL на Ripple, които е открила, трябва да бъдат редактирани. Интересно е, че тя го нарича продукт. Продажбите на XRP на клиенти на ODL са част от продукта, а не обикновено предприятие, може би. Не се споменава Howey.“

Като положителна новина, Ripple обяви стартирането на платформа за дигитална валута на централната банка (CBDC), която позволява на правителства, финансови институции и централни банки да издават своя цифрова валута. Платформата е изградена върху XRP Ledger.

Платформата CBDC е подобрена версия на Ripple’s Private Ledger, създадена през 2021 г. за издаване на CBDC.

Публикацията на Николай Кръстев: "Общността на XRP реагира на последните коментари на Bitcoiner Max Keiser относно Ripple" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Cardano се срина ...
Cardano се срина : ADA падна със 17% за 24 часа – анализ на факторите за срива

Cardano падна рязко: ADA се понижи със 17% - разгадаване на срива на Cardano В бурен обрат на събитията Cardano, често смятан за последовател...

Халвинга на Битко...
Халвинга на Биткойн се очаква на 20 април: обратното броене е в ход

Биткойн халвинга е определен за 20 април: Обратното броене започва, докато миньорите се подготвят за намаляване на възнаграждението...

Биткойн се кориги...
Биткойн се коригира: ETH и SOL следват примера

Пазарът на Биткойн и криптовалута преживява корекция на фона на геополитическа несигурност След забележителен скок в цената си през...

Крипто пазарът е ...
Крипто пазарът е мечи, цените на XRP, TON и DOT падат рязко

Мечи тенденции превземат пазара на криптовалути: XRP, TON и DOT усещат въздействието През последните 12 часа крипто-пазарът пое мечи обрат,...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!