Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Общността Shiba Inu получава предупреждение

Общността Shiba Inu...
Общността Shiba Inu получава предупреждение

Общността Shiba Inu (SHIB) получава спешно предупреждение: Какво трябва да знаете

Общността Shiba Inu, известна още като армията на SHIB, получи изключително важно предупреждение относно нарастващите тактики за измами, които представляват заплаха за тяхната безопасност. ShibArmy Scam Alerts, X акаунт, посветен на разкриването на измами и защитата на общността Shiba Inu, издаде сериозно предупреждение, тъй като фалшивите уебсайтове, NFT airdrops и фалшивите групи на Telegram, разпространяващи невярна информация, нарастват.

Фалшиви уебсайтовете продължават да бъдат сериозен проблем, особено за нови и нищо неподозиращи крипто потребители. Измамниците създават клонинги на законни уебсайтове с единствената цел да откраднат активи. Тези измамни уебсайтове често изглеждат идентични с истинските, което прави решаващо за потребителите да проучат внимателно URL адреса. Несъответствия, като грешно изписани имена или променени букви, са издайнически признаци на измама.

Общността на Cardano със спешно предупреждение за измама

В светлината на това, на потребителите на Shiba Inu настоятелно се препоръчва да не свързват своите крипто портфейли, съдържащи SHIB, BONE, LEASH или Shiboshi, към неизвестни сайтове без задълбочена проверка. Измамниците обикновено използват различни тактики, включително фалшиви уебсайтове, фишинг имейли и публикации в социалните медии, за да заблудят потребителите да инвестират в проекти за изпомпване и изхвърляне с имена, подобни на истински монети.

Притежателите на Shiba Inu трябва да проведат задълбочено проучете и проверете дали са направени официални съобщения в публикацията в блога на проекта или в канала на Discord относно връзки към проекти или екипи. Освен това потребителите трябва да бъдат внимателни, когато срещат X акаунти, популяризиращи airdrops, тъй като тези опити често целят кражба на крипто активи.

Фалшивите NFT airdrops представляват друг значителен риск. Потребителите могат да получат NFT airdrops без съгласие, често депозирани чрез фалшиви NFT уебсайтове. От решаващо значение е да игнорирате или скриете такива NFT, тъй като те могат да съдържат злонамерени връзки. Потребителите трябва да се въздържат от взаимодействие с тези NFT, включително опити за продажба или прехвърляне, и да избягват да посещават свързания уебсайт.

За да останат в безопасност онлайн, потребителите трябва да се придържат към следните предпазни мерки:

  1. Проверявайте URL адресите на уебсайта: Винаги проверявайте внимателно URL адреса на уебсайта, който посещавате, като обръщате голямо внимание на всякакви несъответствия в името на домейна или поддомейна.
  2. Прочетете онлайн отзиви: Проверете онлайн отзиви от други потребители, преди да свържете портфейли или да предоставите поверителна информация на уебсайт. Осигурете легитимността на сайта и се въздържайте от прибързано извършване на каквито и да е транзакции, без да извършите надлежна проверка. Бъдете бдителни и дайте приоритет на сигурността, за да се предпазите от измами и измамни дейности.
Публикацията на Роберт Петров: "Общността Shiba Inu получава предупреждение" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Роберт Петров

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!